Prisjakt

novaland

Medlem sen 2007-01-23
41
Bidrag
4
Hjälpsamröster
The C64 Mini 2018
Full Star 1
3.4
(7)
429 kr
n
novaland
41 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Negativa omdömen: - Laggande joystick (och då pratar vi inte slö monitor, utan att det faktiskt laggar när man ska försöka undvika objekt i spel... helt enkelt det som kallas för att spela! - Lång bootup. Om du förväntar dig att på 1 sekund boota till basic så är detta inte din produkt! - De har fortfarande inte lyckats lösa multidiskspel på ett bra sätt. Det finns workarounds som gör att det går att spela dem, men en liten patch kunde ha löst det väldigt elegant... om dem skulle vilja det! Positiva omdömen: + Billig och lätt att komma åt jämfört med en riktig C64:a + Lätt att koppla in i en modern TV.

Deltaco ARM-515
Full Star 1
2
(1)
990 kr
n
novaland
41 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Stabilt och bra förutom att skärmen lutar då fästet inte klarar normal belastning.

Urbanista Seattle On-ear Headset
Full Star 1
4
(3)
n
novaland
41 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Bra ljud men lite styva bågar, dvs det gör ont för öronen om har stor skalle. Trillar iallafall inte av när man går omkring. Har utbytbar kabel som man kan koppla in i antingen höger eller vänster kåpa så att det passar sättet man bär lurarna.Tyvärr är den medföljande kabeln vävd och minsta rörelse på kabeln får ljudet att transporteras över i lurarna och skapar oljud.

Seagate Expansion Desktop Drive 5TB
Full Star 1
4
(4)
n
novaland
41 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Köpte några som ersättare för min tidigare gamla bandstation för att lagra tar-filer. Mycket data till lågt pris. Fungerar som tänkt...

Bygghemma
Bra
(500+)
n
novaland
41 omdömen
OKRedigerades 7 år sedan

Beställt en maskin som fanns hemma på lager och faktiskt skickades två dagar senare för att sedan landa på ett lager över helgen. Hade hoppats på leverans på lördagen, men så blev det inte. Nu två veckor senare står varan fortfarande och väntar på utkörning pga att bygghemma inte verkar ordna det med en budfirma som kan leverera. Väntar fortfarande på leverans för något som jag trodde skulle komma "dagen efter". Återkommer med uppdaterad betyg när jag får varan. Jag fick varan, en månad efter beställning. Produkten var hel och transporten kom som utlovad när den väl kom.

Assassin's Creed: Unity (PS4)
Full Star 1
2.9
(16)
89 kr
n
novaland
41 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Känns inte last-gen.. suddig grafk som liknar PS3-versionen dessvärre.

Sony Vaio SVS1511V9E
Full Star 1
3.2
(6)
n
novaland
41 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Behövde en ny dator med högre upplösning än de klassiska budget-laptopparna, utan kravet var minst 1920x1080 samt en kraftfull processor för att kunna kompilera och utveckla. Kör windows 7 pro - enda alternativet då windows 8 är lite "beta" över.. man vill inte experimentera när man själv håller på att utveckla. Kör separat mus. Att arbeta med touchpad är nödlösning och inget jag rekomenderar någon, så jag kan inte ge bra feedback på huruvida touchplattan är bra eller dålig. Övrigt: Fungerar kanon! Avinstallerat all bloatware och datorn fungerar kanon utan några som helst problem och är precis vad man förväntar sig, utom: + Väldig snabb uppstart från energisparläge. Man är igång på mindre än ett par sekunder efter att man lyfter på locket då datorn är i energisparläge. Någon har lyckats göra nånting bra denna gång. - Batteritiden är för all del inte helt fel, men det känns som att man behöver ha extended battery för att kunna arbeta med full prestanda under någon längre tripp från vägguttagen. Den blir dock lite tyngre då. - Fingeravtryckläsaren sitter inte direkt optimalt. Det fungerar, men det kunde ha varit bättre.

Cowboys & Aliens - Extended Director's Cut (Blu-ray)
Full Star 1
4
(16)
n
novaland
41 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Grym rulle! Det förutsätter dock att man gillar westernrullar + scifi. Om man gör det så blir man iallafall överraskad av att det va en bra western!

Intel Core i7 3930K 3,2GHz Socket 2011 Box
Full Star 1
5
(11)
n
novaland
41 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 12 år sedan

Har inget att klaga på denna. Den sväljer allt man slänger på den i arbetsväg. Lite roligare att skriva flertrådiga program med hyperthread och 6 kärnor. Kör med intels egna vattenkylning "Intel High Performance Liquid Cooling for Socket LGA1155", som förövrigt stödjer LGA2011 också.

Asus Eee Pad Transformer Prime TF201 with Keyboard Dock 32GB
Full Star 1
4.3
(30)
n
novaland
41 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Plattan är grym helt enkelt. Jag irriterar mig dock på att som "surfplatta" är inte surfandet någon trevlig upplevelse om man är ute på lite udda sidor som t.ex. med mycket flash (tänk er en hemsida designad av samma lirare som har gjort menyerna på solna grill kebab x 10). Men det är mer ett android-problem än asus-problem.. "There's an app for that!".. tydligen inte för flash-bombade hemsidor.