Prisjakt

aqua66

Medlem sen 2007-01-14
5
Bidrag
6
Hjälpsamröster
GardenStore
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
ett år sedan*
2020-05-20: beställd vara hemma, tack Jesper, bra jobbat. Nu kommer jag att handla från er igen 👍 2020-05-14: Uppdaterad Har idag varit i kontakt med Jesper på kundservice , har har verkligen lyft nivå på tidigare kundservice, tydlig, bad om ursäkt, kom med förlag på lösningar! MYCKET BRA SERVICE! Landar detta bra återgår jag till högsta betyg, hoppas de fortsätter med Jesper på kundservice! Avvaktar nu bara leveransbesked 😃 Haha....den där "anonyma" insändaren som tycker allt är toppen med GS, kan det vara ägaren till GardenStore? Patetiskt! Beställde en sekatör den 2 april, idag den 7 maj har jag fortfarande ingen sekatör. Jag har mejlat kundservice och fick svar den 17 april "Toppen att du hörde av dig! Den är just nu påväg in till oss, den bör kunna skickas från oss nu på måndag och därefter kommer du få ett automatiskt mail med spårning." ...eeehhh...det var för 3 veckor sedan..de har inte svarat på de 3 senaste mejlen. Jag kan acceptera att leveranstiden är lång, men då vill jag veta det och att bli lovad och sen inte återkoppla...Not okej! Tveksamt om jag handlar här igen...Mycket besviken KUND!
*Redigerades ett år sedan
Garmin Fēnix 6X Pro Solar Titanium with Titanium Bracelet
Full Star 1
3.8
(1)
9 750 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Använder den 24/7, tar bara av den för att ladda vilket görs ca 2ggr/vecka. Använder den till vardaglig koll och träningsaktiviteter. Lätt och förstå och använda,.kopplar upp olika tillbehör och går att betala med om betalkort läggs in. Att man får.ett silikonband med är en bonus. Bra när man är lite mer aktiv men det funkar oftast med stålarbandet. Klockan andas kvalitet och verkar vara hållbar, har bånkat i den i bord och andra mindre mjuka saker, och jag ser inga skador på varken glas eller armband. Det går att ladda ner andra urtavlor om man nu vill poppa till den något eller vill ha en mer anpassad layout för just sina mesta intressanta mätvärden. Jag fiskar en del så att ha koll på barometertryck, väder samt att den är vattentät är super. Att det finns så många aktiviteter i klockan är grymt. Jag har haft några aktivitetsklockor tidigare...de går inte att jämföra...tvekade länge pga det höga priset, men jag ångrar mig inte alls. Passar mina behov och innehåller allt jag behöver!
Klockia
Bra
(83)
Utmärkt
2 år sedan
Grym service med ärliga och tydliga svar. Ingångna muntliga överenskommelser hålls och hanteras proffsigt. Snabb respons i tfn och snabb leverans. Stort urval med acceptabla priser. Riktigt bra butik/medarbetare!
CDON
Bra
(500+)
Dålig
9 år sedan*
Beställde en Ipad 16GB 4G den 12/12-12, har inte fått någon leveranstid ännu, kontaktat kundservice och fått standardsvar som många skrivit om i tidigare omdömen av CDON, verkar vara mallar de använder och svarar inte riktigt på frågan/frågorna jag ställde. Konstigt med alla possitiva omdömen som kommer från deras egen webbsida, allting är "Perfekt" och alla stjärnor ikryssade och med smygreklam i lite luddiga kommentarer! Min uppfattning är att det något som inte stämmer på CDON, jag har också varit kund länge och aldrig tidigare mötts av denna ridå av "mörkande". Hemsidan, utbudet och priserna är dock possitiva, om man nu bara får varan man beställt!
*Redigerades 9 år sedan