Prisjakt

DavidGGG

Medlem sen 2007-01-20
101
Bidrag
28
Hjälpsamröster
Ai Eyewear
Bra
(32)
Utmärkt
4 månader sedan
Billigast på Biofinity, och snabb leverans till brevlådan.
Chilli
Bra
(500+)
Usel
ett år sedan*
VARNING! Man tillfrågas inte om leveranssätt alls. Leveransen sker med DHL med enda val att vara hemma dagtid eller åka till grannkommunen och hämta paketen! De påstår att frakt är gratis men tar en expeditionsavgift på 195kr! Om man inte hämtar ut denna paket tar de 395 kr i returavgift! Hoppas de gör det, så ska jag stämma dem för ocker. Även om man tar bort deras förifyllda bock för att få reklammail så skickar de ändå reklammail redan 3 dagar senare. Om ni väljer att inte se Prisjakts omdömen "via butiken" utan endast de som fyllt i via Prisjakt så ser ni att medelbetyget är knappt 2 av 10.
*Redigerades ett år sedan
Rocktape Talons
Full Star 1
3.8
(1)
385 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Utmärkt kvalitet och passform. Den sitter ganska tajt vilket är en stor fördel för att få bra grepp om skivstång/hantelstång utan rynkor och glidande tyg. De är ganska små i storlekarna (jag har "M" fast jag har ganska små händer), följ tillverkarens stoleksguide på rocktape.se. Det står ingenstans på internet (bara inuti handsken) men det är 43% läder och resten konstmtrl & bomull. Jag läste i nåt forum att träningshandskar av läder luktar svett efter ett tag men dessa luktar inget (efter 6 månader), mina andra träningskläder däremot behöver tvättas varje månad annars luktar det apa. Förut hade jag Energetics FTG710 från Stadium men de är för tunna för att skydda bra och de gula strecken slits av och det gick hål i 2 fingertoppar. Och man vill ju inte ha handskar utan fingertoppar, det är "modernt" men ger sämre grepp och mer svett på stången. Man kan även löpa dem direkt på rocktape.se
LogiLink BP0056
Full Star 1
3.8
(1)
236 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan*
Jag får väl bli den förste att betygsätta denna då..! Fungerar utmärkt och antagligen bästa valet om man vill ha en hållare som "bygger" minimalt, samt är vridbar 360 grader, kan tiltas åt alla håll 20 grader, och med hög maxvikt (25kg) klarar den alla projektorer av intresse. Billig också, och/eller kan man välja köpa den över disk hos Kjell & Co för 100kr mer vilket jag gjorde, skönt slippa vänta. Det följer med en hel hop skruv, plugg m m men för optimal montering får man köpa lite skruv & plugg själv. Bifogad plugg hade diam 10mm, det är overkill för ett solitt betongtak, jag valde borrhål 6mm och 5mm skruv och Hornbach-pluggar som ska klara 50kg/st. Och skruvarna som sitter i projektorn är 25mm långa, bättre köpa kortare (för min Epson) så att den inte hamnar onödigt långt ner. Men detta är detaljer, det finns ju ingen chans de kan bifoga perfekta skruvar för varje situation. Finns även gott om (positiva) omdömen på tyska Amazon.
