Kategorier
Prisjakt

TM

Medlem sen 2001-09-13
25
Bidrag
10
Hjälpsamröster
Hylte Jakt & Lantman
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
en månad sedan
Bra sortiment & bra priser på de produkter jag beställde ("billigast på Prisjakt"); 2 termosar & ett par knivar. Beställde på söndag kväll - leverans på tisdag förmiddag. Mycket nöjd!
Elgiganten
Bra
(500+)
Usel
8 år sedan*
"[email protected] är avstängt för denna produkt" - sicket skämt, snacka om ovilja till näthandel.
*Redigerades 8 år sedan
Samsung Galaxy Tab 2 10.1 GT-P5110 16GB
3.6
(26)
8 år sedan*
Jadu, jämfört med den iPad 3 jag har sedan tidigare så har Samsungen inte mycket att erbjuda. Det känns som en helt annan generation av surfplatta och då i negativ bemärkelse. All skit du är van vid från billiga skräp-datorer ger sig direkt till känna vid första uppstarten; en jäkla massa program & appar som du aldrig vill ha/kommer att använda. Sedan laggar det i parti & minut, tgtbordet känns som att det tar flera sekunder innan det ploppar upp. Ingen trevlig eller intuitiv användarupplevelse. Skärmen lämnar också en hel del övrigt att önska... Jag skulle lätt slanta upp de extrapengarna en modern och bra surfplatta kostar (iPad3 eller bättre), denna känns som pengarna i sjön och jag har full förståelse för folk som låter sin platta "samla damm" om det är så här bedrövligt. Tillägg: Nu har jag hunnit använda den under en längre period och tyvärr blir inte användarupplevelsen bättre, trots att jag fått lite känsla för produkten & OS:et. Det är en fascinerande usel upplevelse man bjuds på av Samsung, ett riktigt stolpskott till platta - allting laggar, oavbrutet. Hela tiden tvingas jag gå in & stänga ner program manuellt, samt rensa RAM. Jag går in på sl.se och blir automatiskt dirigerad till deras mobila sajt, båda fungerar ypperligt på alla andra plattformar. Men med Galaxy Tab får jag inte välja vanlig/mobil sajt, den tvingar in mig på det senare och sedan lyckas skräpet hacka till förbannelse trots nyuppstartad platta. Vad är det här för j*val skit?! Hade det inte varit jobbets hade den åkt rakt i soptunnan. Den här plattan gör mig både gråhårig & gråtfärdig på samma gång.
*Redigerades 8 år sedan
Focus Raven 29" 3.0 2012
3.3
(1)
8 år sedan*
Fick möjlighet att köpa denna till bra pris och kan inte säga att jag är annat än helnöjd. Fin ram och hyffsat bra komponenter (XT bak, SLX fram + reglage. FSA vevparti). Dock är hjulen inte de lättaste och kan med fördel bytas ut och då borde man landa kring Raven 2.0 i vikt.
*Redigerades 8 år sedan
Apple iPad 16GB (3rd Generation)
4
(66)
9 år sedan*
Fantastiskt rolig & bekväm pryl. Jag hoppade aldrig på iPad 1 & 2 (var dock hemskt sugen), väntade in denna när det började ryktas om högre upplösning. Skärmen är otrolig och prestandan helt suverän, slösurfandet i soffan/frukostbordet har antagit en ny dimension. Den blir inte särskilt varm även när man kör tunga & krävande spel, drifttiden är bra och likaså Wifi-mottagningen. Jag har inte tappat kontakten med nätet någon gång. Dock tar det lite längre tid att ladda upp den från 0%, men det är inte något större problem tack vara den långa drifttiden. Men en kraftfullare laddare vore ett plus, det är det enda smolket i bägaren jag kan se.
