Kategorier
Prisjakt

orjanp

Medlem sen 2007-02-23
13
Bidrag
5
Hjälpsamröster
HyperX Cloud Core
4.1
(6)
499 kr
4 år sedan*
Mycket nöjd med headsetet. Ljudet är mycket bra och det skärmar av yttre ljud på ett bra sätt. Det ingår inget ljudkort eller volymkontroll men det stör inte mig. Jag har tidigare lite olika headset (steelseries, Sennheiser PC 363D) men det här har enligt mig bättre ljud. Jag spelar CS GO samt musik (kopplar in på mobilen). Micen är bättre på Sennheiser men den här funkar hyfsat bra. Stegljudoch andra ljud i CS GO hör jag bättre i de här lurarna än i de andra som jag har. Jag kopplar rakt in på ljudkortet på datorn när jag spelar.
*Redigerades 4 år sedan
Asus MG278Q
4.3
(10)
4 699 kr
5 år sedan*
Uppgraderade från Benq XL2411z och hade ganska mycket problem innan den fungerade bra. 1) Mitt gamla grafikkort (GTX560Ti) som funkade utmärkt mot XL2411z med 144hz i 1080p genom DVI vägrade att funka med samma upplösning genom DVI mot den här skärmen. Efter mycket forskande så visade det sig att det inte heller ska fungera. Trodde i min enfald att en modernare skärm skulle klara detta. 2) Efter att i supporten med Asus fått verifierat att AMD R7 260x ska fungera bra med skärmen så köpte jag ett sådant (för att även kunna prova freesync). Det fungerar inte alls bra med skärmen. Efter att AMD catalyst blivit installerat så ställer den in upplösningen så att skärmen inte kan få signal genom Display Port. Detta förmodligen för att jag nu hittat att kortet endast har regular DisplayPort (jag tolkar det som V1.0 även jag inte hittat det någonstans). 3) Nu när jag kör på ett GTX960 kort med DisplayPort 1.2 så fungerar det äntligen och skärmen verkar helt ok. Det blev inte så mycket skrivet om själva skärmen här men till er alla som funderar på MG278Q så förvissa er om att ni har ett grafikkort som klarar DP 1.2 annars kan jag verkligen inte rekommendera den här skärmen, att köra på DVI är inte ett alternativ. Det stora problemet under hela felsökningstiden för mig har varit att grafikkort och skärm automatiskt ofta väljer en upplösning och refreshrate som inte fungerar, d.v.s. skärmen blir svart och då har jag behövt skifta kablar och även koppla in min gamla skärm för att komma åt inställningar. Mycket tid som jag hellre skulle lagt på att använda skärm och dator. Nästa gång jag köper skärm kommer jag att vara mycket tveksam till Asus, tidigare erfarenheter med BenQ är mycket bättre. Tilläggas skall att jag inte provat XL2730z som var den jag också valde mellan, kanske problemen blivit likartade men jag är besviken på asus som i sin support rekommenderade R7 260x kortet som bevisligen inte fungerar bra med den här skärmen. Nvidia + BenQ=*gillar*
*Redigerades 5 år sedan
Sennheiser PC 163D
4.4
(3)
6 år sedan*
Har bara använt headsetet en dag men är mycket nöjd än så länge. Klart lyft från tidigare Steelseries... Bra ljud och mycket bekväma.
*Redigerades 6 år sedan
Apple iPod Nano 8GB (6th Generation)
3.3
(13)
9 år sedan*
Jag är mycket nöjd med denna musikspelare. Jag använder den mest till träning och har då ett par sporta pro hrlurar från Koss som jag tycker är klart bättre än medföljande lurar vid träning. Enkel att styra om man har gjort en spellista. Volymkontroll och dubbeltryck på on/off knappen spolar till nästa låt är inga problem på t.ex. löpbandet. Har inte provat noggranheten på inbyggda fitnessprogrammet, misstänker att noggrannheten inte blir lika god som med en gps-träningsklocka i löpspåret men det kanske blir tillräckligt bra. Med senare "firmware" behöver man inte ens Nike enhet i skon utan den använder den inbyggda accelerometern.
