Kategorier
Prisjakt

nibben

Medlem sen 2006-12-23
53
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Garmin Dakota 20 (Worldwide)
3.9
(5)
1 629 kr
10 år sedan*
Köpte denna för att använda den när jag geocachar. Innan har jag använt en iphone, men började bli trött på den dåliga precisionen. Kan bara säga att denna lilla manick har gjort geocaching mycket roligare. Enkelt att lägga in koordinater och enkelt att använda den för att navigera mot gömmorna. Funkar klockrent att få in kartor och sådant. Att den också drivs med två AA batterier är ett plus, nu behöver man inte heller oroa sig för att batterierna ska ta slut eftersom det bara är att ta med en bunt i reserv.
*Redigerades 10 år sedan
OutdoorExperten
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
10 år sedan*
Beställde en Garmin Forerunner 110 från dem. Tyvärr fungerade inte pulsmätaren när jag fick den. Blev lite orolig för strul eftersom man beställt den på nätet. Men det hade jag inte behövt bli, de skötte allt snabbt och proffsigt. Reggade felet hos garmin och fick en fraktsedel från Outdoor experten så jag inte skulle behöva betala frakt. Några veckor sedan hade jag en ny pulsmätare i brevlådan från garmin. Kommer garanterat beställa från dem igen, mycket för att jag vet att man får hjälp om det strular.
*Redigerades 10 år sedan
Apple iPhone 4 32GB
4.3
(86)
11 år sedan*
Bästa telefonen jag någonsin haft (och det har blivit några genom åren). Haft den ca 4 månader och den har aldrig hängt sig och aldrig strulat under denna tiden. Den är snabb och logiskt uppbyggd. Kameran och videokameran tar kort och filmar i bra kvalité. Har ingenting dåligt att säga om den.
*Redigerades 11 år sedan
Canon i-Sensys MF8030Cn
3.2
(4)
11 år sedan*
Väldigt prisvärd multiskrivare, köpte min på Dustin för 2 995 kr. Ingår då patroner för utskrift av 800 sidor i svartvis och 800 sidor i färg. Var väldigt lätt att installera och datorerna hittade den i nätverket direkt. Scanningen var superenkel också, t ex att scanna till dator var ursmidigt. Man installerar ett litet program på datorerna och då känner skrivaren igen datorn på nätet. När man scannar väljer man scanna till dator och väljer vilken dator. Efter det tar datorn över scanningen och visar det inscannade, mycket smidigt. Kopieringen blev också riktigt bra, i stort sett identiskt utseende (på de saker jag kopierat i alla fall), känns lyxigt att ha en färgkopiator hemma. :) Kvalitén på utskriften är riktigt bra, fotografier kan bli lite gryniga, men tillräckligt bra för mig. Du får vad du betalar för, ska du ha bättre kvalité får du gå upp i pengar för högre utskriftsupplösning. Jag som sagt jättenöjd, klart bra köp för de pengarna.
*Redigerades 11 år sedan
LG M2762D
4.1
(7)
11 år sedan*
Har den som TV i sovrummet och funkar klockrent som det. Lätt att installera och bra bild. Skulle dock velat ha möjlighet att vinkla skärmen framåt lite vilket tyvärr inte går. Betyget går ner lite pga av att det inte går att vinkla skärmen och att pga av det blir lite mörkare bild när man är lite under optimal betrakningsvinkeln
*Redigerades 11 år sedan
Dell Precision M4500 - 2,4GHz DC 4GB 250GB DVD±RW 15"
3.5
(1)
11 år sedan*
Älskar denna bärbara burken, klarar allt jag vill använda den för. Har den i jobbet och det är inga problem att köra SQL Server och Visual Studio på den. Grafikkortet är också riktigt bra och kör bl a WoW och SC2 på den utan några som helst problem. På mitt förra jobb hade jag en M6500 som var väldigt klumpig och strömadaptern var gigantisk. M4500 är mycket smidigare och i mitt tycke i stort sett samma prestanda. Enda jag inte gillar riktigt är lite plastigt tangentbord.
*Redigerades 11 år sedan
D-Link DIR-635
3.5
(92)
11 år sedan*
Fungerat klockrent för mig i ca 1 år. Har aldrig behövt starta om den. Har även en webbserver bakom den och klarar utan problem av 10-15 samtidiga användare.
*Redigerades 11 år sedan
Benq G2420HDBL
4.2
(56)
11 år sedan*
Bra prisvärd skärm, men ångrar att jag inte köpte en med upplösning 1920x1200 i stället. Köpte dock precis en till monitor (Samsung SyncMaster 2443BW) som har den upplösning. Den är tusenlappen dyrare än denna, men i mitt tycke en bättre skärm.
*Redigerades 11 år sedan
Dell Precision M6500 - 1,73GHz QC 4GB 320GB DVD±RW 17"
3.3
(1)
11 år sedan*
Köpte inte just den här maskinen utan komponerade den på Dell's hemsida. Hur som helst är detta ett monster till bärbar. Och vill man ha en bärbar med prestanda är det nog inte mycket som slår denna. Men, den väger ton. Jag var beredd på att själva datorn skulle väga en del och det kunde jag acceptera. Men strömadaptern var gigantisk och vägde också massor vilket gjorde att den snarare blev släpbar än bärbar. Hur som helst en bra dator, bytte dock jobb och fick ny dator. Valde då att i stället köpa M4500 modellen som är lite mindre och förhoppningsvis smidigare. Får se snart, ska hämta den idag... :D
*Redigerades 11 år sedan
Logitech MX518
4.4
(198)
550 kr
11 år sedan*
Kanonmus, känns bra i handen och lätt att komma åt alla knapparna.
*Redigerades 11 år sedan
Sida 3