Grön49

Medlem sen 2007-02-04
139
Bidrag
44
Hjälpsamröster
Philips Sensor LED 2700K 806lm E27 7,5W
3
(2)
83 kr
23 dagar sedan
*Redigerades 16 dagar sedan
Lyser bra och tänds inte för tidigt. Uppdatering: Efter knappt en vecka börjar den tända mycket tidigare. Trist när den tänder när det fortfarande är dagsljus.
Alcosense Pro
3.5
(1)
2 499 kr
23 dagar sedan
Enkel att använda och bra att man kan se på en stapel på displayen att man blåser lagom. Man får 20 extra munstycken om man skriver en recension oavsett om den är bra eller dålig. Manualen är tyvärr bara på polska (!) och engelska men det gör inte så mycket för den är enkel att förstå.
Xiaomi Box S 4K HDR
3.9
(42)
629 kr
ett år sedan
*Redigerades 4 månader sedan
Jag hade från början problem vid uppspelning från usb men efter att ha ändrat inställning för HDMI försvann problemen. Uppdatering efter 2 månader:Allt fungerar utan några problem. Man får mycket för pengarna... Vlc fungerar dåligt så jag laddade ner MX-player som fungerar utan några problem. Tyvärr har boxen börjat krångla och fryser mycket ofta. Det är ju bara att dra ut och sätta i nätsladden så kommer den igång men det är irriterande... Uppdatering: Laddade ner en ny uppdatering som fixade en del buggar som att Chromecast hade sluta fungera mm.
Samsung WW80M642OPW (Vit)
4.1
(5)
7 992 kr
9 månader sedan
*Redigerades 5 månader sedan
Den tvättar mycket bra och det finns tillval för att tvätten inte ska bli skrynklig som fungerar hyfsat. Inga problem med centrifugering då den står helt still. Det finns ett speciellt rengörningsprogram som rengör maskinen utan tillsatser. Negativt; Tyvärr har den en mindre "trumma" längst in i maskinen som roterar motsols och ska göra att tvätten blir renare pga en massa bubblor som bildas. Det innebär också problem med dragkedjor/snören på kläder som kan fastna och då går den sönder. Vi använder en stor tvättpåse för att undvika haveri... Jag startade ett program som skulle ta ca 1 timme och 50 min. När jag kollade tvättmaskinen efter en halvtimme stod det att det var över 3 (!) timmar kvar... Alla program visar återstående tid som aldrig stämmer. Det tar alltid längre tid. Ett program som ska ta en timme tar istället en timme och 20 minuter. Detta sker alltid oavsett hur lite tvätt man har i maskinen. Jag upptäckte en vattenpöl på golvet framför maskinen. Det visade sig att det samlas vatten i den lilla luckan som man kan stoppa in tvätt i när maskinen har startat. Nu måste jag torka ur luckan för att undvika att vattnet hamnar på golvet. Ingen bra konstruktion.
Samsung Book Cover for Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019
1.5
(1)
284 kr
9 månader sedan
*Redigerades 6 månader sedan
Dyrt och idiotiskt skydd. I familjen finns det sen tidigare skydd till Sony och Huawei surfplattor som är enkla och praktiska. Titta på bilderna innan du köper.. Uppdatering: Ena hörnet på skyddet gick sönder trots att surfplattan bara har varit igång i hemmet. Måste vara det sämsta jag någonsin har köpt!
Braun MultiQuick 7 MQ 725
3
(7)
599 kr
2 år sedan
*Redigerades 7 månader sedan
Säkerhetsknappen är ju inget problem men tyvärr mixar den sämre än min 3 år gamla stavmixer... Uppdatering: Den gick sönder trots att vi inte har använt den speciellt mycket. Mycket dålig kvalitet!
Philips Viva Collection ProMix HR2653
4.5
(21)
949 kr
7 månader sedan
Lågt ljud och den mixar mycket bra.
Sida 1