BruteBonk

Medlem sen 2007-03-22
36
Bidrag
23
Hjälpsamröster
Ryobi R18IW3-0 (Utan Batteri)
3.3
(4)
1 138 kr
12 dagar sedan
OK för sitt pris. Köpte för däckbyte men 400nm är för klent för att lossa. Den saknar momentan ”break away torque” likt dyrare fabrikat har. Tappar helt poängen om man ändå måste gå och lossa för hand. Då kan man lika gärna köpa en 1/2” adapter till skruvdragaren. Har man bytt på firma som använt kompressor så drar de i regel över angivet moment och då klarar inte denna att lossa en enda bult.
HP LaserJet Pro MFP M148fdw
4.4
(3)
1 860 kr
ett år sedan
Bra skrivare för den pengen. Hade som krav att pappersmagasinet ska ligga inuti skrivaren. Värdelöst när pappret ligger utanför som det gör på i princip alla billiga skrivare.
Yale Doorman V2N
3.6
(39)
3 189 kr
2 år sedan
9/10 för funktionen och integreringen till larmet. Själva konstruktionen lämnar en del att önska. Det är ett väldigt högljutt lås vilket är irriterande. Högljutt eftersom tryckfallet aldrig lämnar yttersta läget när handtaget dras ned. Smäller till varje gång tryckfallet glider av eller stöter mot låsblecket. Går inte att smyga in genom dörr med detta lås. Även konstruktionen av handtagen ger ett fladdrigt intryck vid in- och utgång. Lite leksakskänsla jmf med klassisk låskista. Svårt att få handtaget att ligga kvar horisontellt läge över tid. Nästan alla lås jag sett i grannskapet ”hänger” handtaget några grader.
Apple AirPods
3.7
(164)
1 529 kr
3 år sedan*
Väldigt nöjd med dessa! Det man kan tänka på när man skaffar denna typ av lurar är att dessa, och alla andra fabrikat utan volymkontroll, inte fungerar väl med enheter som har fixed output för bluetooth-ljud. Kopplar man dom till t.ex. sin Samsung smart-TV så har TVn ingen volymkontroll för de blåtandsenheter man ansluter och man får titta på TV med MAXVOLYM och de blir således obrukbara tillsammans med Samsung TV. Det är en brist hos enheter man ansluter till men det är iaf så det ser ut i skrivande stund.
*Redigerades 3 år sedan
Raspberry Pi 3 Model B
4.4
(30)
429 kr
4 år sedan*
Överlag är den bra men det krävs nog någon generation till innan prestandan blir ordentlig. Senast man meckade med linux var runt 2000 och det är sig likt. Mycket meckande i CLI och förr eller senare går det åt skogen och man får installera om hela skiten.
*Redigerades 4 år sedan
Ubiquiti Networks UniFi Security Gateway
4.3
(17)
1 250 kr
4 år sedan*
Har denna tillsammans med Unifi switch och Unifi AC-APs. Hela installationen fungerar klockrent både trådat och trådlöst. Själva USGn är inte så mycket att orda om. Unifi controllern erbjuder inte jättemycket inställningsmöjligheter men fullt tillräckligt för mina behov. Det läggs till funktioner kontinuerligt men tar tid. Avdrag två stjärnor för denna borde inte vara dyrare än edgerouter! Med 1st av vardera billigaste Unifi switch och AC-AP blir det i dagsläget knappt 4000kr vilket är ganska mycket för hemanvändaren. En motsvarande allt-i-ett AC-router från ASUS och liknande tillverkare <1000kr
*Redigerades 4 år sedan
Ubiquiti Networks UniFi Switch 8-60W
4.3
(11)
1 234 kr
4 år sedan*
Orkade inte läsa hela specen när jag köpte den och tog då för givet att den stödjer deras egna UniFi APs men det gör den alltså inte. Dvs ingen passiv 24V POE utan bara standard POE. Så Pro är den enda av UAPs som går att driva med denna. Lite irriterande men man kan ju vända på det också och säga att det är de 24v passiva UAPs som är skit, som inte följer standard... Annars nöjd med switchen. Använder den i hemmet.
*Redigerades 4 år sedan
Ubiquiti Networks EdgeRouter POE
4.1
(8)
1 784 kr
4 år sedan*
Routern i sig är bra men merpriset mot Lite på >700kr för en 3-portars 24/48v passiv POE-switch är i överkant. Med endast 3 portar behöver man i regel ändå en switch så då kan man lika gärna köpa Lite + en 8 portars riktig poe-switch för samma peng.
*Redigerades 4 år sedan
Ubiquiti Networks UniFi AP AC Lite
4.3
(40)
815 kr
4 år sedan*
Fungerar bra. Negativt är att den bara stödjer 24v passiv poe och inte riktig poe. Har man andra riktiga poe-enheter man vill köra i samma switch som denna så blir det dyrt då billigaste unifi switchen i dagsläget kostar 2500,- Ska man mata från switch blir det billigare att köpa AC pro som stödjer riktig poe.
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1