Prisjakt

Magnolian80

Medlem sen 2017-05-18
2
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Harmoniq
Bra
(178)
Usel
18 dagar sedan
Beställde för några år sedan produkter som inte kunde levereras och slutade med att ordern makulerades. Tänkte att jag skulle ge dem en chans till men även nu var det varor som inte kunde levereras och deras mail i vilket man ska ange hur man vill göra med övrig beställning fungerade inte alls. Dessutom tar de extra frakt vid delleverans även om varan står i lager vid köp men senare visar sig vara slut.... Nej aldrig mer. Finns så många bättre näthandlare.
Sovtex
Bra
(10)
Dålig
ett år sedan
Tyvärr väldigt missnöjd då produkten hade en helt annan färg. När jag returnerade den så fick jag betala 108 kr i frakt jämfört med 59 som sades först. Påslakansetet kostade 299. Motiveringen var att resterande order nu inte kom upp till fraktfritt. Det hade varit ok om jag hade fått veta det innan men det fick jag inte. Jag har beställt en gång tidigare och då var det också problem med att produkten inte motsvarade det som visades på sidan. Jag har köpt från många andra olika e-handlare och varit mycket nöjd men tyvärr kan jag inte rekommendera sovtex alls.
Bonprix
Dålig
(73)
Usel
2 år sedan
Dyra alternativ på frakt och det tar en månad innan man får returen registrerad samt ytterligare en vecka för att få pengarna tillbaka. Kläderna hade massa trådar kvar och knapparna var lösa. Rekommenderas inte!