Prisjakt

Lewskinslayer

Medlem sen 2017-03-31
3
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Sony Bravia KE-85XH9096 (KD-85XH9096) 85" 4K Ultra HD (3840x2160) LCD Android TV
Full Star 1
5
(7)
L
Lewskinslayer
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Köpte den för 24.990 kr på Mediamarkt men de satte ner den i några timmar veckan efter till 21.990 kr. Jag mailade dem om prisgaranti och fick 3.000 kr tillbaka. Sjukt att få en 85" Sony TV 4K med HDMI 2.1 (ej släppt än) för bara 21.990 kr. Visst svärtan är inte perfekt jämfört med OLED men med tanke på hur lite det syns så skulle jag aldrig välja 20 tum mindre bara för att få perfekt svärta. Riktigt bra bild och jag kollar en del SHL-hockey vilket flyter på jättebra. Kvaliteten på bilden är fantastisk bara källan är bra. Körde med kabel i början men på sistone har jag kört via wifi och det har fungerat precis lika bra. Supernöjd!

Sony Xperia 5 II XQ-AS52 5G Dual SIM 8GB RAM 128GB
Full Star 1
4.4
(25)
3 443 kr
L
Lewskinslayer
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Köpte den för en dryg månad sedan på Black Friday för 8.990 och då ingick ett par trådlösa hörlurar från Sony. Bytte från en Samsung S7 som jag haft ett antal år som dog vid en uppgradering som Samsung pushade ut sedan ville de inte ersätta mig för att de förstört min telefon. Innan jag skaffade min Samsung har jag bara haft Sony/Sony Ericsson och jag ville tillbaka till dem då jag trivs mycket bättre med dem jämfört med Samsung. Mindre bloatware på Sony. Är väldigt nöjd med telefonen. Batteritiden är fantastisk, jag laddar bara den på natten och kan använda den väldigt mycket under dagen utan att komma i närheten av urladdning. Nu är klockan 22:10 och jag har använt den sedan 06:30 (108 upplåsningar och 3h4m aktiv skärmtid i olika appar) och batteriet är fortfarande på 50%. Jag har ett hallon-abonnemang, så tyvärr har jag inte 5G men det känner jag inget större behov av heller. Det långsmala formatet är riktigt trevligt, speciellt när man tittar på saker i 21:9-format. Det är lite störigt när man tittar på saker i 16:9 och man får svarta kanter på sidorna, men man kan välja att zooma in om man vill. Kameran är verkligen inte enkel att hantera tyvärr, det bästa alternativet är nog att hålla inne knappen så man tar en massa bilder och väljer den bästa, men om man anstränger sig kan man få riktigt bra bilder. Det är inget som stör mig jättemycket. Jag har haft problem med att den hänger sig i browsern ibland men jag räknar med att det löses när den får Android 11 i jan/feb 2021. Oavsett kan man komma runt det genom att taskswitcha.

Beurer BF 750
Full Star 1
3.1
(21)
L
Lewskinslayer
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Köpte denna vågen för tre år sedan och har under långa perioder använt den dagligen och varit nöjd med den. I början kändes den väldigt responsiv för små viktförändringar och i kombination med min träning och kosthållning var det kul att se hur det påverkade min morgonvikt. De senaste månaderna har det dock känts väldigt trött. Den har i princip visat samma vikt på hektot varje morgon. Det känns lite som den vant sig vid min vikt och sensorerna därför fastnar vid samma läge hela tiden. Att jag skulle väga lika mycket hela tiden är inte sannolikt. Jag gick in på prisjakt för att kolla efter en eventuell ny våg att ersätta med men ser att det fortfarande är Beurer som toppar i popularitet precis som för tre år sedan. En bra våg som verkar bli trött med tiden är min summering.