*Redigerades 9 år sedan
WD Elements Desktop 2.0 2TB
4
(90)
1 490 kr
9 år sedan*
Köpte en Western Digital Elements Desktop 2.0. 2 TB för flera månader sedan (när de kostade 699:-), då satt det en WD20EARS monterad i chassit. Häromdagen köpte jag ytterligare en från CDON (tillfälligt nedsatt till 699:- igen) och i den sitter en WD20EARX monterad. Båda modellerna är kända för att vara tysta och vara svala & energisnåla och det klarar de av galant IMO. Som jämförelse så går min gamla Hitachi 7200.B 1TB 7200rpm ~10°C varmare under samma förutsättningar. Både WD-diskarna fungerar felfritt och som USB-disk (eller till NAS om man plockar ur diskarna ur chassit, knäpplås) fungerar dessa ypperligt trots att det handlar om 5400rpm:s Green-diskar. Det är mao inget prestandamonster, men jag tippar att det är USB2 gränssnittet som främst sätter begränsningen. Mycket diskutrymme till rimlig peng mao.
*Redigerades 9 år sedan
Synology DiskStation DS411+
3.5
(1)
9 år sedan*
Köpte den under tillfällig prissänkning (3.600:-) och det enda som skiljer denna mot den nya 411+II är att den senare har en något snabbare Intel Atom Dual cpu (1.8 GHz ist för 1.67GHz). Bra prestanda (topptestad på: http://www.smallnetbuilder.com/nas/nas-reviews/31324-new-to-the-charts-synology-ds411-diskstation) och en hiskelig massa funktionalitet (b la appstyrning via iPhone/Android). För mig stod valet mellan en Synology eller en Qnap (modernaste & funktionsrikaste OS) med dual Atom och minst 1Gb RAM, pga att jag vill kunna köra bittorrent samtidigt som NAS:en jobber som filserver mm. Prestandan vid bittorrent-nedladdning gjorde mig inte besviken iaf ... Mycket trevlig NAS med suverän prestanda och låg energiförbrukning. Rekommenderas!
*Redigerades 9 år sedan
Asus Eee Pad Transformer TF101 with Keyboard Dock 16GB
4
(24)
10 år sedan*
Hmm, ingen 3G/4G (Oops, på en surfplatta 2011?!) och klarar inte av att spela upp video med samma upplösning som skärmen. Trist dealbreaker IMO. Sedan har Asus en lång & tråkig historik att överge sina egna produkter (för många till antalet) och inte komma med uppdateringar. Man släpper hellre en ny modell ist för att anstränga sig lite mer att göra rätt från början, samt supporta produkten och åtgärda brister i funktionalitet/buggar etc. + bra pris + Äntligen en lite mer högupplöst skärm (1280x800) och rätt teknik (LED-belyst IPS) + Inovativ lösning med det separata tgtbordet med inbyggt extra batterikapacitet som dessutom tycks kunna ladda huvudbatteriet i plattan (om jag förstått saken rätt) + Bra formgivning & design. Ytstrukturen gör den mindre kladdbenägen och säkrare att hålla i. Summa summarum: Så nära, men faller på mållinjen. Många starka sidor, men två allvarliga brister.
*Redigerades 10 år sedan
Asics Gel-Kayano 16 (Herr)
3.3
(1)
10 år sedan*
Tjohoo, denna sko köpte jag igår på www.xxl.se för 800:- och löplabbet vill ha 2.000:- för samma sko! Topptestad och rosad i de flesta löpmagasinen världen över som den mest stabila, komfortabla och kvalitativa träningsskon. Det ska bli kul att testa dem ordentligt när snön smält bort.
*Redigerades 10 år sedan
Petzl Myo RXP
3.6
(3)
1 049 kr
10 år sedan*
Köpte denna på www.xxl.se för 699:- och är mycket nöjd hittills. Använder den till längdskidåkning i mörkret och jag klarar mig med ljusstyrka 4 utan spridningslinsen och då ska den klara 10h utan att tappa ljusstyrka (60h total batteritid). Pannbandet fungerar ypperligt utan mittbandet monterat vid längdåkning och batteripaketet balanserar hela lampan bra på huvudet.
*Redigerades 10 år sedan
Sida 1