Prisjakt

maxmeister

Medlem sen 2017-05-24
5
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Fällkniven C10
Full Star 1
3.8
(1)
281 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Detta är första keramik brynet jag har använt så kan inte jämföra med andra men är väldigt nöjd med Fällkniven C10. Bra längd och bra skydd för fingrarna, finns även en ögla så man kan hänga upp brynet på en krok.

Knivskarp
Dålig
(3)
Utmärkt
3 år sedan

Bra priser och riktigt snabb leverans med DHL

Crockpot Countdown Slow Cooker 4,7L
Full Star 1
3.5
(5)
699 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Bra slow cooker med bra funktioner såsom timer och automatisk byte till varmhållning efter matlagningen är klar. Den mest populära slow cookern i USA.

Voxicon D27QO
Full Star 1
3.6
(9)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Billigaste 1440p 27" IPS skärmen på marknaden från Dustins egna märke Voxicon är en bra skärm som uppfyller alla mina krav. Skärpan och färgerna är bra för skärmen och jag har inga klagomål. Designen är riktigt stilren, smala kanter runt skärmen är ett stort plus och skärmen står stabilt om man råkar komma åt bordet så det börjar skaka. Skärmen är 60 Hz så det är inte rekommenderat att använda till FPS spel eller liknande, men att spela mer casual spel som CIV 5/6 och Stardew Valley fungerar väldigt bra. För att klara av att sälja skärmen för ca 600kr billigare än den billigaste konkurrenten har vissa genvägar tagits. Det går till exempel inte att justera skärmens vinkel genom att vrida på skärmen. Vinkeln som finns från fabrik är den som gäller, men för mig spelar det ingen roll då vinkeln är bra och passar mig. Ska man jobba med Photoshop eller liknande så kanske man ska välja en dyrare modell men för vardagligt användande är skärmen perfekt.

Seagate Backup Plus Desktop Hub USB 3.0 8TB
Full Star 1
3.3
(17)
2 049 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

En bra disk till ett bra pris. Den passar bäst till WORM (Write once, read many) lagring som t.ex filmer och serier du bara för över en gång sen enbart spelar upp dem. Skulle inte rekommendera den om du behöver göra stora dagliga backups skrivningar till disken, men om du endast tänker använda den till media så är den perfa.