Prisjakt

Lechter

Medlem sen 2007-03-24
17
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Trust Ody Wired Keyboard (Nordisk)
Full Star 1
1
(1)
199 kr
L
Lechter
17 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 månader sedan

Slutade fungera efter 3 veckor, inga tangenter fungerade alls. Billigt tangentbord med samma kvalité tyvärr.

HyperDrive GEN2 18-in-1 USB-C Hub
Full Star 1
3.3
(3)
2 499 kr
L
Lechter
17 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

En besvikelse. Displayport och HDMI fungerar inte, har till och med köpt strömadaptern till stationen.

Intel 660p Series M.2 2280 SSD 2TB
Full Star 1
3.3
(6)
3 105 kr
L
Lechter
17 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Har haft två stycken och båda har blivit korrupta efter cirka 6 månaders användning, korrupta till den grad att datorn inte startar förrän jag tar ut SSD:n ur datorn, då fungerar datorn igen. Förutom det var den bra.

Philips Nivea HS8460
Full Star 1
3
(1)
L
Lechter
17 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Har haft denna rakapparat i lite över 3 månader nu. För- och nackdelar: + Skönt med funktionen för rakgel + Går att använda i duschen + Enkel att göra ren under rinnande vatten + Laddstation som även fyller på rakgel + Snabb laddning + Helt okej batteritid - Rakar väldigt dåligt för en rakapparat för över 1 000 kronor. Jag tar alltid en rakhyvel efteråt och rakar mig främst på halsen, på kinderna tar den bra men halsen och under hakan har alltid ganska mycket hår kvar. Betyget blir inte högre än 5/10 med tanke på priset i förhållande till hur ojämnt den faktiskt rakar.

Suunto Core
Full Star 1
3.5
(6)
2 290 kr
L
Lechter
17 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Fördelar: + Den är skitsnygg. Den är verkligen skitsnygg tycker jag, just Light Green-varianten tycker jag är absolut snyggast av alla Core-modeller. Har haft den i 2-3 månader nu men blir fortfarande lika glad varje gång jag tittar ner på armen och ser klockan. + Allt-i-ett-klocka för vardagen och friluftslivet. Håll koll på lufttryck, höjd över havet, sätt alarm, kolla kompassen om du är vilse. + Stormvarnaren. Varnar för häftiga ändringar i lufttrycket. Går att slå av/på som man själv vill. + Det går att logga höjder och höjdskillnader. + Kompassen funkar bra. + Vädertrendsindikator. + Funktionen med solens upp- och nedgång i dem flesta större städer världen över som är hyfsat exakt faktiskt (åtminstone för svenska städer). + Väldigt lätt. Klockan ser ut att vara, och är, stor men den väger endast 64 g. ++ (ja, dubbelplus) Att man enkelt kan byta både batteri och armband själv. Du behöver ingen boettöppnare utan bara en vanlig femkrona för att byta batteriet. Armbandet lösgör man med en liten skruvmejsel, sätter fast ett nytt och skruvar fast. Nackdelar: - Det går inte att kalibrera termometern. Detta är ett stort minus vill jag säga, i manualen står det att man bör ta av sig klockan ett tag och sedan läsa av temperaturen för att få rätt värde, och visst, då visar den rätt. Men jag hade hellre sett att man kunde kalibrera den för att justera gentemot kroppens temperatur. - Höjdmätaren diffar cirka 10-15 meter per 1 000 meter. Kan låta som gnäll mest men jag provade mellan två punkter där jag visste höjden över havet och när jag kom till den högsta punkten som är på 1274 m.ö.h visade klockan en höjd på 1260 m.ö.h. och jag vill veta exakt höjd - inte en ungefärlig. - Djupmätaren lämnar också lite, lite att önska. Den diffar på ganska låga djup, 3-5 meter t.ex., där den visar fel på cirka 20 centimeter. Det är inte mycket men det är ändå inte exakt. - Priset. Enbart med tanke på att temperatursensorn, höjdmätaren och djupmätaren inte är helt korrekta. Hade de varit det hade priset å andra sidan varit för lågt på klockan. Slutsats: 8/10 ger jag klockan. Det som drar ner betyget är att den inte alltid ger korrekta angivelser, felen må vara små men är ändå där. Men den har bra och enkla menyer tycker jag och är över lag en väldigt bra klocka. Dessutom är den riktigt snygg som jag skrev tidigare.

Asus ROG G74SX-TZ254V
Full Star 1
5
(3)
L
Lechter
17 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 12 år sedan

Köpte datorn för 3 månader sedan men har inte velat ge något omdöme fören jag testat den ordentligt. Nu anser jag att jag har det med diverse spel och program. Betyget kan inte bli annat än högsta, jag är fortfarande så in i helvete nöjd med datorn. Spel: Call of Duty: Modern Warfare 3 och Battlefield 3 flyter på utan problem på högsta inställningarna. Football Manager 2012 ger 5 stjärnor och där går det också fort. Har testat flera spel och inget har "laggat". Övrigt: FN-tangenterna och snabbkommandona de ger är väldigt funktionella och användbara inte minst när man vill slå på tangentbordets bakgrundsbelysning och växla bilden mellan TV och bildskärmen via HMDI snabbt och enkelt. Datorn kostade 9 990:- på Webhallen. Har du möjlighet så köp datorn eller någon annan variant av G74SX, du får mycket för pengarna.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
L
Lechter
17 omdömen
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Bra pris på datorn jag köpte och trevlig personal även när jag lämnade tillbaka datorn när jag trodde att det var fel på den, vilket det inte var visade det sig. Har köpt produkter i från Webhallen ett antal gånger och faktiskt aldrig haft några problem däremot har jag läst och hört om folk som har haft många problem med tvister hos Webhallen. Antar att jag är lyckligt lottad då som alltid fått rätt, och fungerande grejer. Till Ztinger: Jag tycker att du borde stå på dig, hänvisa till Konsumentköplagen och fungerar inte det så kontakta ARN (Allmänna reklamationsnämnden) så blir det nog andra tongångar hos Webhallen. Klart att du ska få byta ut produkten.

Teknikproffset
Utmärkt
(500+)
L
Lechter
17 omdömen
BraRedigerades 13 år sedan

Väldigt snabb leverans och bra priser. Men: butiken får bara 7/10 då den får 3 stora minus för det hutlösa fraktpriset på 79:-. Hade de haft 29:- i frakt hade de fått 10/10.

DiscAtOnce
Utmärkt
(471)
L
Lechter
17 omdömen
UtmärktRedigerades 13 år sedan

Snabb leverans och billiga priser. Rekommenderas.

Outnorth
Utmärkt
(500+)
L
Lechter
17 omdömen
UtmärktRedigerades 13 år sedan

Beställde en klocka på torsdag morgon och kunde hämta den på fredag eftermiddag. Riktigt snabb leverans med andra ord! De skickade dessutom med en retursedel ifall att man skulle få fel vara som man bara kan klistra på paketet och återsända. Smidigt ifall det är något problem vilket det inte var. Bra och lättnavigerad hemsida hade de också.