Prisjakt

irksmork

Medlem sen 2017-04-09
3
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Brother DCP-J572DW
Full Star 1
2.8
(1)
1 290 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
OBS! Brother DCP-J572DW stödjer inte trådat nätverk, bara WIFI och USB. Interfacet för datuminställning m.fl. inställningar som behöver göras i skrivaren är väldigt ineffektivt, däremot funkar installationen på datorsidan bra. Kvaliteten är ok för priset, men inte fantastisk.
Exclusive Bricks
Usel
(1)
OK
3 år sedan*
Leverans till uthämtningsställe tog 6 vardagar så angivna 5-7 arbetsdagar stämde. Ingen kommunikation efter orderbekräftelse. Jag fick en pappersavi, ej SMS, och paketet dök ej upp i Postnord-appen. Levererades från Tyskland. Upplever en svag röklukt från kartongen (men jag är lite överkänslig för sådant). Det ser ut som att en privatperson packat, men fullt acceptabel förpackning.
*Redigerades 3 år sedan
Freecom Desktop Drive mHDD Metal USB 3.0 8TB
Full Star 1
1.5
(1)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Innehåller en Seagate Backup HDD som använder SMR-teknik. Vet inte om det bara beror på det, men disken beter sig otroligt konstigt. Ibland skriver den i 140 MB/sekund, men droppar efter ett tag till 1 MB/s. De långsamma hastigheterna är vanligare med många små filer, men kommer även vid skrivning av större filer. När jag skulle koppla ur disken så fastnade den i en evighetsskrivning till disk.
*Redigerades 4 år sedan