Prisjakt

SirKnasen

Medlem sen 2006-12-29
8
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Beats by Dr. Dre BeatsX
Full Star 1
2.6
(37)
546 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Om det inte vore för att de inte håller så hade betyget varit i topp. Köpte två par våren 2017 och de har blivit utbytta 3-4ggr vardera. Vill minnas att samtliga hade samma fel att de antingen är helt döda eller enbart blinkar rött/vitt när man försöker sätta på de.
Scholl Jump (Unisex)
Full Star 1
3.4
(3)
39 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Mycket sköna men väldigt varma och slits fort.
Fiskars Handy Aluminium Stekpanna 28cm
Full Star 1
2.4
(3)
599 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Min har slagit sig och vobblar på spisplattan. Efter bara någon månads användning.
AKG K240 Studio
Full Star 1
4.1
(38)
566 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Köpte mina 2004 och de håller än. Har fått köpa nya öronkuddar för något år sedan och resåren i huvudbygeljusteringen börjar bli lite uttöjd nu efter ca 14 års användning men inget jag har blivit lidande av ännu. Sitter väldigt skönt. Kan ha dem på i timmar utan ömmande öron eller huvudknopp, även ihop med glasögon. Fint ljud men lite platt och lite klen bas men föredrar denna ljudbild över DJ-lurar.
*Redigerades 4 år sedan
SS Foto
Usel
(6)
Utmärkt
6 år sedan*
Seriöst och mycket snabb leverans. Här lär det bli mer köp i framtiden.
*Redigerades 6 år sedan
NetOnNet
Bra
(500+)
Dålig
13 år sedan*
Hyffsat billigt och det gick fort att få sakerna. Men när sakerna går sönder börjar helvetet. När min TV gick sönder precis innan garantin tog slut och inte gick att laga så gör netonnet ett så stort "nyttoavdrag" av TV:n så det inte täcker upp en likvärdig produkt. Gick så långt att jag fick kontakta en konsumentvägledare för att få hjälp. Då helt plötsligt gick det bra att erbjuda en likvärdig TV. Skönt att det löste sig tillslut.
*Redigerades 13 år sedan
Oregon Scientific BAR122HG
Full Star 1
2.8
(2)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
13 år sedan*
Lite trist att displayen inte kan visa innetemp samt en extern givare samtidigt. Radiomottagaren för den radiokontrollerade klockan verkar inte fungera i min station. Stationen har efter 3 dagar fortfarande inte fått in någon signal. Plocka ur batterierna och stoppa i dem igen och väntat ytterligare 2 dagar utan att klockan ställt sig rätt. Har även testat att göra nya tidssökningar genom att hålla inne en Timeknapp men utan resultat. Blir nog att reklamera stationen. Vet inte vad JoacimZ har för station men min klarar då bara 3st externa givare. Lufttryck kan den inte heller visas mer än den enkla väderprognosbilden, soligt, halvsoligt, mulet, regn.
*Redigerades 13 år sedan