Prisjakt

Makedonii

Medlem sen 2007-02-22
7
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Creative Gigaworks T40 Series II
Full Star 1
4.2
(31)
1 155 kr
M
Makedonii
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 12 år sedan

efter att jag har ägd dessa i över 1 år kan ja inget annat än att säga att jag är minst lika nöjd som när ja köpte de dag 1. använder de som dator högtalare och kan lungt säga att de duger mer än vad andra skriver. Man kan kolla på filmer, spela spel, även när man lyssnar på musik så hör man mycket och klart, basen mjukar upp lyssnandet och gör det till en fröjd att ha på de. är det något jag kan klaga på så är det väl två saker: AC-adaptern är riktigt nära högra högtalaren så räkna med att ha den framme eller bredvid, vilket är ju synd då högtalarna är ju snygga och adaptern bara förstör allt. det andra är ju de faktum att det går att lyssna på hög musik men det finns faktiskt en gräns och det är efter 60% (vilket är ganska högt) så börjar de säga ifrån, men bara enbart för att membranen är så pass liten, hade den faktiskt varit större så hade den klarat den utsatta styrkan som finns i de. min slutsats är då att ska du använda dessa som dator högtalare så är det ju full pott. funkar bra som fest ljud och de är inte heller farliga att ta med sig om man nu har andra planer med de och är inte så stora som andra beskriver

Webhallen
Utmärkt
(500+)
M
Makedonii
7 omdömen
UtmärktRedigerades 12 år sedan

vansinnigt snabb leveranstid! man undrar ju om det är möjligt ens! nu överdriver jag inte utan är hysteriskt nöjd! jag beställde en Hori Fighting Stick V3 igår kl 14.00 prick och fick den idag 10.32 (hämtar ut den så småningom). jag har beställt några spel och fodral sen 2 år tillbaka och det tog heller inte mer än 2 dagar att få sakerna levererade så jag bara var tvungen att komma hit o belöna Webhallen för det proffsiga jobbet. jag har även kommit i kontakt med deras kundtjäns ett antal gånger och de är alltid trevliga och kunniga. med den här leverans tiden så köper jag gärna på webhallen igen! knappt så att man behöver en fysisk butik här i norrköping ;) den dagen jag blir illa behandlad eller fel vara skickas till mig så skriver jag annat, men tills dess så blir det fullpott! :)

SanDisk USB Cruzer 16GB
Full Star 1
2.3
(8)
M
Makedonii
7 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

jag avråder att du köper de här produkten! håller med föregående! KATASTROFALT LÅNGSAMT! tar ca 5min för 1.5GB. Det är INTE acceptabelt nånstans, även hos billiga minnen. De 16GB känns inte en roliga o fylla i då det kan ta 2 timmar att flytta över 16GB. det enda jag kan se detta minne till användning är att om du ska ha massa text filer i som tar 10man max.

Dustin Home
Utmärkt
(500+)
M
Makedonii
7 omdömen
UtmärktRedigerades 15 år sedan

sjukt nöjd! beställde min bärbara dator och fick den dagen efter! jag har köpt från dustin ca 5-6 gånger och varje gång har varit snabbt, säkert smärtfritt, och framförallt väldigt billigt! rekomederar det varmt!

Roccat Kone
Full Star 1
4
(22)
M
Makedonii
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 15 år sedan

musen gör sitt jobb när det gäller spel men tyvär måste jag oxå klaga på scrollen. den pajjade NYSS så jag väntade in den dagen så j kan skriva min recension. ja gissar på att eftersom jag inte använder datan 24/7 så tog lite tid för scrollen o pajja, jag har varit varsamt med musen just pga alla klagomål som ni andra har givit. jag måste tyvär avråda er från att köpa den, vänta tills roccat gått ut med att de har fixat scroll problemet. den får en 6a bara för passformen och modifikations valet man har i självaste programvaran, jag upplevde musen nästan för känslig och inte så precis som jag hade hoppats på trotts att ja hade den på 800dpi som är den segaste av de alla. tyvär men ingen kvalitet här inte. jag gav det en chans. det får bli en DeathAdder ist.