Kategorier
Prisjakt

mole

Medlem sen 2007-01-18
81
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Swipe It
Bra
(23)
Utmärkt
2 år sedan
Beställde skärblad till rakapparat natten till fredagen, paketet låg i min postbox på måndagen. Mycket prisvärt och utomordentlig leverans!
TP-Link TL-WN722N
4.1
(16)
99 kr
7 år sedan*
Funkar i 64-bitars Ubuntu 14.04 med kernel 3.13.0. Har tidigare haft problem med TP-Link som varit ren dynga så blev glatt överraskad.
*Redigerades 7 år sedan
Netgear WN2000RPT
2.9
(29)
280 kr
8 år sedan*
Köpte denna efter rekommendation från en bekant, använt den i knappt två dagar. Har en WN2000RPT v2 med i nuläget senaste firmware v1.1.0.12 kopplad till min ASUS RT-N56U som står 5-10m bort med två väggar mellan. Jag använder inte WN2000RPT som extender (AP-funktionen är deaktiverad) utan som brygga mellan trådat till trådlöst. Vid större filöverföringar når jag 3.9-5.2 MB/sekund utan att ha experimenterat med placeringen för att nå högre hastigheter. Har behövt starta om både min router och WN2000RPT en gång då den har "hängt sig", drabbats av låga hastigheter samt enorm packet loss. Sänker betyget om det händer längre fram.. Edit: Efter två månaders användning kan jag notera att den inte funkar felfritt med min ASUS RT-N56U. Oklart vilket enhet som ibland krånglar, brukar kräva omstart av båda för att återfå stabilitet och hastighet. Kan gå veckor mellan gångerna men sen plötsligt behövs det ett par gånger per vecka.
*Redigerades 8 år sedan
Sharp Aquos LC-60LE636S
4.2
(25)
8 år sedan*
Haft tvn i drygt 7 månader nu. Clouding förekommer men synligt endast när svart bild visas, det vill säga när man ändå inte bryr sig. I mörka partier i filmer osv. ser jag aldrig någon clouding. Ingen input lag, kör med game mode överallt. Intrycket från samtliga som sett skärmen är att den är enorm :) Mycket nöjd..
*Redigerades 8 år sedan
TP-Link TL-WN821N
3.6
(13)
88 kr
9 år sedan*
Funkar out of the box i Ubuntu, dock endast med 2.4ghz. Vid tung belastning hänger sig stickan och man återfår inte anslutningen förrän man drar ur och sätter i den igen. Får återgå till trådat som aldrig sviker!
*Redigerades 9 år sedan
Samsung SCX-3205W
3.5
(9)
9 år sedan*
Funkar både Windows, Linux (Ubuntu) och Android med Samsungs "Mobile Print"-app. Snygg och kompakt skrivare som gör sitt jobb till ett riktigt bra pris! Har installerat och använt fyra exemplar. Har tyvärr haft svårighet att få den trådlösa funktionen att fungera smärtfritt på ett av exemplaren och därför tvingats köra trådat.
*Redigerades 9 år sedan
Samsung Galaxy S III GT-i9300 16GB
4.3
(252)
1 795 kr
9 år sedan*
Har haft HTC Desire, ASUS Transformern och nu SGS3. Efter ett par dagars användning är jag ruskigt nöjd. Har inte mycket att klaga på, möjligtvis då att yttermåtten gör att jag nojjar väldigt för att tappa telefonen när man flyttar fingrar och händer. Telefonen är otroligt snygg och skärmen gör att man tappar hakan! Har ännu inte hunnit känna av batteritiden men som vanligt får man väl ladda så ofta man bara kan. Funktionen för att känna av när man läser av skärmen och därmed slippa sätta skärmtimeout är klockren.
*Redigerades 9 år sedan
Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 (SV)
4.1
(37)
1 045 kr
10 år sedan*
Haft det ett par dagar och är ruskigt nöjd. Känns verkligen gediget och kvalitativt byggt. Skriver om möjligt ännu snabbare nu än jag gjorde med mitt gamla tangentbord. Extra plus för det estetiska, det är riktigt snyggt. Enda minuset jag kan komma på är väl priset..men det var det värt!
*Redigerades 10 år sedan
APC Back-UPS CS BK350EI
4.3
(5)
1 043 kr
12 år sedan*
Kört i flera år, fungerar felfritt. Finns stöd för apcupsd i linux med övervakning och graceful shutdown. Enda minuset är att den är "dumb" dvs. begränsat med information kan fås genom kabeln och batterikalibreringen är lite primitiv. Batterierna klarar inte många minuter med normal last men tanken är ju främst att man ska skona filsystemet och detta fungerar den ypperligt till!
*Redigerades 12 år sedan
Sida 1