Prisjakt

acmueller

Medlem sen 2007-02-09
96
Bidrag
49
Hjälpsamröster
Samsung The Frame QE65LS03T
Full Star 1
3.8
(5)
14 460 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 månader sedan
Några saker som jag inte gillar med TVn: Knappar på fjärrkontrollen för appar som man kanske inte har prenumeration på (Netflix, Prime, och Rakuten). Vissa appar går inte att ta bort från menyn (samma sak här, någon har betalat Samsung att dessa skall finnas och användaren har inget att säga om det). Av någon anledning sätts PS4 igång på slumpvisa tillfällen även om jag inte har valt att gå in i den från menyn. Samsung reklam app går igång när andra appar har stängts av--grymt irriterande. Sammanfattning--denna TV får sin låga pris genom att andra har betalat för att få deras appar prioriterad på något sätt, och användaren kan inte välja bort dessa.
Nilfisk Quick 20V
Full Star 1
2.3
(1)
999 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 månader sedan
Tragiskt att man inte kan lägga den vaggan för att låta den ladda. Man måste koppla sladd varje gång man lägger den i vaggan.
Motorservice Lagan
Utmärkt
(10)
Utmärkt
ett år sedan
Beställde några byxor. Bra pris, snabb leverans. Inga problem.
Zavvi
Dålig
(38)
Usel
ett år sedan
tänk på att de inte betalar moms i UK för varan de skickar från varsomhelst i världen. Det tillkommer 120 SEK (från postnord) till varje paket du ska få levererat.
Sekiro: Shadows Die Twice (PS4)
Full Star 1
3.6
(6)
514 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Vilket skitspel. Och vad jag längtade tills den släpptes. Kul tills jag kom till första bossen som jag kunde inte ta mig förbi. Kan inte få hjälp av andra online spelare som i de andra souls spel eller Bloodborne. Det är bara att sälja nu.
Fyndiq
Bra
(500+)
Usel
5 år sedan*
Efter de sänkte priset, beställde jag hörlurar av Fyndiq för 899 kronor, men fick besked att den inte var i lagret, så de annulerade köpet. När jag gick in samma dag på siten, hade de höjt priset till 1995 och det stod att det fanns 1 på lagret. Nästa dag var priset 1399 och det fanns 3 på lagret. Det som jag tror har hänt, är att Fyndiq sänkte priset lite för kraftigt, såg att de inte skulle göra vinst, och använde "slut på lagret" som en ursäkt. Mitt omdöme är att Fyndiq är oseriöst och kan inte hålla de priserna som de sätter.
*Redigerades 5 år sedan
Discshop
Bra
(500+)
Usel
6 år sedan*
ogillar verkligen att faktura är förhandsvald betalsätt
*Redigerades 6 år sedan
Tyred.se
Bra
(16)
Utmärkt
6 år sedan*
Snabb leverans, mycket bra priser, och en bra hemsida. Man kan följa status på bäställningen genom en länk som kommer i en mejl. I mitt fall var jag glad att se att min order bara tog två timmar att gå ifrån obehandlad till "Behandlas". Jag beställde däcken på en måndag kring lunch och hämtade ut på torsdag = mycket bra!
*Redigerades 6 år sedan
Fallout 4 (PS4)
Full Star 1
3.8
(21)
98 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Ja, den var bra. Helt klart inte 1 poäng men inte heller någon fullpottare. + Grafik. Inget banbrytande, men ändå en lyft från PS3 grafik. + Story. En bra handling, där dina val påverkar slutet + Open world. Hur många sätt som helst att vinna. Man kan ägna sin tid att laga fina soppor av radroachar eller bygga lyxsängar till dina invånare. Du behöver inte bara döda fiender hela tiden. + Många roliga vapen, upgrades, loot, kompanjoner, perks, och bobbleheads att hitta. + Många bra och kul uppdrag - Ojämn svårighet. Blev ganska lätt i slutet.. Kanske för man har levlat så mycket, men det var inte kul längre för det var ingen challenge - Det här med Simcity byggandet var kul en stund, men det liksom hjälpte inte man med att utföra huvuduppdraget. What's the point? - Strålning var för lätt att bota/undvika. Det var aldrig brist på vapen/aid/ammo. Helt enkelt ingen challenge. Dessutom för många typer av ammo - Merchants var ganska meningslös eftersom man kunde själv crafta bättre grejer än det bästa som de sålde.. - Kompanjonen kom i vägen ganska ofta. Vet inte hur många gånger jag gick in i ett litet rum och på vägen ut står hen där på värsta tänkabar stället (i dörren) och blockerar - 3 krashar, men det är 3 för mycket. - Inget multiplayer. Jag har många vänner som lever för fallout och man vill kunna vandra runt The Commonwealth med dem. Men Nej, Bethesda har inte lust att göra spelet bättre Allt som allt, ja Bethesda har leverera ett lagomt bra spel för att bibehålla deras monopol på Post-kärnvapenskrig/apocolyptiska rollspel. Men det kunde ha varit så mycket bättre.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1