Prisjakt

Nutty

Medlem sen 2007-01-20
48
Bidrag
17
Hjälpsamröster
Audio Pro Addon C10 WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
4.4
(9)
N
Nutty
48 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Väldigt imponerad av den. Balanserat och klart ljud, lika bra på låg och hög volym. Enda som inte alltid funkat så bra är Spotify Connect men den tjänsten är skräp över alla plattformar så kan inte riktigt kritiserad Audio Pro för det.

Samsung
OK
(280)
N
Nutty
48 omdömen
UselRedigerades 2 år sedan

Galet kass. Beställde en TV på Black Friday som skulle börja skickas den 3 Dec, idag är det den 29 Dec och fick precis veta att den är försenad ytterligare en vecka. Chatten på hemsidan som ska va bemannad fram till 21 har ofta inget ledigt folk så man ska försöka senare. Numret på hemsidan är inte i bruk och numret man ombeds ringa istället kan inte hjälpa till med leveransinfo. Nästa nummer på hemsidan man gräver fram är det telefonkö på 15 min utan nån feedback på köstatus och svaret man får har 3 veckor i rad varit "den kommer nästa vecka". Edit: Det hela slutade med att jag efter nyår fick beskedet att TVn skulle levereras v4, då tog jag bort beställningen och köpte en helt annan TV. Det hör till saken att under hela tiden fanns TVn i lager i varenda elektronikbutik både online och i fysisk butik, dock till ett högre pris, så känns som att det bara lägger ut lockpriser för att dra blickar till sina produkter.

Miinto.se
OK
(59)
N
Nutty
48 omdömen
Usel5 år sedan

TL;DR; Leverans, retur och kundtjänst är kass 1 Beställning, 4 separata paket, 4 olika leveransdagar, 3 olika leveransställen. ...men låt oss säga att det är ok för att det kommer från flera butiker... Vid retur inkluderas ibland retursedlar, ibland inte och om det finns matchar det inte retursedeln man får när man registrerar returen på Miintos hemsida, vilken sedel ska man använda? Äsch bara ta en av dom och hoppas på det bästa... Ok, efter retur får man ett mail att det har mottagit returen och att fakturan har blivit uppdaterad, problemet är bara att fakturan inte har blivit uppdaterad och först blir det när man mailar Collector Bank om ärendet. Jaja men då va vi klara va? Nä för den andra returen har inte registrerats, varpå ett mail skickas till Miinto när det är 5 dagar kvar att betala fakturan och får då ett svar i klass med "ge det ett par dagar till så löser det sig". Det har nu gått 24 dagar till sen det svaret kom och min faktura är ännu inte uppdaterad.

RHA TrueConnect Wireless In-ear
Full Star 1
3.4
(8)
N
Nutty
48 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan

Mina första truly wireless och är väldigt nöjd. Bra ljud, sitter skönt och säkert när man tränar, simpel design (ser inte ut som tandborstar i öronen...) och bra batteritid. Kan emellanåt uppleva lite connection störningar, men inget som drar ner mer än en stjärna :)

Harman Kardon Nova
Full Star 1
3.6
(8)
N
Nutty
48 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Summering: Köp nåt annat + Priset, köpte för 999kr + Utseendet + Bra volym + Bra bas - Mellanregister och diskant är rätt frånvarande, ganska burrigt ljud - Sladden som kopplar ihop högtalarna med varandra trillar ut - Störig auto avstängning som inte går stänga av - Om högtalarna auto stängts av, kommer de även att auto sättas igång när det kommer ljud från datorn, typ signalen för ett nytt mail eller annat meddelande - Störig ton som spelas när högtalarna sätts på och stängs av - Bluetooth helt utan säkerhet, perfekt i lägenhet där vem som helst som går förbi kan koppla upp sig - Fortsättning på förra punkten är att när bluetooth kopplas, byter den automatiskt till den inputen, så vem som helst kan börja spela musik... - Inget fan av touch-kontrollen

WD My Book USB 3.0 V2 4TB
Full Star 1
4
(4)
N
Nutty
48 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

So far so good, använder den till min Xbox One för spel och det har fungerat bra än så länge. Status LEDen är en smula irriterande, men inget lite eltejp inte kan fixa :)

Corsair Gaming K65 RGB Cherry MX Brown (Nordisk)
Full Star 1
5
(1)
N
Nutty
48 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Full pott, inget att klaga på än så länge

Sony MDR-1A Over-ear
Full Star 1
4.7
(32)
N
Nutty
48 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Detta är baserat på att ha använt dem i en vecka. Mina lurar att jämföra med: * Sennheiser HD598 * Sony MDR-V55 * V-jays Plus + Otroligt sköna, dels beroende på de mjuka kuddarna och dels på grund av vikten. + Mycket bra ljud, schysst med bas utan att det blir Boomigt, och härlig klarhet i mellan och högre tonerna (liquid dub/dnb med vocals blir sagolikt). + Ljudet känns rätt så öppet för att vara ett par stängda lurar, mer en känsla av att musiken är runt om en istället för att den trycks in i öronen. + De isolerar klart tillräckligt för att jag, med ganska låg volym, ska kunna stänga ute ljud och fokusera på jobbet (jobbar i landskap). + Fungerar bra med glasögon tack vare de mjuka kuddarna. Minus - Ingen 3.5mm->6.3mm omvandlare inkluderad (spelar ingen större roll) Väldigt imponerad än så länge. Var inne på att köpa MDR-1R men sen när dessa presenterades på IFA kände jag att det var en god idé att vänta in dem. Använder dem på jobbet runt 5 timmar om dagen. Har mestadels lyssnat på Liquid Dubstep/DnB/Chillstep med dem men även blandat runt med lite vanlig musik (tänk radio) och de låter riktigt bra med allt jag provat.

Stayhard
N
Nutty
48 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Bästa butiken för herrkläder (både bland nätbutiker och fysiska) + Stort utbud + Snabba leveranser + Fri frakt/retur + Mycket erbjudande + Bra fungerande returprocess (även vid kortbetalning) Väldigt nöjd!

Sennheiser HD 598 Over-ear
Full Star 1
4.6
(31)
N
Nutty
48 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

Köpte mina igår efter att ha provlyssnat på MediaMarkt. Har haft ett par Sennheiser HD515 tidigare och dessa nya lurarna är ett gigantiskt lyft på alla plan. Skulle klassificera mig själv som en allround lyssnare men som huvudsakligen lyssnar på elektronisk musik (trance/dubstep/electro house). Ska väl även tillägga att jag inte är en expert inom området men jag upplever mycket klart ljud och med ett bra tryck och djup i basen. Ett stort lyft jämfört med mina gamla lurar. Har provat att koppla in dem till mobil och laptop med 3.5mm och även om det inte låter riktigt lika bra som med den vanliga förstärkaren (NAD C325BEE) är det klart godkänt. Har dock köpt mina för att använda hemma vid datorn. Hittills väldigt nöjd, 10/10!