Prisjakt

Jsmohshm

Medlem sen 2017-03-15
4
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Onlinecykel
Dålig
(16)
OK
ett år sedan
Obs! Cykeln kommer ej monterad! Kan påverka garantin. Ville ändra min order innan den gick iväg. Dem svarade inte förrens på mail på eftermiddagen och då skrev den att det var försent. Sedan kunde dem ändå stoppa beställningen men hann ändå få panik över att den inte svarade. Dessutom inget trevligt svar direkt. Är hyfsat nöjd men hade väl kunnat lägga 500kr extra och få montering och kunnat rulla ut cykeln dorekt från affär.
Samsung Galaxy S7 SM-G930F 32GB
Full Star 1
3.8
(94)
1 700 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Köp inte denna. Skärmen inkl. lsd går ständigt sönder (är nu inne på min tredje skärm). Tappade den sist från 30cm höjd och lsd gick sönder trots att glaset är helt.
*Redigerades 3 år sedan
Helsport Sarek + (2)
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
[Superlight]Köpte mitt tält i somras och första intrycket var "wow". Det är lätt och tar relativt lite plats. Är så proffsigt gjort med bl.a. en röd flik på innertältet så man ser tydliht vilkenauda som ska vara längst in till vänster, reflexer på stabiliseringslinorna, ingång och kanter. Smart ventilationspinne och att man kan öppna på baksidan även när tältet är uppsatt. Fick på insidan att förvara sånn saker man vill veta vart dem ligger. Lätta hakar för uppsättning och att man kan ha förtältet inuti yttertältet även nedpackat så att det går supersnabbt att sätta upp. Vilket redan går supersnabbt; ovan gör jag det på ca 5min. Enda som drar ned lite är kondensen. Skulle rekommendera att ha grejer utanför i absiden samt att skaffa footprint till. (Har inte testat det själv men det ska hjälpa).
*Redigerades 4 år sedan