Kategorier
Prisjakt

VoightKampff

0
Bidrag
0
Hjälpsamröster
HP Prime Graphing Calculator
4.1
(4)
1 320 kr
5 månader sedan
Ett helt fantastiskt verktyg för naturvetenskapstudenter. Jag köpte den här i en månad. sedan och det har varit ett nöje att använda. Den version jag köpte är en tidigare version (från 2016) men för mitt bruk, som är gymnasiet läroplan matematik och fysik, har det hjälpt mycket. Jämfört med t.ex. Ti-84 + ger detta mycket mer hjälp och instruktioner. När jag märker att jag kämpar med ett koncept händer det regelbundet att 5 minuter med miniräknare lossar hela knuten. Jag kan inte rekommendera detta starkt nog! Nu är det viktigt att påpeka att detta, såvitt jag vet, inte är godkänt för provanvändning. Detta trots att all CAS-funktionalitet kan inaktiveras i programvaran på ett sådant sätt att man inte kommer att kunna kringgå den i en undersökningssituation. Litt leit mtp. hur mycket bättre tangentbordet och den totala användarupplevelsen är på den här jämfört med min andra kalkylator (Ti-84 +). I själva verket är det så enkelt att använda att det ofta går snabbare att använda räknaren för att få en slutsats än att bläddra till slutsatsen i läroboken. MEN eftersom räknaren faktiskt gör det så enkelt att lösa uppgifter är det upp till användaren att öva moderering.
AMD Ryzen 5 1500X 3,5GHz Socket AM4 Box
4.4
(6)
3 år sedan*
Fantastiskt mycket processor för pengarna. Det här verkar inte vara en flaskhals i systemet om du inte behöver arbetsstationens prestanda. Den medföljande fläkten är också bra och ljud lite. Sammantaget en fantastisk produkt!
*Redigerades 3 år sedan
Fractal Design Node 304 (Vit/Svart)
4.1
(11)
822 kr
3 år sedan*
Skåpet är mycket kompakt och trots att det kan vara trångt, finns det plats för ett stort grafikkort och många hårddiskar. En trevlig lösning för alla som behöver en liten dator som är lätt att flytta på eller kan placeras bort från synfältet. Det finns två problem som har stört mig delvis. Det finns ingen ljudisolering eller försök att begränsa ljud från komponenterna här. Jag har valt komponenter som är relativt bullerfria (eller bullerfria), men datorn misslyckas också för vanlig kontorsanvändning. Alla fans låter bra och om du har en mekanisk hårddisk, blir datorn en slagverks orkester varje gång något skrivs på skivan. Det andra problemet är att minijackportarna på skåpet sänks några mm under ytan. Det betyder att de flesta plugins inte passar. De kommer helt enkelt inte att nå kontakt och du kommer att vara kvar med mycket ljud. Om du tänker använda dessa portar för hörlurar eller mikrofoner rekommenderar jag starkt att du går till ett annat skåp. Av alla hörlurar jag försökte var bara samboers samplers (som följde med telefonen) som klamrade att kontakta. Min beyerdynamiska, AKG, etymotiska och Sony hörlurar / pluggar blev inte löjliga kontakter på grund av den stora minijackpluggen. Jag har Fractals R5-hölje och det här har minijackportarna i samma djupförhållande som skåpets utsida och det kommer aldrig att vara några krullar med kontakten. Jag förstår inte varför de har valt en suboptimal lösning till deras NODE-serie. Det är inte på något sätt en spektakulär design. Det har vissa svagheter och brister, men det uppfyller huvudkriteriet eftersom det är väldigt mycket litet.
*Redigerades 3 år sedan