Prisjakt

tigercopswe

Medlem sen 2007-02-28
39
Bidrag
16
Hjälpsamröster
Wilfa WSO-1
Full Star 1
2.8
(11)
1 785 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
+ Väldigt gott kaffe! + Raketsnabb utan att tumma på kvalitén! + Enkel och (vad jag kan bedöma) hållbar konstruktion. Få rörliga delar som kan krångla. - Dropp-stoppet (som säljaren sa "är helt suverän!") är helt oduglig. Funkar inte alls. - Sämsta egenskapen: Vattenledaren vinklas ut för byta av filter och för att kunna lasta i kaffepulvret. Manövreras med handkraft och det finns ingen brytare som slår ifrån om man glömmer ledaren i utfällt läge. Vet inte hur många morgnar jag kommit in i köket och funnit vatten över hela diskbänken!
*Redigerades 5 år sedan
mstore
Dålig
(29)
OK
6 år sedan*
Produkten fanns i lager med lovad leverans på 1-3 dagar. På tredje dagen kontaktar jag firman och påtalar att inget hänt med min order (orderstatus "Under behandling" sedan första dagen). De svarade samma dag och utlovade leverans på femte dagen. Och så blev det.
*Redigerades 6 år sedan
Garmin Fēnix 3 Sapphire Performer Bundle Metal
Full Star 1
4.4
(7)
4 905 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Mycket bra klocka! Bra gränssnitt! Och som det verkar en solid konstruktion med tåliga knappar! Några omedelbara reflektioner: - Mycket bra batteritid även med blåtand på! Två dagars användning sänkte batteriet ca 15% - Något svag ljusstyrka emellanåt. - Stållänken hade gärna haft lite mer möjligheter att justera längden. - Stabil blåtand gentemot telefonen (iPhone 6). - Companion-apparna har börjat ordna till sig och "Garmin connect" är numera ganska bra. - Saknar en möjlighet att se missade aviseringar på urtavlan.
*Redigerades 6 år sedan
Lifeproof Frē for iPhone 6/6s
Full Star 1
2.7
(4)
762 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
Toppen skal! Bygger inte så mycket, förutom på bredden. Jag hade ett Otterbox Defender till min iPhone 5 och det var helt odugligt då ljudet blev otroligt lidande. Fre släpper igenom ljudet på ett bra sätt och som det verkar så har mikrofonen inga problem att fånga upp ljud. Är lite tveksam till hur vattentät skalet verkligen är. Det är lite svårt att avgöra om skalet har "klickat i" ordentligt och jag tror inte jag medvetet skulle stoppa telefonen under vatten. På det stora hela är jag mycket nöjd med skalet och rekommenderar det verkligen! Uppdaterat omdöme: Sänkte betyget från "Mycket bra" till "Knappt godkänd" på grund av att luckan på nedre kortsidan har mycket dålig kvalité. Den sitter alldeles för dåligt och så fort man nuddar den så åker den upp. Det är nog bara en tidsfråga innan den bryts av i fickan.
*Redigerades 6 år sedan
Casio STB-1000
Full Star 1
2.2
(2)
1 599 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
Helt ok klocka! Uppfyller det "vanliga" vad man förväntar sig av en Casio. Det som är spännande är ju Bluetooth-funktionen och den verkar fungera alldeles ypperligt (med min iPhone 6). + Stabil parkoppling som inte verkar tappa kontakten. + Mycket enkelt att slå på/av bluetooth. + Hyfsat bra companion-app till iOS. - Kan krävas några försök innan den hittar kopplingen igen efter man stängt av bluetooth-kopplingen.
*Redigerades 7 år sedan
Otterbox Preserver Case for iPhone 5/5s/SE
Full Star 1
1.8
(1)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
+ Bra kompromiss mellan storlek och stryktålighet. + Smarta och tåliga lösningar för luckorna till uttagen (hörlurar och synk-kabel). - Blir någon slags störning på ljudet från högtalaren. Låter som det "distar" ungefär. Ju högre ljud desto mer störning. Fick aldrig någon ordning på det här problemet och tyvärr gör det skalet i princip odugligt. - Lite sämre känsla i skärmen. - Fingerprint-skanningen funkar inte alls med skalet.
*Redigerades 7 år sedan
MyTrendyPhone SE
Bra
(500)
OK
7 år sedan*
Beställde varan på torsdag, leverans på tisdag (via Posten) får väl bedömas som helt godkänt. Varan skickades dock inte på samma dag som deras "nedräkningsklocka" lovade ("Beställ inom 3 timmar så skickas din vara idag!"). Det som drar ner betyget är kundtjänsten: - Fick ingen kvittens på beställd vara, helt plötsligt var pengarna dragna på kontot. Det gjorde en liten otrygg. - Testade deras "live-chat". Noll respons! Helt värdelöst. - Ringde och snackade med kundtjänst och dom meddelande att varan var skickade och lovade skicka en bekräftelse. Givetvis fick jag ingen bekräftelse skickade till min mejl. - Kundtjänsten är ett hopkok av nordiska anställda och de verkar föga intresserade av att ge en stackars norrlänning en chans att förstå vad dom säger. - Varan jag beställde var defekt och jag skickade tillbaka den. Utan vidare undersökningar fick jag tillbaka mina pengar efter mindre än en vecka. Helt ok! Det jag saknade var någon form av kommunikation. Har inte hört ett ord från dem. Men jag fick ju tillbaka mina pengar iaf.
*Redigerades 7 år sedan
iPhoneButiken
Utmärkt
(355)
Utmärkt
8 år sedan*
Bra pris, rekordsnabb leverans direkt hem i brevlådan. Två gånger i rad! Jag är grymt nöjd!
*Redigerades 7 år sedan
Garmin Fēnix
Full Star 1
3.3
(2)
3 199 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Första intrycket: - Något för känsliga knappar. De är exponerade och oavsiktliga tryck händer lite för ofta. - Mjukvaran är ganska seg stundtals. - Hyggligt genomtänkt UI, men kunde varit bättre. - Klockan känns väldigt tålig och inte alls klumpig eller "för stor". - Väldigt enkelt att par-koppla med "Garmin Basecamp" till iOS 6.0 (endast iPhone 4S och 5). Tyvärr är just den appen inte särskilt bra eller genomtänkt. UPPDATERAT OMDÖME: Jag sänkte betyget några stjärnor. - Kortare löp-pass (under timmen) fungerar klockan riktigt bra. Acceptabel positionering och enkel att synka till Garmin Connect. - Lite längre pass (9,5 timme) sög rätt bra på batteriet. Från fullt batteri ner till 45%. Några irritationsmoment: - Den hänger sig alldeles för ofta. Från viloläge kan det behövas en 3-4 tryckningar innan något så enkelt som belysningen att aktiveras. - Den har stängt av sig själv några gånger under användning. - Otroligt sega menyer. Speciellt från viloläge. När man pillat på några knappar brukar den hinna ikapp. - Deras app "Garmin Basecamp" för iOS är helt oduglig och inget att ha!
*Redigerades 7 år sedan
Sida 1