Prisjakt

Adebisi_6

Medlem sen 2007-02-20
38
Bidrag
16
Hjälpsamröster
Apple AirPods (3rd Generation) Wireless In-ear med MagSafe trådlöst laddningsetui - 2021
Full Star 1
3.5
(26)
995 kr
A
Adebisi_6
38 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

+ Mycket bättre ljud än gen2 + Slipper den tilltäppta känslan andra lurar ger + Micken + Att styra kontroller med stammen är smidigare än touch - Blir tröttare i öronen än gen2 som knappt kändes - Skulle gärna vilja att caset var ännu mindre - Man behöver typ bara titta på fodralet för att det ska repas

Super Mario 3D World + Bowser's Fury (Switch)
Full Star 1
4.2
(5)
549 kr
A
Adebisi_6
38 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Fantastisk spelglädje i både Mario och Bowser. Multiplayer i Mario är precis som det ska vara.

Fitbit Ionic
Full Star 1
3.2
(11)
A
Adebisi_6
38 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Skaffade klockan redan i höstas och då var dem både lite buggig och seg. Sedan dess har mycket hänt. Mjukvaran är avsevärt mycket bättre och klock- och apputbudet i "butiken" har ökat mycket. + Mycket bra batteritid, laddar var fjärde natt (oftast ett löppass då också). + Bra träningsklocka (puls, gps mäts med god precision). + Lätt att byta armband och därigenom till stor del ändra klockans estetiska uppenbarelse. + Notifikationer som till viss del går att interagera med. Smidigt att kunna läsa ett mess utan att ta fram luren, men önskar att man kunde göra lite mer, typ svara på en kalenderinbjudan. + Bra sömnmätning. +- Utseendet. Vissa älskar det, andra hatar det. +- Apparna. Kul att de finns, men använder de knappt, få tillfällen det inte bara är lättare att plocka upp telefonen. +- Jättesmidigt att ha (offline)musik i klockan och slippa ta med telefonen för musik på löprundan eller gymmet. MEN det är inte Spotify. Det är det näst bästa alternativet - Deezer. Man får tre mån gratis och Deezer är bra, men jag tror knappast att jag är beredd att lämna Spotify. Det är himla synd. Alla andra sätt att föra över musik på är för krångligt.

Samsung Galaxy Buds Live SM-R180 Wireless In-ear
Full Star 1
3.6
(31)
1 039 kr
A
Adebisi_6
38 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

För mig fungerade de inte alls, skickade tillbaka efter två dagar. Fick ont i bägge öronen (tror att jag har för små öron för dessa). Dessutom tyckte jag att både lurarna och fodralet var alldeles för hala. Hade inte förväntat mig toppenljud och det var det inte heller, men orkade aldrig ha dem på tillräckligt länge för att utvärdera det ordenligt.

Xiaomi Mi 10 5G Dual SIM 8GB RAM 256GB
Full Star 1
4.3
(10)
7 182 kr
A
Adebisi_6
38 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Efter två veckors användning är jag mycket nöjd. En fin telefon som andas kvalitet. + Skärmen är toppen, ljusstark och stor. Kurvorna är ganska små, så stör mig inte så mycket på dem. 90hz ger också en skön känsla. + Mycket snabb. + Högtalaren är det bästa jag har hört på en telefon. + Batteritiden är grym. Klarar mig dagen efter även om jag glömt ladda ngn natt. Kameran verkar bra hittills, men inte testat den så ordentligt än. Gillar vidvinkeln. - Tycker att den är typ 10-15% för stor. Svårt att nå allt med en hand. - Tycker att anslutningen till bluetoothlurarna är svajig. Den klarar knappt om jag har telefonen i byxfickan, i jackan blir det mycket bättre. Hade bättre mottagning med Huawei p20 pro trots att den bara var bluetooth 4.

Animal Crossing: New Horizons (Switch)
Full Star 1
4.1
(15)
528 kr
A
Adebisi_6
38 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Mysigt, beroendeframkallande och många bra uppdateringar som utvecklar spelet. Men vill ändå varna för att köpa det till barn som inte kan läsa (engelska) än. Även om en del grejer går att göra utan att förstå texten så är man beroende av den för att ta större steg i spelet.

CooperVision Proclear 1-Day (90-pack)
Full Star 1
4.2
(11)
339 kr
A
Adebisi_6
38 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Kvaliteten har tappat massor, som någon skrev, får slänga 20-25% av linserna pga trasiga, då blir de inte så särskilt prisvärda längre.

Skip Hop Duo Changing Bag
Full Star 1
5
(1)
599 kr
A
Adebisi_6
38 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Riktigt bra och smidig skötväska. Diskret, lätt att hänga på vagnen, många fack och helt ok skötbädd.

Sony CyberShot DSC-RX100
Full Star 1
4.7
(34)
A
Adebisi_6
38 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Vilken kamera för den storleken. Bilderna blir riktigt bra redan i auto-läget, håller på att experimentera med manuella funktioner och mycket skoj går att få till. Ljusinsläppet är stort och blixt behövs sällan. Högkontrast-svartvitt läge är riktigt bra. Fullständigt manuella inställningar kan göras. Inte utvärderat video ännu. Än så länge saknar jag bara wifi plus att menysystemet är lite pilligt/ointuitivt. Den är även något hal utan fodral/skal.

TAKO Jumper X (Travel System)
Full Star 1
3
(1)
A
Adebisi_6
38 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Detta gäller endast liggdelen, då vi inte har bytt ännu. Beställt från Polen, smidigt och sjukt billigt. Att man ska köpa en vagn för 10000 när man får denna för drygt 3 är helt orimligt. Fantastisk vagn till ännu bättre pris. +Stabil +Ser bra ut (i svart) +Stora fina bakhjul och mindre svängande (låsbara) fram. Plöjer allt, utmärkt i snö +Smidig att fälla ihop +Väldigt många justerbara punkter +God stötdämpning +Fick med en bra skötväska +Köpte med (billig) adapter till Maxi Cosi babyskydd. Funkar perfekt. -Kanske något tung -Lite osmidig och liten shoppingkorg -Medföljande regnskydd av halvbra kvalitet. Skrynkligt. Uppdatering 161123 Efter drygt två års användning märks det att byggkvaliteten inte är den bästa. - Ett hjul ramlar ibland av. - Sittdelens ryggstöd har "fastnat" i sitt läge, går inte att fälla upp i sittläge längre. - Sufletten har blivit sne. Synd på en så lovande vagn.