glad_jojje

Medlem sen 2002-12-28
4
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Speed-Link SL-6431 Lucidis (Nordisk)
Full Star 1
1.8
(1)
339 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Trasigt från dag 1. Fick hem det från Ginza det lös till en ggr på numlock sedan funkade den varken i bios, windows på ny eller gammal dator. Fick koppla in det gamla tangetbordet vilket är 10 år gammalt men det fungerade bättre :) Kändes som riktigt skräp, köp ej!

HyperX Cloud II Over-ear Headset
Full Star 1
4
(112)
599 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Skulle bara vilja säga att mikrofonen är skräp krånglat sedan jag köpte den. 1. Fick uppgradera firmewaren för att ens få i gång den på windows 10. 2. Ett brummande ljud kommer från mikrofonen så kunde jag få liv i den genom att byta USB port men det kunde ta 2-5 byten. 3. Nu funkar det inte lägra att byta USB port utan det är ett konstant brum. 4. Klykan för att hålla fast volymkontrollen är klen och går lätt sönder. Jag har haft dem sedan 2018-12 och de skulle ersätta min gamla Logitech G35 vilket har funkat klockrent i 5 år. Rekommenderar inte dessa om någon är ute efter att använda mikrofonen! Mer Info: Efter lite mer undersökning har jag kommit fram till att det förmodligen är ett glapp i själva mikrofonen längst ut på toppen där mikrofonen är monterad under puffskyddet. - Trycker jag på den kan jag provocera att den brusar och att den slutar. - Så nu blir det och åka att byta ut den.

Corsair Obsidian 650D (Svart/Transparent)
Full Star 1
4.1
(14)
2 460 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Har haft den sedan chassit kom ut på marknaden. Var också vart tvungen att byta fläkten ovanpå (200mm) för den släpt och ramla ner i två delar efter den låtit i en vecka, så det är exakt samma problem som "Mooedf" beskrev =) Man kanske skall kontakta Corsair angående detta problem och se ifall de är beredda att skicka en ny bättre fläkt.

Chip n' Play
Bra
(17)
Usel
Redigerades 9 år sedan

Här ska man inte lämna in sin XBOX 360 för RROD fix, skit i det köp en ny som de sa efter de misslyckats med fixen men lyckats plocka mina pengar! De har ingen koll generella tester utförs på en maskin som har överhettningsproblem. Har själv lämnat in min Xbox efter dryga 30-60 min spelande fick maskinen samma eller liknande problem, "3 Red", "E74", och grafik artefakter och sist nu igen E74 för de lyckades inte alls utan jag fick den levererad i samma skick som jag först kom in med. Kan inte tänka mig att de kört maskinen i någon eller några timmar efter de bytt kylflänsar och skruvar för processorn, tanken från början var att slippa skruva själv för jag var lat men som alltid så ska man inte lita på någon annan. Sedan gör det inte det bättre att ägaren inte vågar gå ut bakom sitt draperiet utan ropar på sin anställd. Jag kommer inte rekommendera denna affär ens till mina fiender och då kan ni fundera på om rekommendationerna kommer hamna hos mina vänner? Nu har jag lämnat in min box hos en kille i Borås där han fick byta grafikprocessor. Han visade mig hur Chip'n Play hade applicerat kylpastan de hade inte ens tagit bort den gamla utan kletat på nytt ovanpå den gamla vilket gör att den inte kyler bra alls. Han fick också byta en plåt i burken som de hade borrat sönder och fäst en kylfläns med två skruv istället för alla fyra. Synd att man inte kan ge minus omdöme men jag för nöja mig med en etta!