Kategorier
Prisjakt

Lud78

Medlem sen 2007-03-19
46
Bidrag
27
Hjälpsamröster
Xiaomi Box S 4K HDR
3.9
(55)
549 kr
2 månader sedan*
Har två stycken. En i barnens allrum och en i sovrummet. Fungerar suveränt och alla appar jag eftersökt finns Tycker det är otroligt skönt att den har en smartfjärr i klass med Samsung. Lyfter hela användarupplevelsen. För priset är det en no brainer. Lådan är android certifierad så jag hoppas det kommer kontinuerliga uppdateringar.
*Redigerades 2 månader sedan
Ryobi RWSL1801M (Utan Batteri)
4
(2)
911 kr
9 månader sedan
För mina behov är jag nöjd. Fixat innerväggar i ett förråd och det har varit guld att ha denna för att kapa gles och osbskivor. +slippa sladd +låg ljudnivå +laser som underlättar att kapa rakt +ger fina snitt +lätt -säkert inte för alla då den inte tar mer än 45 mm.
Inov-8 Bare-XF 210 (Herr)
3.8
(2)
1 499 kr
6 år sedan*
Update 2020-03-30. Än till daga datum de bästa skorna jag ägt till gymmet. De ha gått i pension pga utslitning men är djupt saknade. Kanonsko för tunga lyft. Känner backen genom sulan vilket jag själv uppskattar. Snygga är de också. Speciellt modellen med röd sula.
*Redigerades 9 månader sedan
Supra Headphones Nero-TX TWS
3.6
(34)
899 kr
10 månader sedan*
Uppdate 30/3-20. Använt ett par veckor. Bästa earbudsen jag ägt av en enda anledning...passform. Sitter sjukt bra utan att åka ut så man behöver justera. Otrolligt skönt. Sprungit intervaller utan att de rubbar sig. Kanonnöjd. Upplever inga kopplingsproblem som tidigare skrivit om. Plus: Passform, Vikt, Batteritid (Slippa bry sig ladda hela tiden när caset ger så många timmar), Ljud, Pris. Minus: Locket till caset. Nån på design var nog full. Extremt dåligt genomtänkt. Använder treåringens hårsnodd som extra safety så man ej tappar locket. Att man inte satt usb-c. Känns snålt 2020. Blir 4/5 på helheten pga dessa missar som varit så lätta att undvika.
*Redigerades 9 månader sedan
Hay Loop Stand Matbord 250x92,5cm
4.2
(2)
9 840 kr
ett år sedan
Haft bordet i två år nu med tre barn som försökspersoner. Förutom att det är snyggt så är kvaliten helt galen. Vi använder aldrig underlägg och det är inte ett märke på bordet. Tidigare bord man haft ser ut som skit efter ett år. Så lite ironiskt, då det är ett designbord, så skulle jag även säga att det är ett bord för den aktiva familjen.
Panasonic AF 25/1,7 G Lumix ASPH
4.4
(5)
1 871 kr
3 år sedan*
För priset inget att tveka. Perfekt om man vill ut mer av kameran än en standardkit. Blev årets budget lins hos TIPA eller EISA 2016 tror jag. Ger kanonfina bilder och har bra bokeh. Lätt att fota med i mörkare miljöer tack vare låg aperture.
*Redigerades ett år sedan
Better Bodies Performance PWR Hood (Herr)
3.8
(1)
2 år sedan*
Jag har länge sökt en zip Hoodie med bra passform i funktionsmaterial utan någon lycka. Vanliga problemet som brukar uppstå är att den blir tight runt bröstet/armarna och säckig i midjan. Denna hoodie sitter dock helt perfekt. Är lite figursydd vilket hjälper om man har en smalare midja. Jag har typ 112-114 i bröstmått, 84 i midjemått, väger ca 89 och är 182 lång. köpte Storlek large och den sitter helt perfekt. Är rätt saftigt ordinarie pris. Lyckades dock få den till 50% vilket ändå är 500 men det priset tycker jag den är värd med tanke på den goda passformen och materialkvaliten.
*Redigerades 2 år sedan
Metabo KGS 254 M
4.2
(7)
2 990 kr
2 år sedan
Inget att klaga på. Kapar som smör. Drog en 90x90 stolpe utan problem. Vissa har sagt att de saknar mjukstart men inget man reagerar över då maskinen är stabil. Rycker inte igång som min gamla maskin. Köpte tillsammans med 251 bordet. Sjukt dåliga monteringsanvisningar till bordet men när det väl är uppe är det galet stabilt.
boozt.com
OK
(174)
Usel
3 år sedan*
Jag e ganska tålig men detta tar fan priset. Den 15 feb beställde jag kallingar hos Boozt. Något gick del och jag blev debiterad på swish utan att ordern gick igenom. Kontaktade de och de startade ett ärende. Fick uppdateringar fram till slutet av feb att de undersöker saken sen helt tyst. Igår den 1 maj mailade jag och frågade vad som händer för jag har inte fått mina pengar åter. Får ett svar att alla återbetalningar skall vara klara. Jag påtalade dock att jag inte fått något via min swish och skickade skärmdumpar på alla mina senaste händelser sen det gick fel. Idag fick jag pengarna åter via Swish. Helt jävla katastrofdåligt! De har uppenbarligen noll koll! Jag är tålig men detta är sämre än sämst!
*Redigerades 3 år sedan
The North Face Apex Flex GTX Jacket (Herr)
3.5
(1)
2 999 kr
3 år sedan*
Köpte denna för att ha den som skaljacka vid mildare väder vår/höst/vinter. +Helt vattentät +Flexar. Känns som en softshell, kanske något styvare +Snygg +Dragsko lägst ner och i huvan + Bra passform. Har large 90 kilo 182 vältränad. Sitter bra över axlar och armar utan att bli som en säck i midjan +Bra fickor Uppdatering 1 mån användning: Är grymt nöjd. Perfekt komplement till min fjällräven parkas som ofta är för varm nu när vädret varit milt. Är helt vattentät. Testad flertal gånger då jag är bosatt i regnhålet Borås. - i och med att alla sommar och kedjor är tejpade kan de upplevas som lite styva/sega.
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1