Kategorier
Prisjakt

blahblah

Medlem sen 2007-02-18
51
Bidrag
23
Hjälpsamröster
Marshall Emberton
4
(4)
1 255 kr
3 månader sedan
Efter 50h +. Snygg med rockigt marshall-ljud när den startar upp. Gör precis det den ska som mobilhögtalare och spelar högt med bas. Inte något neutralt ljud, men det ska man inte heller förvänta sig. Funkar ändå ok till annan musik, men då finns det bättre alternativ för lägre pris. Appen är så där och till priset så tycker jag att Marshall premien är lite hög. Fyller inte heller riktigt bra med ljudet utan lite känslig för var man placerar den i rummet. Har en tydlig sweet spot. + Marshall utseende och ljud + Snygg - Bastung och känslig för placering - App - För snygg för att slängas i ryggsäcken.
Philips Fidelio X2HR
4.4
(11)
1 690 kr
5 månader sedan
Har också föregångaren X2 och måste lämna recension efter ha klämt på den nya versionen. Märkte ingen större skillnad, men så är X2 fantastiska lurar som känns mycket dyrare. Har ett gäng lurar, men det är dessa kopplade till en DAC som jag helst använder.
Konus Titanium OH 8x42
3.5
(1)
10 månader sedan
Väldigt prisvärd kikare redan innan priset sänktes ytterligare. Välbyggd och lika bra skärpa och färg som andra kikare jag testat som kostar 1000-2000 kr. Skydden och väskan är det enda jag kan klaga på, men detta är ett fynd och kul att ha med sig i naturen eller båten.
Yamaha WXAD-10
4
(44)
1 390 kr
10 månader sedan
Väldigt nöjd med ljudet utifrån priset och att den kan drivas av USB ifrån förstärkaren. Appen är bra när allt fungerar och spelar gärna musik ifrån nätverket. Däremot så har det strulat en del med firmwareuppgradering och upptäcka enheten över Wi-Fi ibland. Över Ethernet har det inte varit samma problem så det kan vara mitt nätverk, men har testat två olika routrar och varit samma sak. Kan du köra trådat så är det ett av de bättre alternativen.
SteelSeries QcK+
4.3
(37)
159 kr
ett år sedan
Nu har jag haft flera och de luktar starkt av lösningsmedel varje gång. Dessutom ger det retningar på huden. Första gången trodde jag det var inbillning eller ett dåligt ex, men nu har det varit på samtliga. Köper inte igen.
SteelSeries QcK Mini
3.8
(25)
79 kr
ett år sedan
Nu har jag haft flera och de luktar starkt av lösningsmedel varje gång. Dessutom ger det retningar på huden. Första gången trodde jag det var inbillning eller ett dåligt ex, men nu har det varit på samtliga. Köper inte igen.
Cole Haan ZeroGrand Wing Oxford
3.3
(2)
ett år sedan
Lätta och ser fortfarande rätt klädda ut. Bra alternativ om man vi ha något mer dressat som ändå känns som sneakers. Däremot så tycker jag inte kvaliteten motsvarar priset. Fick dessutom lätt skoskav även när jag gått in dem.
Norrøna Bitihorn Hip Pack 6L
3.5
(1)
ett år sedan
Bra för vandring med lite packning eller hundpromenad. Mer bekväm än de flesta andra alternativ vi tittade på. 6L räcker för en del och stretch i ytterficka.
Sudio Tolv
3.7
(72)
649 kr
2 år sedan
Riktigt snygga, men ljudet är bara ok och klipper lätt med BT. Kan bero på störningar runt omkring mig fast de verkar känsligare än de andra jag har. Headset funkar ok, men går oftast över till telefon.
Philips SHB2505
3
(8)
648 kr
2 år sedan
Låter bättre än de flesta andra jag provat för under 1400:-. Något tyngre, men sitter bra i örat och inte fått klagomål på mikrofonen även om det hörs att man kör headset. Rätt nöjd än så länge.
Sida 1