Kategorier
Prisjakt

shmoopy

Medlem sen 2017-05-09
28
Bidrag
37
Hjälpsamröster
Oculus Quest 2 64GB
3.9
(24)
3 790 kr
5 månader sedan
Köp. Tekniken har verkligen utvecklats och är riktigt kul. Hade ett vr set för 4 år sen och det var sådär. Detta är sååå enkelt att använda, många bra spel. Spelar inte pc och ps4 längre. Tipsar om eleven bordtennis spel, minigolf, beatsaber
Twinkly Strings RGB 400L (32m)
2.6
(3)
1 799 kr
6 månader sedan
Bästa ljusslingan man kan köpa och riktigt kul och anpassningsbar.
Fujifilm FinePix X100F
3.9
(3)
9 485 kr
8 månader sedan
Avancerad kompakt systemkamera som man kan använda för allt möjligt. Till skillnad från andra kompakta kameror så har FUji x100f fantastisk bildkvalité med en speciell känsla i foton. Relativt enkel att använda och lära sig men har mycket avancerade funktioner för proffsfotografen. Den är bra på många saker. Litar på att ställa in den på auto och sköta allt egentligen. Bra ISo, bra vitbalans, bra färger. Helt ok fokus, lite seg ibland, inte så bra på natten, speciellt fokus, då får man använda manuell fokus med peak. Bilderna blir superbra, och man kan få fin bokeh vid porträtt, och för att inte glömma att den har grymt bra närbild/makro funktion! Bra kvalité, man kan prata om kameran hur länge som helst. Bra andrahandsvärde. KÖP och upplev magin själv.
Samsung QLED QE75Q80T
3.4
(6)
16 990 kr
9 månader sedan
Den va bra, men kan störa mig lite på inställningar, tyckte min gamla Sony hade mer naturligare bild och bättre inställningar. Men i 4k och spel så är den wow, kollade på Avatar på disneychanel och fick wow känsla. Mäktig tv. Negativt? Svärtan är bra i många scener, men i andra där kontrasten är stor med ljus så blir det svarta LILA, lite störande. Detta syns mest när man tittar från sidorna. Man kan titta på mörk scen och sitter du vänster om tvn och tittar på högersidan av tvn så är bilden mer lila, medans den vänstra blir då svart. Lite irriterande. Sen blir HDR för ljust. Verkar inte vara många dimming zoner i denna tv men jag rekommenderar den ändå. Hade kanske köpt Sony xh9006 , annars finns inte så mycket som rivaliserar denna. OLED blir för dyrt om man vill ha 75".
Ghost of Tsushima (PS4)
4.5
(19)
378 kr
ett år sedan
Bästa spelet jag spelat på länge! Grafiken är grym, storyn, fightingen, ja allt! Köp och njut!
Sony Bravia KD-65XE9005
4.1
(17)
3 år sedan*
Grym tv! Det var mellan denna och Lg.s OLED. Uppdatering! 2 år senare och tv.n är helt fantastiskt bra, i mitt tycker bättre och snyggare än många nya tv som kommer ut idag som har tjocka ramar och en hel del brister. Positivt: Bildkvaliten, jämn svärta och bra kontrast, verkligen wow känsla. Ps4 är perfekt på denna tv! HLG funktionen är super bra wifi Inbyggd chromecast, spotify, netflix, youtube röststyrning fungerar bra Finns faktiskt ingenting att klaga på, tv.n är riktigt riktigt bra!
*Redigerades ett år sedan
Klipsch Reference Premiere RP-160M
4.7
(12)
6 990 kr
ett år sedan
Fantastiska högtalare till bra pris. Kör de ihop med bluesound powernode 2 och wow. Hade sonos amp som var helt ok att driva dessa men satsa på bra förstärkare med DAC så kommer du bli överraskad. Tanken var att använda dessa med en Subwoofer men kopplade bort den, behövs helt enkelt inte. Trodde aldrig att basen skulle vara så bra. Enda negativa är väl storleken, lite i ingenmans land. Tips. Flytta högtalarna ca 40 cm från väggen för bättre ljud.
Sonos Amp
4.1
(7)
6 998 kr
ett år sedan
Lämnade tillbaka den. Snygg, enkel att installera, hdmi arc fungerar perfekt. Sonos app är väldigt smidig att använda. Ljudet är bra, men ingenting wow, helt OK ljud. Negativt: Köpte den för att koppla till tv.n och då jag redan har 2st 1.or, och det går att koppla de som surroundhögtalare men ljudet är väldigt svårinställd. Subwoofer går att ansluta men man måste höja nivån till max för att få något subwooferljud. Använder klipsch 160 högtalare till dessa och de låter bättre när man kopplar bort subwoofern och trådlösa sonos. Bytte till Bluesound powernode och wow, ljudet är dubbelt så bättre, helt annan dynamik, rummet fylls med bra ljud och det känns som riktig hifi-ljud. Nackdelen där är att deras app är skitdålig och krånglar, och man tappar wifi. För 6000kr får man inte något bra ljud men den är enkel, smidig, snygg. Subwoofern fungerar praktiskt taget inte. Så jag kan inte rekommendera detta.
Logitech Z906
4.5
(77)
2 590 kr
ett år sedan
Det blir inte bättre än såhär! VIlket ljud, även till TV/Film, tung bas, klart balanserat ljud. Har Sonos hemma, Harman Kardon, LG. Provat allt och dessa är klart bäst, slår nog hemmabiosystem och limpor i 10000kr klassen. Överdriver inte. Köp!
DJI Osmo Pocket
3.9
(4)
2 159 kr
2 år sedan
Mycket mindre än vad jag trodde den skulle vara. Touchfunktionerna fungerar jättebra, enkla menyer! Kvalitén känns jättebra, liten smidig fodral medföljer. Jag är glatt överraskad måste jag säga. Jag har både gimbal för systemkameran och för mobilen men denna är den jag kommer ta med mig. Känns riktigt stabil och det är så kul att filma utan att någon ens märker att du filmar. Bra batteritid också. Har nu tagit med mig den ut flera gånger och med inbyggda DJI OSMO appen så är det väldigt lätt och smidigt att klippa, lägga musik, ändra färger när det behövs, ja allt man behöver egentligen. Ett av mina bästa köp jag gjort på länge! KÖP!
Sida 1