Kiirozu

Medlem sen 2017-05-13
20
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Skeppshultcykeln Natur Colour 7vxl Dam 2021
Full Star 1
3.3
(1)
9 590 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Känns rejäl och gedigen. Korgen är större än jag kunnat föreställa mig. Ljusen är utöver förväntan. Sadeln ger okej komfort, dock alldeles för mycket grepp i den enligt mitt tycke. (Bytte till Selle Royal Drifter) Växlar snabbt, smidigt och tyst. Den ställbara styrstammen känns inte stabil nog trots åtdraget enligt specificerat moment. Man känner ett noterbart flex i styret och justerdelen, som jämförelse har jag bara min gamla biltemacykel som inte har någon flex alls. (fast styrstam)

Cykelkraft
OK
(500+)
Bra
ett år sedan

Beställt både cykel och lösa delar från denna butik. De monterade och skickade cykeln snabbt. De valde dock att skicka cykeln och korgen i samma låda, cykelkorgen valdes att placeras löst på pakethållaren (utan skydd) så att färgen skavades på pakethållaren samt skapade gropar i färgen där under transporten. Kundservice har känts kanon och vi hittade en lösning som jag kände mig nöjd med, snabb respons. Minus för alltid fraktavgift när andra butiker i regel har frifrakt efter en viss summa.

Bikester
Utmärkt
(500+)
Bra
ett år sedan

Bra utbud, hyfsade priser. Skickar sina delar från olika lager så har du flera varor med olika leveranstider så kan du räkna med att få flera paket skickade.

Polaroid Suncovers P8901 Polarized
Full Star 1
3.5
(1)
449 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
2 år sedan

Passar perfekt över glasögonen och är behagliga att ha på sig. Stretchbandet är smidigt och håller glasögonen på plats. Önskar att (plast)glasen var någon milimeter större i vertikal diameter.

Synsam
Dålig
(50)
Bra
2 år sedan

Beställde ett par solglasögon via synsams hemsida. Snabb utskeppning (2 dagar från beställning), men lite halvkasst packad produkt i transportlådan. Ingen stoppning eller dämpning och glasögonen låg löst i en plastficka inne i lådan. Lådan hade för övrigt blivit intryckt under transporten så det var tur att produkten inte blivit skadad.

Hylte Jakt & Lantman
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 år sedan

Trevlig internetbutik med ett bra utbud, oftast bra priser och erbjudanden!

flugor.se
Utmärkt
2 år sedan

Bra utbud av flugor och även andra delar till flugfiske. Bra priser. Otroligt snabb frakt (23h från beställning till att jag fick leveranssms) och grejerna var bra packeterade!

Sportfiskeprylar.se
Utmärkt
(500+)
Bra
Redigerades 2 år sedan

Snabb plock och utskick från butiken! Bra sortiment och oftast vettiga priser, lite dålig lagerhållning på vissa grejer ibland men det beror antagligen på coronakrisen.

Doftlunden
OK
(4)
Utmärkt
Redigerades 2 år sedan

Bra sortiment av rökelser och rökelsehållare, väldigt snabb frakt och bra paketerat! (ca 26 timmar från beställning till att jag kunde hämta ut hos ombud)

Coolshop
Bra
(500+)
Utmärkt
2 år sedan

Beställde hörlurar från coolshop.se. Skickades från Sverige. Beställde den 1/3, paketet skickades den 2/3 och jag hade den hemma 4/3. Allting var väl paketerat, det enda dåliga är att det bara fanns ett fraktalternativ (DHL Service Point).