Kategorier
Prisjakt

Nimbo01

Medlem sen 2007-01-19
15
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Sony Ericsson MW600
3.8
(175)
9 år sedan*
Mycket nöjd med Sony Erikson MV600, Bra ljud, lätthantllig, smidig och snygg till bra pris!
*Redigerades 9 år sedan
Electrolux UltraSilencer ZUS G3901
4.4
(20)
9 år sedan*
Den är sann fröjd att få damsuga med denna damsugare, hur tyst ,effektiv, smidig ekologisk med denna damsugare. Så snygg och titta på! Mycket prisvärd!
*Redigerades 9 år sedan
Nokia 1616
1.6
(6)
10 år sedan*
Min Htc gick sönder och lämnade in på service, och jag behövde en ersättning telefon under tiden. Blev positiv överraskad! + Prisvärd 300 kr + Bra ljusstark led ficklampa! + Radio, med hörlurar, - med bra ljud! + Intressanta programfunktioner som tex kassabok tex - Trist gränssnitt - vad väntat av sådan billig telefon? Perfekt till som ersättning telefon,första mobilen till barnet, till användare som måste ha en mobiltelefon!
*Redigerades 10 år sedan
HTC Legend
4.2
(108)
10 år sedan*
En mobil telefon som är en riktig Legend - HTC Legend! ........................... + En vacker mobiltelefon + Välbyggd kvalitetstelefon + Astroid + Mycket bra ljudspelare + Lättnavigerad - Lättanvänd + Mycket prisvärd! - Halvdålig batteritid - Hyfsad kamra
*Redigerades 10 år sedan
LG Arena KM900
2.9
(34)
10 år sedan*
Min omdöme om LG Arena; ............................. Ägt den i 7 månader i den pajade (av troligtvis överspänning) Fördelar: +Den är snygg titta på och skön att ta på. Upplever den välbyggd! +Lättnaverigad meny, kul. +Bra kamera +Bra media spelare Det som mindre bra: -Operativsystemet S Clas är segt och buggit - hänger sig! - Inga extra applar -Halvdåligt batteritid. - Svårt att Pc synkronisera!
*Redigerades 10 år sedan
Asus X56VR-AP106C
3.5
(2)
11 år sedan*
Bra ,snygg och prisvärd bärbar dator i lägre mellan skicket. Har snygg blank svart diskret mönstrat ovansida,som lätt blir fingrar på. Inget för den gillar putsa ytor. Hyfsat vikt 2.9 kg. +Ganska smidig och "liten" för sin storlek. +Bra och sköna tangenter med numerisk tagentbord i storlek. +Ganska bra ljud något bulkigt. +Kamran ger bra filmar bra, ger tydiligare och bra färger i dagsljus och väl upplyst rum (viktigt att agerar lampor på rundt datorn.Som bör göra med alla webkamror).Vridbar- praktiskt vill filma något bakom datorn. +Snabb vid kontoranväning,bra till även vid se film. -Låg batteritid- 2 timmar! -Besviken på vissa säker inloggning har svårt att fungera som fingertryck avläsaren och ansikte avläsare,(troligen att jag bär skägg).
*Redigerades 11 år sedan
SanDisk USB Cruzer Micro U3 4GB
3.4
(10)
12 år sedan*
Ett snyggt, smart och mycket bra minne som är billigt! +Praktiskt att usb kontakten föra in och ut med hjälp en knapp på ovansidan. +Bra överförings hastighet. +Smart med U3. -Dock är litet minus är att minnet lite mindre formstabilt.
*Redigerades 12 år sedan
König CMP-MOBSTOR21
2.5
(1)
12 år sedan*
Jag tycker att König CMP- MOBSTOR21 hyfsat kabinettet, till bra pris och bra kvalité, dock funktionen något sämre. (Köpte bara för den billig och rädda minna data ur en trasig dator). -Den är opraktiskt att kontakten att och olika kontakttag,el,usb2 uttag , och på/av knappen sittter på en sida.Önskar på/av knappen satt den andra sidan och kontakten satt på andra sidan. Installationen av hårdisk var enkel - två småskruvar var sidan skruvade lås fronten och fast hårdisken på en minut. Överföring hastigheten är ganska bra. Kan rekommendera kabinett till den som har tillfälligt behov att föra överdata till ny enhet, tex rädda datafiler efter data krasch. Dock inte till daglig backup.
*Redigerades 12 år sedan
Philips Series 3000 QT4020
4.2
(2)
12 år sedan*
Håller helt med 4degrees! Toppen skägg trimmare! Enkel och regäll! Gillar ringen som ställer in längd när man trimma sitt skägg stråna längden. Bra att skäggtrimmaren utdelningsbar och har bra grepp. Rekommenderas för oss män för hålla skägget i trim och resson! :-)
*Redigerades 12 år sedan
Nivea Men Sensitive After Shave Balm 100ml
3.7
(2)
47 kr
12 år sedan*
En prisvärd och billig vardags rakbalsam. Känns skönt och lennade efter en rakning. Har mild och god lukt. Som är viktigt för mig att den luktar så starkt, Ett stort minus är flaskan - att den av glas.Om man skulle tappa den i handfatet, så kan gå sönder. (Hänt mig och glasflaskor).
*Redigerades 12 år sedan
Sida 1