ereg0002

Medlem sen 2017-10-19
3
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Zoo.se
OK
(179)
Dålig
en månad sedan

Att det ska ta upp emot en vecka för företaget att skicka ut varor från sitt lager är under all kritik. När jag mailade fick jag ett standardsvar: "Tack för ditt mail. Vi är glada att du hör av dig till oss. Detta är ett automatiskt svar och vi kommer att återkomma till dig personligen inom kort. Just nu är det extra stor efterfrågan och många beställningar på Zoo.se, därför är våra leveranstider ca. 1-4 dagar med risk för att det kan dröja lite längre då transportörerna har mycket att göra just nu då e-handeln generellt ökar i hela Sverige. Trots att detta är utanför vår kontroll gör vi allt för att snabba på den här processen och så fort din beställning är skickad eller finns redo att hämta i butik, får du en avisering per mail." Här skyller de på transportörer och att det är utanför deras kontroll, vilken bullshit då inget annat vettigt bolag har samma problem att få ut varor från sitt lager. Jag försökte även lägga till bonuscard på min order men det fungerade inte på deras hemsida... Riktigt uselt... Har varit i butik och där är det helt annorlunda med trevlig personal men jag kommer aldrig mer handla via deras internetbutik och det kommer ta emot att åka till den fysiska butiken numera.

Scorett
0
Utmärkt
ett år sedan

Hur bra en internetbutik fungerar märker man endast då de blir något fel. PostNord gjorde det dem är ökända för, alltså slarva bort mitt paket. Scorett var väldigt hjälpsamma, snabba på att svara och agera.

Asics Gel-Fastball 3 (Herr)
Full Star 1
3.8
(1)
685 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Toppenskor! Dessa andas bra och fint grepp. Har fint grepp och tål en hel del stryk! Är inne på mitt 3e par nu.

XXL Sport & Vildmark
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 år sedan

XXL är väl inte direkt en okänd butik men jag måste ändå ge beröm för deras internetleverans! Jag beställde en artikel på söndag runt 1 tiden och den var framme redan på förmiddagen måndagen därpå! Helvete vilket tempo, bra jobbat!

Nelly
OK
(131)
Usel
Redigerades 4 år sedan

Riktigt dålig nätbutik. Lovade egentligen mig själv att inte handla från de sist pga deras kundservice som uppenbarligen har en backlog på minst 3 dagar samt är de riktigt långsamma att få ut varorna från sitt lager, cirka 2-4 dagar vilket är rätt undermåligt en nätbutik. Men av någon anledning så hade jag lite Nelly points att göra av med plus en bra rea så slog jag till igen, tyvärr blev det ett fel i ordern, skickade genast mail om det, och då det tog 3 dagar att skicka iväg paketet så skulle kundtjänst ordnat till de på än gång men väntar fortfarande på svar sen inskickat ärende.. Gör er själva en tjänst och handla någon annanstans.