Kategorier
Prisjakt

nocky

Medlem sen 2006-12-26
42
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3200MHz 2x16GB (CMK32GX4M2B3200C16)
4.4
(7)
1 559 kr
4 månader sedan
Bra, snabbt minne som funkade tills det inte funkade. En kapsel gick sönder, leverantören kräver att jag returnerar båda och därmed gör datorn obrukbar. Aldrig mer Corsair, känns för riskabelt.
Havit HV-KB390L (Nordisk)
4.5
(7)
895 kr
6 månader sedan
Är ingen keyboard nörd men som utvecklare uppskattar jag de tydliga "klicken" jämfört med Apple tangentbordet jag körde innan. Har minskat felstavningar och ökat min skrivhastighet avsevärt. Och bakrundsbelysningen är väldigt bra. Enbart en färg men jag avskyr RGB så det passar mig :) Saknar numerisk del mer än jag trodde jag skulle göra.
Intel Core i9 9900K 3,6GHz Socket 1151-2 Box without Cooler
4.3
(14)
3 590 kr
6 månader sedan
Kör den i en Hackintosh för apputveckling och den kompilerar i Xcode snabbt som attan.
Apple iPhone 11 Pro Max 64GB
3.9
(15)
10 790 kr
6 månader sedan
Bra skärm, snabb, bra kamera, grym batteritid, kör iOS. Tipp topp.
TrekkRunner TD001X-1
3.3
(1)
1 988 kr
9 månader sedan
+ Liten och smidig. + Enkel att montera. + Känns rimligt stabil. + Ok spann på belastningen. + Ganska bekväm. - Ganska låg, jag är 190 cm och det är egentligen för långt för denna cykel. - (Ett miniminus) Telefonhållaren är för liten för min iPhone 11 Pro Max. Allt som allt rekommenderar jag denna cykel för hemmamotionärer som likt mig är nybörjare.
Harman Kardon Citation 300
3.7
(17)
3 990 kr
10 månader sedan
Låter helt ok för vad det är. Mycket bas och rimligt mellanregister och diskant. Display på ovansidan är användbart men touchknapparna för volym är sega och touchfunktionen på skärmen är inte mycket bättre. Google Home integrationen är inte helt lyckad, den har svårt att höra anrop så fort man har lite volym på musiken och har vid mer än ett tillfälle missuppfattat mitt kommando att sätta volymen på 10% med 100%. Den spelar högt på 100%. Rekommenderar den ändå då den låter ok, har bra Spotify integration via Chromecast och har litet footprint.
Google Home
3.8
(35)
845 kr
2 år sedan*
Smart delen funkar bra, den förstår min något brutna engelska alldeles utmärkt. Omfånget av frågor den förstår är stort och känns naturligt och bra. Mikrofonen hör inte alltid över t ex musik eller pratradio men fungerar generellt rätt bra. Styrning av Spotify är klockren! Vilket för oss över på ljudet... aj, aj, aj vad illa den låter. Hade nästan inga förväntningar alls men blev ändå besviken. Min iPhone av plusmodell låter nästan bättre. Så denna åker in i sovrummet och en Max är beställd till köket istället. EDIT// Gör ett avdrag för att den inte klarar av gapless play med Spotify. Mycket underligt, det borde ni väl klara av Google?
*Redigerades 2 år sedan
The North Face Meloro Parka (Herr)
3.3
(1)
6 år sedan*
En snygg jacka som är väldigt varm och i det närmaste viktlös. Stor i storlek, jag köpte en L som var någon mm för stor. Jag kräver av vissa andra märken XL. Bilden är lite missvisande då den inte i verkligheten ger det kroppsnära intrycket... Dessutom är dragkedjan "åt fel håll", alltså det som förr i tiden kallades för damknäppning. Känns lite avigt i början...
*Redigerades 6 år sedan
Outnorth
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
6 år sedan*
Såg en jacka för halva priset på prisjakts framsida i lördagskväll. Smet in på Outnorth.se och beställde den. Fick sms-avin strax efter kl 12 på måndag. Snabbare än så kan man nog inte kräva!
*Redigerades 6 år sedan
Philips Avance Collection HR1869 700W
4.4
(14)
6 år sedan*
En stabil maskin med mycket kraft. (se till att sugkopparna fått fäste, min maskin snurrade ett kvartsvarv när jag startade den!) Maler ner en rejäl morot på nån sekund. Juicen blir krämig och fin utan partiklar och med väldigt lite skum. Jag har inte någon erfarenhet av denna sorts maskin innan men upplever den som relativt lättdiskad. Praktiskt att alla delar som måste diska går att lyfta ut som ett "paket" och flyttas till diskhon utan att söla. Enda negativa är väl att den är rätt stor, vilket iofs inte är unikt för denna modell.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1