Prisjakt

System1

Medlem sen 2007-01-21
12
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Sony Xperia Z1 C6903
Full Star 1
3.7
(59)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
8 år sedan*
Har haft telefonen i nån vecka nu. Med hästväg bästa smarttelefonen jag haft hittills och då har man gått igenom några stycken sen man köpte sin första Iphone 2G. Dock så finns det båda fördelar och nackdelar. +Supersnabb, reagerar på en gång oavsett vad man använder den till. +Bra gränssnitt, men lite skillnader gentemot Samsung som jag hade innan vissa saker bättre vissa sämre. +Batteritiden håller lätt 2 dagar vid "normalt" användande, bra med "Staminaläge". +Snygg design och det känns "premium" rakt igenom. +Snabbt och smidigt att föra över kontakter, sms, bilder m.m. från gamla till nya telefonen med Sony PC Companion. Det tog inte många minuter. +Kameran med reservation, kameraknappen, många manuella inställningar. +Vattentåligheten, var tveksam att testa i onödan men kunde inte hålla mig =) Det funkade bra, inga problem än så länge =) +Skärmen är klar och tydligen, att betraktningvinkel är dålig är ingenting jag märkt av. +Laddningstället, använder den tillsammans med Dock Clock som nattklocka. Har även skal på (Krusell Colorcover) som får plats i stället med adaptern som följer med. +4G, WIFI, GPS, Blåtanden funkar utan bekymmer. -Som sagt plastskyddet som sitter på telefonen frontglas blir lätt repig dock ingenting jag ser om jag inte kollar noggrant, kan tänka mig att även baksidan blir lätt repig, rekommenderar att lägga skal på den. -Kameran, ska vara bättre än den är, dock så tror jag detta är ett mjukvaruproblem som förhoppningsvis fixas med uppdatering av telefonen. Upplever mycket brus i bilderna både i ljusa och mörka partier. Men det går att få till bra bilder med lite ansträngning. -Lite småsaker i gränssnitten man irriterar sig, men det är väl mest personligt. -Priset är väl lite sisådär, dock så känns det som man får valuta för pengarna, men en 1000:- billigare hade den kunnat vara. Fler fördelar och nackdelar lär väl säkert dyka upp, men en underbar telefon. Sällan jag vart så nöjd med någon elektronisk pryl jag köpt.
*Redigerades 8 år sedan
D-Link DIR-655
Full Star 1
3.6
(293)
999 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Haft denna router i nått år nu, har B1 versionen, stora problem i början med att uppkopplingen bröts men det fixades med firmware uppdatering. Dock så har jag testat alla sorters inställningar att få ut mer kräm ur den dock har jag endast kommit upp i max 45mbit ner via wifi även fast jag har 100/10. Finns bättre routrar på marknaden i ungefär samma prisklass.
*Redigerades 8 år sedan
Skidsport
Usel
(7)
Bra
8 år sedan*
Beställde en cykel från webbutiken, snabb leverans. Dock minus på att de verkar inte svara på mail man skickat åt dem, skickat flera stycken inte fått ett svar. Samt så tycker jag att de borde ha mer information på hemsidan som nu när jag t.ex. beställde cykeln, om de monterar klart den innan leverans, om det är hemleverans, storlekstabeller, mer information om produkten. I övrigt så var det bra.
*Redigerades 8 år sedan
Länna Sport
Utmärkt
(500+)
Dålig
8 år sedan*
Väntat 3 dagar på att de ska behandla min beställning vilket inte har blivit gjort ännu även fast de säger att leveranstiden är 1-3 dagar, verkar inte svara på mail man skickat för flera dagar sedan. Uppdaterar vid leverans av varorna.
*Redigerades 8 år sedan
Harman Kardon HKTS 30 5.1
Full Star 1
4.2
(41)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Hade Canton 120MX innan som låg i samma prisklass när den tiden begav sig men kan inte mätas med dessa högtalare. Har haft högtalarna nåt år nu och tycker det är ett mycket prisvärt paket framförallt till film och spel. Mycket bra tryck i basen med tanke på storleken. Har ej testat så mycket musikspelande med dessa då jag har annan utrustning till det. Kör dem i en gammal Onkyo 606 som fungerar mycket bra.
*Redigerades 8 år sedan
Canton Movie 120 MX 5.1
Full Star 1
3.8
(8)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
13 år sedan*
Snygga högtalare som passar tv:n, ps3:an etc. Ljudet helt ok till film, ps3:an. Duger till musik för min del iallafall. Bra fästen men själva fastsättningen av högtalarna på fästena är lite ostabila. Nån gummigrej som går in i högtalarna som är lite sladdrig.
*Redigerades 13 år sedan
Onkyo TX-SR606
Full Star 1
4.5
(110)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
13 år sedan*
Mycket prisvärd förstärkare som uppfyller mina behov, bra med 4 HDMI in, underlättar mycket.
*Redigerades 13 år sedan
Humax CXHD-1000C
Full Star 1
3.1
(183)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
13 år sedan*
Funkar någorlunda bra, grym bild med HD-kanalerna. Men som sagt stora problem att koppla via förstärkaren med HDMI (Onkyo 606) så jag gav upp och koppla boxen direkt till tv och kör optiskt till förstärkaren. Kass signal där jag bor så 1-2-4 knappt, pixligt etc. Övriga kanaler funkar fint.
*Redigerades 13 år sedan
Apple iPhone 8GB
Full Star 1
4.6
(59)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
13 år sedan*
Kommer nog aldrig använda en "vanlig" mobil längre efter ha använt denna i några veckor. Sjukt enkelt att låsa upp samt fixa svenska menyer etc. Mycket program finns att ladda ner både nödvändiga samt onödiga via Installer. Min kostade runt 3500:- privatimport. Enda jag upplevt som dåligt är batteritiden kunde vart längre, högtalaren låter kass vid musikspelande. SMS-funtionen lite annorlunda men finns program för detta. Saknar MMS original, men går att fixa med ett program. Inge 3G, men det kommer, synd bara att man måste köpa en ny telefon.
*Redigerades 13 år sedan
Sida 1