Unregistereda7f5cdad

3
Bidrag
4
Hjälpsamröster
ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
Bra
Redigerades 2 år sedan

Otroligt dålig leveranstid. Beställde edt 90ml respektive 125 ml den 26:e maj. Ja, varorna fanns i lager vid beställning. Beräknad leveranstid tidigast 9:e juli. (de har skjutit fram leveransen 2 ggr) Även under coronatider är det under all kritik.

Discsport
0
Utmärkt
Redigerades 2 år sedan

Beställde två discar. Snabb leverans, dock var den ena discen helt klart begagnad, vilket är under all kritik då jag betalat fullt pris för den. Som förstagångsbeställare måste jag erkänna att det ger ett oerhört dåligt första intryck. Jag hade dessutom ingen möjlighet att reklamera discen då jag behövde den till en tävling i anslutning till leveransen. Denna gång ger jag dem "the benefit of the doubt". Men händer det igen så är det systematiskt och då får även ARN lite att göra Uppdatering: Har beställt ytterligare discar och alla har levererats supersnabbt och felfria. Det var nog endast en miss första beställningen.

Melitta Aroma Signature
Full Star 1
3
(13)
1 099 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Skapade ett konto här för att varna andra för denna kaffebryggare. Håller helt med Gyllne Gnun i dennes bedömning. Förstår inte alls hur de konstruerat denna bryggare, då merparten av vattnet rinner förbi själva filtret. Detta medför då självklart att kaffet blir mer av färgat vatten! Hur tusan har de tänkt och hur kan denna bryggare vinna så många tester och få så höga betyg? Helt obegripligt. Kommer lämna tillbaka denna bryggare omedelbart! --- Uppdatering: Har reklamerat bryggaren och sänt i retur. Fick en ny med exakt samma fel. Returnerade den också... och fick en tredje med exakt samma fel. Herregud, tittar de inte ens på vattenarmen innan de sänder ut en ersättningsprodukt? Detta är faktiskt under all kritik. Har därför bestämt mig för att köpa en Moccamaster istället p g a allt strul! Om jag kunde ge överkorsad stjärna skulle jag uppdatera betyget till detta! Håller fast vid min varning angående denna bryggare. Undvik!