Prisjakt

Helmer95

Medlem sen 2017-08-28
5
Bidrag
1
Hjälpsamröster
m.nu
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
7 månader sedan
Snabba leveranser. Bra produkter.
Nomad Goods Base Station Apple Watch Edition
Full Star 1
3.5
(2)
1 199 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Snygg och välgjord laddplatta! Laddar både iPhone och Apple Watch galant. Känns verkligen som en premium produkt. Det som gör att den ej får 5 stjärnor är att priset är lite väl saftigt för vad den gör. Avsaknaden över USB C till laddaren och extra USB Uttag. Laddar perfekt när man lägger telefonen horisontalt över, känsligare när man lägger telefonen vertikalt över. Överlag en bra produkt!
4smarts VoltBeam Sensor 2 Wireless Fast Charger
Full Star 1
1.8
(1)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Helt okej hållare. Det som gör att den får bottenbetyg är att när du inte har telefonen i hållaren så reagerar sensorn på direkt solljus hela tiden! Vilket gör att den öppnar och stänger stup i kvarten.
Dyson Cyclone V10 Absolute
Full Star 1
3.7
(18)
5 490 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan
Haft den i två månader nu och måste säga att den imponerar på mig. Lätt att använda, tömma och rengöra. Fångar verkligen upp mycket smuts från mattorna som inte inte centraldammsugaren klarar av. Dock är den ingen ersättare till hemmets stora dammsugare, mer som ett komplement. Smidig att ta fram för lättare städning. Skulle rekommendera modellen ”absolute” för att få större behållare än motorhead och munstycket för hårda golv med den mjuka rullen, som man inte får med animal. + smidig och kraftfull + lättanvänd + alla tillbehör klickas i vilket gör att dom inte lossnar som på många andra dammsugare. +häftig design. Kanske inte passar alla smaker + bra batteritid på medium effekt. Hinner gå en snabb runda i hela huset 146 kvm. Är nog tack vare avtryckaren som gör att den inte är ”på” när man inte håller inne avtryckaren. + laddar snabbare än många andra trådlösa dammsugare Finns många plus med denna, men såklart även några negativa punkter. - stället till dammsugaren upplever jag något plastig och känns väldigt porös. - enbart två hållare på stället för tillbehören. Bara en av hållarna går att använda om man monterar de bredare munstyckena i hållaren. - något dyr. - något höga munstycken. Kommer ej under alla möbler.
AEG-Powertools BSB 18CBL LI-402C (2x4,0Ah)
Full Star 1
3.3
(1)
2 995 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Bra och prisvärd skruvdragare. Funkar bra till det jag har använt den till. + stark + går att ta bort chucken för att få den kortare vid trånga utrymmen + bra med tillbehör. + Gedigen - batteriet har en tendens att lossna lite lätt ibland. - Aningen Tung
Tonerexperten
Usel
(3)
Utmärkt
3 år sedan*
Bra service och snabba leveranser! Nöjd!
*Redigerades 3 år sedan