*Redigerades ett år sedan
HP DeskJet 2630
Full Star 1
1.8
(1)
2 073 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Jag trodde att de olika bläckstrålefabrikaten alla hade likvärdig kvalitet men så är det inte. Köp Canon, så blir du nöjd! En lång lista på problem: * Sämre scankvalitet än min gamla Canon MP280 vid 600dpi. Det krävs 1200dpi för att få samma upplösning, och då går scanningen plågsamt långsamt. * Sa "slut på papper" när 3-5 ark kvar. Efter en månad blev den ännu kinkigare, krävde minst 20 ark i hållaren, och då fick man lirka med dem också ibland * Störande reklam för bläckleveranser som är svår att stänga av. * Den rapporterade att färgbläckpatronen inte var tom när den var tom * Kan ej avbryta scanning * Kan ej välja okomprimerat bildformat vid scanning * Ingen hjälptext vid byte av patron * Vid avinstallation blir "HP smart" kvar (avinstallationsknapp gråmarkerad) * Jag reklamerade den pga pappersmatningen efter 2 månader. Jag hade köpt XL-patroner som jag lät sitta i eftersom HP.com skriver att man inte kan lagra påbörjade patroner. Jag skrev tydligt att de behöver flytta över dessa till ny skrivare OM jag får en ny. Jag fick en ny skrivare men patronerna slängda lösa i en plastpåse, så att de torkat ut (fast HP.com skriver att så får man inte göra). Detta var HP:s verkstad. * Jag köpte då en Canon TS3351 och gav bort HP:n
*Redigerades ett år sedan
KaffeKapslen
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
ett år sedan
Nestlé Lion till bäst pris, snabb leverans
Domyos Cast Iron Weight Disc 28mm 10kg
Full Star 1
3.5
(1)
299 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
ett år sedan
Billigaste 10kg.vikten på Prisjakt som passar 25mm stång. Hålen är lite stora för 25mm stång (och för små för 30mm stång) så jag vet inte hur de tänkt, funkar bra om man utanför sätter en "normal" 25mm viktskiva, annars kan det bli lite sladdrigt och löst. Färgar av sig, som de flesta andra svarta viktskivor. Bortsett från det är allt utmärkt. Mycket hög prisvärdhet.
Soehnle Style Sense Compact 200
Full Star 1
3.8
(1)
167 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan*
Enligt mail från tillverkaren (Leifheit) har alla Soehnle-vågar samma noggrannhet: < 0,3kg om 0-80kg, < 0,4kg om 80-120kg och <0,5kg om 120-150kg. Och "repeatability" (dvs hur mkt resultatet varierar mellan 2 efterföljande mätningar av samma vikt) är < 50g. Detta är bättre än alla andra vågar jag sett spec för. Och alla andra digitalvågar jag testat har haft "fake accuracy algorithm" dvs om man väger t ex först nåt som är 70 kg sen nåt som är 71 kg så visar den 70 kg båda gångerna, för att inte avslöja att den har en slumpmässig variation som är ganska stor. Man kan lura denna algoritm genom att först väga sig, sen väga nåt helt annat, sen väga sig igen. Man brukar få flera tiondelars variation. Vilket inte är så kul om man försöker se en trend om man ökatr el minskat i vikt. Dessutom snygg, dammvänlig färg, stora siffror, och genomtänkt: Man kan ställa sig direkt på när den är avstängd (eftersom den tareras automatiskt så man slipper göra det separat). Och efter 1-2sek när mätningen är klar tänds "kg" efter siffrorna så att man vet att den är klar, och då kan man gå av, siffrorna fryser några sekunder. Folk köper vågar för upp till flera tusen kronor som alla är sämre än denna våg. Lite sorgligt egentligen.
*Redigerades ett år sedan
Decathlon SE
Bra
(105)
Utmärkt
ett år sedan
Beställde 4st 10kg viktskivor. Billigast på Prisjakt och låg fraktkostnad. Enda anledningen att inte ge 10 stjärnor av 10 är leveranstid 9 kalenderdagar men de kom exakt den dag man utlovat. Och att kartongen gått sönder har hänt med alla viktskivor jag köpt på nätet från olika ställen. Viktskivor som viktskivor förresten även om dessa är relativt snygga (mattsvarta). Jag har annars hittills köpte enbart kromade skivor eftersom de med gummi eller hammarlack satt permanenta mörka streck på mitt beige golv samt att man inte vet om gummit luktar innan man köpt dem, och om de gör det så luktar de flera år.. Även dessa färgar av sig, som tur är har jag flyttat och har nu svart golv..
Sida 1