Prisjakt

anders16000

Medlem sen 2007-03-11
10
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Bikester
Utmärkt
(500+)
Usel
2 månader sedan

Köpte en Garmin Venue 2 på black friday, Varan var lagerförd men en vecka efter får jag mail om att den är 'helt slut' Eftersom man meddelade sent fanns inga andra alternativa butiker med bra erbjudanden. Man erbjuder ingen kompensation som rabatterad annan produkt eller liknande och svaret från bikester är mycket kortfattat: Om en produkt som du har beställt inte är tillgänglig för leverans, så förbehåller vi oss rätten att avboka beställningen.

Logitech Pro Stream Webcam C922
Full Star 1
3.1
(11)
865 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
10 månader sedan

Enkel installation i Windows 10 (bara att ansluta i USB) Riktigt bra krispig bild, ett litet minus för mic som inte har noice canceling och plockar upp fläktljudet i min gaming lap top. Gillar att de levererar med en tri-pod också. Har en C922 PRO och vet inte om det är exakt samma modell.

de Buyer Mineral B Element Stekpanna 32cm
Full Star 1
4.1
(8)
487 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
2 år sedan*

Nästan perfekt. Stor och ganska tung panna, men den här två handtag så det är inga problem. Betydligt lättare än gjutjärn. Har haft min i ett par år nu och den är väl insekt. Rekommenderar att man följer insteknings-rekommendationer på Youtube. Fungerar utmärkt på induktionshäll och den har inte slagit sig det minsta. Använd absolut inte diskmedel, utan koka vatten i någon minut efter användning Rostar lite om man inte torkar av den med ett par droppar olja efter torkning.

*Redigerades 2 år sedan
Gaminggadgets
Bra
(97)
Utmärkt
3 år sedan

Skriver mest när jag är missnöjd men bättre än så här blir det väl inte! Beställde en Garmin klocka 01.30 på natten som jag hade nästa dag. Bra och tydlig leverans info. Synd att man inte kan välja postnord, dhl är en bit att åka för mig

Bygghemma
Bra
(500+)
Usel
5 år sedan*

Jag är riktigt besviken på Bygghemma och väldigt skeptisk över betygen här på prisjakt. Det ser inte alls ut så på trustpilot, pricerunner, eniro mfl. Kanske är det här deras kundtjänst spenderar sin tid när man ändå inte hjälper sina kunder? WWW sajten föreslår produkter som inte passar i hop. I detta fall blandare & dusch. Priserna är missvisande. Det kan stå 50-70% på ordinarie pris men jag hittar inte andra som har lika höga ord. priser. Dock är priserna ok överlag. När man väljer fri frakt utlämning på fraktfirmans utlämningställe vilket om man bor i vaxholm är flera mils resa. Kundtjänsten är företagets stora brist och man ligger ljusår efter de som är bäst i klassen. Man hävdar stenhårt att man inte kan hjälpa till efter 15 dagar eftersom ångerrätten är 14dagar och man gör inga avsteg. Man har tillockmed kollat att jag hämtat paketet en lördag. Troligen gäller klockslaget också deras vilja att hjälpa till. Vi ville ju inte ångra köpet bara byta produkten mot något som passar men man svarar med klipp & klistra svar att man inte tänker hjälpa till att få det rätt. Nä, även om det är hyfsade priser så handlar inte jag här igen. Handlade badkaret på CDON (!) som verkligen vet hur man behandlar sina kunder :)

*Redigerades 5 år sedan
MediaMarkt
Bra
(500+)
Dålig
7 år sedan*

Inte ett moget postorderföretag. Ganska lång leveranstid efter mellandagsrean 2014, -totalt 14 dagar eller 10 vardagars leveranstid mot det utlovade 3-7. Man skickar ganska omgående ut detaljerad information om att paketet skickats med DHL och bifogar spårningslänk. Hos DHL känner man dock inte till kolli-id och tillslut levereras diskmaskinen med ett helt annat mindre budbolag till Vaxholm. (jag har sett andra som haft problem med just detta här) Kontakt med Mediamarkts kundservice har totalt fallerat. De svarade inte inom en vecka på mailet fast man skriver att man ~försöker~ svara inom 48h. (vilket inte heller är OK!) När jag försökt klarrapportera ärendet så har mailen studsat pga att kundtjänst mailbox är full. Det har den varit i tre dagar nu! -Ja, Mediamarkt har gjort en seriös satsning på online shopping men det har långt kvar till de bästa företagen som varit med ett tag. Nästa gång väljer jag nog ett av dem.

*Redigerades 7 år sedan
Nintendo Wii
Full Star 1
4.2
(679)
449 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
14 år sedan*

Otroligt kul. Har troget spelat PC spel sedan PC'n uppfanns, men det här är det absolut mest innovativa hittils! Dessutom fungerar det att på lika vilkor spela i alla åldrar.

*Redigerades 14 år sedan
Yamaha RX-V461
Full Star 1
3.9
(25)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
14 år sedan*

Mycket godis för det priset! Fungerar och låter bra. Manualen (som faktiskt är på svenska) har några missar.

*Redigerades 14 år sedan
Sida 1