Prisjakt

Grön49

Medlem sen 2007-02-04
146
Bidrag
57
Hjälpsamröster
Mister Spex
OK
(500+)
OK
11 år sedan*
Mycket bra priser! Snabbast tänkbara leverans. Efter många beställningar är jag mycket imponerad. Varje gång jag beställer ligger mina linser i brevlådan nästa dag! Uppdatering: Nu fick jag linserna i en 10 cm (!) hög kartong som omöjligt går ner i brevlådan. Kartongen var också fylld med packpapper som om att plastbehållarna med linser kan gå sönder. Upprepas detta provar jag någon annan firma som säljer linser.
*Redigerades 2 dagar sedan
Hylte Jakt & Lantman
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 månader sedan
Jag beställde 2 kg torrfoder till min katt. Beställningen levererades snabbt och nästa dag kunde jag hämta ut paketet. 100% nöjd!
GardenStore
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
6 månader sedan
Jag beställde ett grillnät/korg och det blev en mycket snabb leverans.
Malmö TeknikKompani
OK
(28)
Utmärkt
6 månader sedan
Jag beställde ett plånboksfodral till min Pixel och leveransen var imponerande snabb.
Apohem
Utmärkt
(491)
Utmärkt
2 år sedan*
Lägsta pris och mycket snabb leverans. Kundservicen är mycket bra och man får snabbt svar om man har någon fråga. Nu har jag beställt flera gånger och jag brukar välja Schenker och jag får alltid varorna nästa dag. Bra att man nu kan välja Instabox. Uppdatering: Jag gjorde en beställning och valde Instabox. Det blev den snabbaste leveransen till Instabox som jag har varit med om...
*Redigerades 7 månader sedan
Samsung Book Cover for Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019
Full Star 1
1.5
(1)
228 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Dyrt och idiotiskt skydd. I familjen finns det sen tidigare skydd till Sony och Huawei surfplattor som är enkla och praktiska. Titta på bilderna innan du köper.. Uppdatering: Ena hörnet på skyddet gick sönder trots att surfplattan bara har varit igång i hemmet. Måste vara det sämsta jag någonsin har köpt! Uppdatering: Alla hörn på skyddet har gått sönder så nu är den i sopkorgen.
*Redigerades 8 månader sedan
Nordicfeel
Bra
(500+)
Utmärkt
9 månader sedan
Snabb leverans och det fanns inget att klaga på.
Apotek Hjärtat
Bra
(500+)
Utmärkt
ett år sedan*
Lägsta priset på nätet och snabb leverans till Instabox. Uppdatering: Nu har jag gjort flera beställningar och de skickar alltid iväg varorna samma dag som jag har beställt!
*Redigerades 9 månader sedan
Amazon.se
OK
(198)
Utmärkt
10 månader sedan
Jag beställde 2 st fågelmatare och en kom dagen innan utlovad leverans och den andra kom exakt på det datum som jag fick i bekräftelsen. Mycket bra priser och snabb leverans. Jag kommer garanterat att beställa mer från Amazon.se.
Xiaomi Box S 4K HDR
Full Star 1
4
(64)
598 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan*
Jag hade från början problem vid uppspelning från usb men efter att ha ändrat inställning för HDMI försvann problemen. Uppdatering efter 2 månader:Allt fungerar utan några problem. Man får mycket för pengarna... Vlc fungerar dåligt så jag laddade ner MX-player som fungerar utan några problem. Tyvärr har boxen börjat krångla och fryser mycket ofta. Det är ju bara att dra ut och sätta i nätsladden så kommer den igång men det är irriterande... Uppdatering: Laddade ner en ny uppdatering som fixade en del buggar som att Chromecast hade sluta fungera mm. Uppdatering: Den har slutat frysa och jag antar att det fixades vid en uppdatering. Boxen är ju otroligt prisvärd.
*Redigerades 10 månader sedan
Sida 1