olasod317

Medlem sen 2007-02-13
7
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Deltaco UCR-109
Full Star 1
2.8
(2)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Testat två, ingen fungerar, samma fel på båda. Kopplar från efter några megabyte kopierats. Har testat XP, Win 7 och linux. Ingendera fungerar. Jag fick bytte till en kingston 19-in-1 ... den fungerar som den ska (utan minsta krångel). Ingav ett dåligt intryck i övrigt. Dålig ergonomi: Hal plast med rundade kanter. Kontakten har en "povot-riktning". Dessa saker gör att den blir svårhanterlig. Kontakter på båda sidorna försämrar ergonomin också. Svart skal försvårar också att se kontakterna. Ett tips kan vara att ha med en bärbar och testa i butiken om du ska köpa denna. Lite krångligt kanske...

Kingston 19-in-1 Reader FCR-HS219
Full Star 1
3.7
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 13 år sedan

Har hittills fungerat som den ska (har använt den ett fåtal gånger). (Kan t.ex. kopiera från flera kort samtidigt). Fungerar i linux. (Har testat i Mandriva 2010.0 men borde fungera i alla relativt moderna versioner). +Portarna syns sådär. Det är en ganska mörk grå färg. Bättre än svart men inte helt perfekt. +Alla portar på en sida +Hyfsad ergonomi i övrigt. +Helt ok kontakt till datorn.

North Light Normal E27 15W
Full Star 1
2
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Vet inte om den inte är inkörd eller någt men den gav en obehagligt ljus (blinkade). Har testat en philips lågenergilampa och den var betydligt bättre i det avseendet (den var ok).

Stjärnurmakarna
0
Utmärkt
Redigerades 13 år sedan

Farsta Centrum: OBS! Omdömet ges av en nybörjare på klockor men detta var iaf. dess intryck. Positivt överraskad. Trodde att det skulle vara lite som tantos beskrivning men expiditen var riktigt hjälpsam. Även då jag uppenbarligen bara var där för att kolla mig för typ. Varken påprackande, snobberi eller något annat negativt. Kunskapen var också godkänd. Dock kunde utbudet vara lite större på reservdelar (armband typ).

Cooler Master Elite 330 (Svart/Silver)
Full Star 1
3.9
(7)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 13 år sedan

Se upp: Ej firewire i fronten. Blir typ fett-fläckig lätt. Och drar till sig damm som syns lätt. Svart bakgrund vid front-portarna så att det blir svårt att se när man ska sätta in kontakter. Plastig känsla i power-knappen. Hala fot-tussar. Hal låda överhuvud taget Fläktgallrena (2 st) är dåliga. De är bara massa borrade hål och det susar för mycket om dem. Vore bättre med helt öppet och att ha ett sådant där galler gjort av ståltråd. Värst av allt är när man ska sätta i hårddiskar. Lådan är är för kort och för smal. Man måste ta ut typ grafikkort, ramminne och ändå är det riktigt trångt när man ska sätta in nya hårddiskar. Det är dålig precision när man ska sätta in hårddiskarna, de tjärvar. Jag var tvungen att typ benda isär skenorna lite så att hårddiskarna lättare skulle gå i. Lådan gör att hårddiskarnas vibrationer etableras i lådan och skapar oljud. Air-ducten missade CPU-fläkten i mitt fall. Bra saker: Rätt tyst 120 mm fläkt följde med. Det är typ dammfilter i fronten. Mycket luftflöde (nästan allt med rätt fläktar och tilltäppningar) går genom dessa. Det är ett luftintag på sidan av lådan (utöver CPU-air ducten) där luft kommer in. Detta är dock lätt att stänga till med papper och tejp eller vad det kan vara.

Deltaco HL-9 Over-ear Headset
Full Star 1
2.6
(16)
162 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 14 år sedan

I omodifierat skick: Inte så bra. Håller med ovan. De klämmer i öronen. Ljudet är ... konstigt, typ för stark bas, gör att det är ansträngande att använda dem, jag vill sänka ljudet mer och mer men tillslut kan blir det för lågt och jag måste höja, det går alltså inte att ha en bra volym typ. Vid tal och sång är det i alla fall så. Hörlurarna är riktigt hala och man får inte något bra grep dem något bra när man ska ta på och av sig dem. Man tappar dem lätt när man ska ta av sig dem så att de kan smälla till en i ansiktet med sina hårda kanter (se bild "Bild på kant"). Sladden är 2 meter men den känns ändå lite för kort. 2.5 - 3.0 meter skulle göra stor skillnad om datorn står på golvet kan jag inte ha sladden bakom skrivbordet och samtidigt luta mig bakåt typ. (Mät själv, det kanske inte är så för alla). Volymhjulet är rätt ok, det sitter på en bra längd från lurarna. Dock är dess hjulhus rätt hal men det påverkar den inte så mycket negativt. Inte lika farligt som att själva hörlurarna är hala. Man kan känna och behöver inte titta på volymhjulet för att ställa in volymen typ. Mikrofonen stör också i periferin, den "sticker i ögonen" typ. Vet inte hur man skulle göra det bättre dock. En positiv sak är att den var ganska lätta att mecka isär. Efter modifiering (ta bort skumgummit): Mycket av den en där starka basen försvinner. Blir lättare att greppa dem också. Man kan använda de vassa kanterna för att få bättre grepp. Kanterna på lurarna är vassa. Går antagligen lätta att fixa med sandpapper. Hur tar man bort skumgummit: Det går att ta bort och sätta tillbaka skumgummit utan att förstöra det. De är inte fastlimmade (i alla fall inte som jag märkte). Se de illustrerande bilderna "ta bort hörnen" på kompletterande sidan. Se denna sida för bilder av modifiering och mer info. http://hem.bredband.net/olasod/deltacohl9.html Betyg innan modifiering 3. Betyg efter modifiering 5-6.

Pioneer DVR-111D
Full Star 1
3.6
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 16 år sedan

Jag har uppfattat två utmärkande egenskaper hos denna produkt. 1. Den har ett bra pris med tanke på alla format den klarade. 2. Bränningen avbröts med otydbara felmeddelanden när jag brännde fyra skivor i rad. Kollade i manualen, operation temperature är max 45 grader! (Blev nog för varm). Kommentar Jag rekomenderar inte denna till någon som vill ha något som fungerar utan krångel (typ vardagsanvändare). Bränner man sina babyfoton och man får de fel jag fick blir man minst sagt nervös. Obs. Detta är den första DVD-brännaren som jag har ägt. Om detta är ett standardfel för DVD-brännare så skriv kompletterande omdömen.