*Redigerades 9 år sedan
Garmin Forerunner 210 Premium HRM
3.8
(23)
2 195 kr
9 år sedan*
Vill helst inte sätta betyg då jag knappt använt klockan, sätter därför samma betyg som medel innan för att påverka så lite som möjligt. Men vill upplysa andra om att jag beslutade att lämna tillbaka den nästan direkt då anslutningskontakten var svår. Läste lite mer på nätet och förstod att den är svår, det var inte bara jag :-)
*Redigerades 9 år sedan
Netgear ReadyNAS Duo RND2000
3.1
(20)
9 år sedan*
Mycket missnöjd med prestandan. Lämnade tillbaka den och köpte en Synology istället. Prestanda a la 90-tal med gammal slö CPU gjorde att den inte kunde göra något annat än att agera NAS. Att tro att man kan köra bittorenten är bara löjligt, det klarar inte CPU:n. Borde inte få säljas längre. Annars gedigen låda med snygg anordning för diskarna för att "hot-pluggas".
*Redigerades 9 år sedan
D-Link DIR-600
3.3
(29)
399 kr
9 år sedan*
Enkel installation MEN helt enkelt för dålig produkt. Skulle ersätta min gamla router (DI-524) med något lite modernare men funkar dåligt. IP-telefoni funkar ett tag sedan måste allt startas om (efter någon vecka eller ibland någon dag), Surfning / torrent funkar ok, Spela Onlinespel (Combat Arms) funkar kass. Nu är min gamla DI-524 tillbaka och allt fungerar bra igen, men inget wlan med n-standard (vilket var anledningen tillsammans med att kunna schedulera wifi on/off). Ska nu prova med dd-wrt firmware, funkar inte det så slänger jag eländet. En produkt från en så stor tillverkare ska funka, oavsett pris. Den blir ju riktigt dyr om den inte går att använda även om prislappen var låg.
*Redigerades 9 år sedan
iRobot Roomba 534
3.1
(4)
11 år sedan*
Har precis införskaffat en på Elgiganten (nyttjade deras prisgaranti och hänvisade till webhallen som inte hade den i lager i gbg, hade köpt den där annars men ville ju ha den "nu"), pris 2795:-. Valde modellen pga priset och att jag egentligen inte behöver kunna schemalägga m.m. då jag ändå behöver förbereda så att roboten kan köra (plocka undan ungarnas leksaker m.m.), ställa kökstolarna ordentligt m.m. Startar den sedan när jag går hemifrån och behöver när jag kommer hem bara tömma/göra rent den. Verkar funka bra. Bra att tänka på är dock att den är 9 cm hög så det betyder att möblerna måste vara högre. Laddstationen bygger ytterligare någon cm så min plan att placera den under soffan (där roboten precis går under) funkade inte. Blev förvånad över hur effektiv den var och är än så länge nöjd. En del skriver att den inte ersätter vanliga dammsugningen och jag förstår inte varför då den uppenbarligen gör mer rent än vad jag lyckas med. :-) Dock kvarstår trappor och andra svåra ställen, men det är mindre än 10% av min bostad så det kan jag leva med att damma för hand med trasa eller liknande, jag slipper släpa fram mitt gamla "monster" till dammsugare för detta lilla. Lite fundersam dock varför det inte finns någon modell med Li-on batteri !? Skall köra den här ytterligare någon månad och kanske skriver något mer senare som tips till andra. P.S. Den är mycket "barnvänlig", min lilla ettåring kan inte motstå den lysande knappen som får den att börja plinga och sedan åka. Den roar från ett år och uppåt ;-) (Har nu placerat den så han inte kan komma åt den och startar den när vi går hemmifrån)
*Redigerades 11 år sedan
Packard Bell EasyNote TJ65-DT-524NC
3.3
(1)
11 år sedan*
Helt ok dator med bra skärm (ogillar dock att alla nya LED skärmar är "glansiga" och reflekterar) och bra prestanda. Kör de flesta spel helt ok då den har hyfsat bra 3D kort. Betalade ca 5,500 SEK på Media markt Maj 2010. Har kört en del ATI grafik och blev positivt överraskad av Nvidia grafiken, den känns "mjukare" och mer följsam !?
*Redigerades 11 år sedan
Electrolux Z9122
3.9
(9)
11 år sedan*
Bra drag i denna och väldigt tyst när man kör på de lägre hastigheterna. Lysdioderna lyser en hel del, men det stör inte mig då jag har den i vardagsrummet. Hade uppskattat om den hade funktionen som gamla serien hade med att den känner av ljudnivån i rummet och "drar på" när det redan låter mycket i rummet. Har endast haft den 2 dagar, men det verkar helt ok. Även om jag är ljudkänslig så skulle jag nog kunna ha den i sovrummet på lägsta hastigheten.
*Redigerades 11 år sedan
Sida 1