Kategorier
Prisjakt

nova85

Medlem sen 2007-01-06
120
Bidrag
16
Hjälpsamröster
Bax Music
OK
(136)
Usel
2 år sedan
Beställde en portabel högtalare utav bax-shop, leveransen tog långt över utlovad tid (var beroende av att den inte drog över tiden med +3 dagar då det var en present, men den drog över 5(!) dagar), produkten som levererades hade alla tecken på att den varit ute hos kund innan (gamla fraktlapprna satt tom kvar(!)), efter ett par mail så fick jag ett svar att jag skulle få X sek i kompensation för det inträffade, dessa pengar har jag inte sett röken av eller fått svar på varför de ej betalar ut dem. Överlägset den sämsta köpupplevelse jag varit med om och känner mig otroligt besviken och lurad utav bax-shop! Köp ej här oavsett hur mkt billigare de är än andra återförsäljare.
Apotea
Utmärkt
(500+)
Usel
3 år sedan
+1v leveranstid samt svar som ”vi ligger lite efter just nu och vi är ledsna att vi inte informerat om detta innan du hörde av dig” håller ej, samt att man som kund behöver fråga varför mina lagerförda varor ej skickats på 5 arbetsdagar. Har under många år förlitat mig på apotea, men efter denna bedrövliga köpupplevelse så kommer jag se efter alternativ hädanefter.
Haga Cykel
OK
(11)
Usel
3 år sedan*
Tyvärr väldigt besviken på Hagacykel i Norrköping. Efter 2 besök och flera mail (utan svar) så kommer jag vända mig till annan återförsäljare nu och framöver. Detta pga av omförmåga att möta mina lågt ställda förväntningar på en fysisk butik, exempelvis hålla det man lovar, inte höfta fram svar, anstänga sig lite för att hitta en produkt som iaf är nära det jag önskar samt svara på mail.
*Redigerades 3 år sedan
LensWay
Dålig
(76)
Usel
3 år sedan*
Tyvärr så är jag en så länge besviken på Lensway. Lång svarstid på mail; Skickat 3 mail med enkla frågor om mina beställningar och alla svar har kommit +48timmar. Olika besked om bek beställning; La beställnig på flera produkter, fick orderbek enligt ordern, dubbelkollade status per mail och fick bek att ordern skulle lev enligt order bek, fick sedan svar att en eller flera produkter slutsålts/utgått och skulle makuleras automatiskt trotts besked i första läget att ordern var ok. Inga besked om ersättningsvaror; Trotts att de slutsålt/översålt en bek vara så fick jag ingen info om ersättningsvara eller dyl utan bara att min order skulle makuleras automatiskt, men jag beställde produkten av en anledning? Hade hoppats på en smidig och bra upplevelse men än så länge så har detta ej infriats.
*Redigerades 3 år sedan
Onkyo TX-RZ3100
3.8
(1)
26 990 kr
4 år sedan*
Då var det dag. Min älskade Yamaha Z11 skall ersättas, inte för att jag inte är nöjd med den utan för att 4K, HDR och avancerad multiroom lockar (fireconnect). Den som fick äran att ta sig an den aningen tuffa utmaningen var Onkyo TX-Z3100. Jag har tidigare ägt både en Onkyo 875 och 906, där jag varit ok nöjd men inte mer än så. Vi börjar med det negativa jag upplevt med Onkyo TX-Z3100 än så länge, fjärrkontrollen är inte någon extravagant historia den finns där men känns lite enkel samma sak med vissa reglage på fronten. Detta skall dock sättas i jämförelse att jag kommer från en 70.000sek maskin i Yamaha Z11 där allt är gjort i perfektion. MEN vad spelar detta för roll när du ändå inte behöver använda fjärren 1 sek och aldrig är framme och rattar på reglagen då du sköter ALLT via mobilen, plattan etc. Det positiva i denna maskin är att den är suverän att jobba med i alla avseenden, klockren guide, smart och precis kalibrering, kan stå relativt trångt då den ej utväxlar någon större värme, streaming med gediget filstöd (min squeezebox såldes direkt) nya smarta och användningsvänliga funktioner (ex networkstandby som gör att du egentligen kan bygga in den i en vägg om man nu så behagar :) ). Dock det viktigaste har jag inte berört, ljudet, jag var lite orolig på denna punkt då jag gillar att få bra dynamik på lägre/normala volymer och exempelvis sitter med en center idag som "tyvärr" är svår att driva igenom bra då den är fullregister. Men Onkyo TX-RZ3100 klarar allt jag än så länge ber den att göra, förmedla film på ett naturtroget sätt och briljera i musik (för att vara en av-reciver). En så länge kan inte säga mer än att jag är imponerad och inte ångrar en sek att min Z11 nu mera bor i sovrummet.
*Redigerades 4 år sedan
Titanfall 2 (PS4)
4.3
(9)
59 kr
4 år sedan*
Perfekt!
*Redigerades 4 år sedan
Arozzi Mugello
2.6
(4)
5 år sedan*
Mkt skön och kvalitativ.
*Redigerades 5 år sedan
Chord Electronics Mojo
4.6
(14)
5 190 kr
5 år sedan*
Magisk lite pryl. Driver allt från små IEM till stora tröga 800ohm lurar med podus och detalj. Det enda lilla lilla minuset är att den inte är Apple kompatibel utav CCK. Dock så är det inte ett tillräckligt stort minus för att dra av ens en halv stjärna. Har du tänkt att spendera mellan 0-15000sek på en dac/headphone amp? Du behöver inte leta längr!,Vill du ha bättre? Köp Chord Hugo, punkt..
*Redigerades 5 år sedan
Microsoft Xbox One 1TB (inkl. Halo 5: Guardians) - Limited Edition
3
(2)
5 år sedan*
Mkt för pengarna och kul att halo 5 äntligen är här.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1