carl1080

Medlem sen 2018-02-25
8
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Sandstrøm SKBTPB17E (Nordisk)
2.3
(1)
ett år sedan
+ Snygg. + Bra kännsla i tangenterna. + Musplattan klarar flera fingar. Så man kan skrolla med två fingar etc. -- Windows gester aktiveras på musplattan med jämna mellanrum. De säljer ut dem på Elgiganten i Lund för 175 SEK. Köpte en men har svårt med den, pga. musen akitverar felaktigen hela tiden gester i Windows. Jag kan ha fått ett dåligt exemplar.
Arrogant Bastard Asteroid
3.3
(1)
450 kr
ett år sedan
+ Bra kvalité, hög precision. + Bra tummknappar. +/- Konstigt program för att konfigurera knapparna. Går att ställa in mycket, men bara via deras konfigurations-GUI. Har använt den i 6 månader. Köpte den på rea för ca 350 SEK. Skulle nog inte ge 500 för den, vilket den kostar idag.
Asus MG248Q
3.6
(15)
ett år sedan
+ 144 Hz fungerar perfekt. + Bra sladdöggla bakom skärmen. + Går att ändra höjd och snurra skärmen. - Inte den bästa när det kommer till att läsa text. Som gamer kommer jag aldrig kunna gå tillbaka till 60 Hz efter att ha använt denna. 144 Hz uppgradering är det bästa man kan göra idag.
Google Chromecast (2nd Generation)
4
(142)
449 kr
ett år sedan
++ Fungerar med många appar. + 1080p går bra med den. + Enkel att få igång. - Svår att felsöka när den inte fungerar. Pga. "simplifierad" konfiguration. När jag startar om enheten, upptäcker ibland inte telefonerna den igen. Ett sätt att lösa detta är att starta om sin mobiltelefon. Vilken är en stor iritationskälla. Tror att Google vill att man ska ha den igång alltid så de kan spionera på en. Då kommer den att fungera bra! Men som miljömedveten, är detta ajjabajja. Man ska ju inte lämna sina prylar igång i onödan.
Arrogant Bastard Glacier
3.8
(1)
100 kr
ett år sedan
+ Prisvärd + Skön kant runt mattan. - Det märks när man rör med musen på kanten av mattan. Har använt i sex månader. Fungerar fint. Skulla säga att den är samma kvalité som andra gaming märken, fast kostar inte lika mycket.
Philips Avent SCD506
2.8
(11)
697 kr
ett år sedan
+ Bra ljudkvalité. + Ljusindikator när det är ljud. - Batterierna är helt slutkörda efter 3 års användning. - Har varit med om att mottagaren har dött utan varning. -- Värdelösa laddningssladdar, sladden glappar för både mottagare och sändare. Dvs. Iblande går det inte att ladda enheterna pga. sladden ligger konstigt. Köpte en extra sladd på Ebay från Kina. Så då fungerar sändaren som den ska igen. Vi har använt den i 3 år. Och den fungerar så länge man inte flyttar runt den i huset. Då sladdarna glappar när man flyttar enheterna.
GoodBaby Pockit Air All-Terrain (Sulky)
3.8
(1)
1 649 kr
ett år sedan
+ Snabb att fälla ihop. + Ihopfälld, får den plats i min cykelkorg. + Räknas som handbagage när man flyger. - Aningen vinglig när marken inte är helt platt. Vi hade med den när vi reste fungerade fint. Väldigt prisvärd. Fungerar bra på vår unge som väger 20 Kg. När vi käkar ute kan man bara fälla ihop den och gömma under bordet.
HP USB Slim Business Keyboard (SV)
3.3
(1)
263 kr
2 år sedan
Bra tangentbord för dig som inte gillar mekaniska tangentbord. + Lågt motstånd i knapparna + Tysta knappar + Prisvärt - Tar mycket plats