Kategorier
Prisjakt

nibben

Medlem sen 2006-12-23
53
Bidrag
6
Hjälpsamröster
D-Link Boxee Box DSM-380
3.9
(262)
8 år sedan*
Köpte den eftersom min Popcorn hour började bli till åren och jag var lite trött på att den var seg. Positivt - Funkar klockrent att spela upp filmer från min NAS - Snyggt gränssnitt att välja filmer som katalogiserats - Smidigt tangentbord i fjärrkontrollen - AirPlay Negativt - Tar tid att katalogisera filmer - Hänger sig ibland när man kör appar - Saknar stöd för Netflix
*Redigerades 8 år sedan
Apple iPhone 5 32GB
4.1
(39)
699 kr
8 år sedan*
Bytte upp mig från 4S, men det var efter viss tvekan eftersom jag var nöjd med min 4S. Dock är jag grymt nöjd med mitt köp nu efteråt. Allt flyter mycket bättre och den är märkbart lättare.
*Redigerades 8 år sedan
Apple iPad 64GB (4th Generation)
4.3
(4)
8 år sedan*
Gillar Apples produkter och iPad är inget undantag. Har en iPad 2 sedan tidigare och köpte denna mest så barnen har var sin. Dock tycker jag inte skillnaden mot iPad 2 är speciellt märkbara, men det kan bero på att jag mest använder den för att surfa.
*Redigerades 8 år sedan
OBH Nordica 6398 Big Popper
3.2
(41)
379 kr
8 år sedan*
Haft den i ett halvår och är grymt nöjd. Positivt - Lite fett - Poppar alla kornen - Inga brända popcorn - Lätt att göra ren Negativt - Tar mycket plats
*Redigerades 8 år sedan
Arctic F12 PWM 120mm
3.4
(13)
57 kr
10 år sedan*
Har 3 stycken i min burk hemma, tysta och man kan seriekoppla dem. Bra pris på dem också.
*Redigerades 10 år sedan
Dustin PC Enthusiast XI95 - 3,06GHz QC 6GB 2,12TB DVD±RW
3.3
(1)
10 år sedan*
Riktigt snygg burk och relativt tyst. Hade lite problem först med burken, Battlefield 3 funkade inget bra med grafikkorten, men flashade dem till senaste version och då löste sig problemet. Men inte så mycket Dustin kunde gjort åt det, de hade flashat dem till den versionen som fanns när datorn byggdes. Dock är det en grej som gör att jag inte kan ge den maxbetyg, kylningen. Körde Battlefield 3 med high som inställning, en grafikkortet gick då ganska snabbt upp i 94 grader. Ska iofs klara 99 grader enligt specen, men det är ganska mycket. Kylningen skulle nog behöva vara lite bättre. Ska kolla lite på att sätta in fler fläktar själv. EDIT: Har nu monterat in 3 fläktar till, två insug och ett utsug och fått bukt med värmen för det övre grafikkortet. Kan dock tycka att dessa fläktar borde vara på plats från start eftersom det mest intensiva spelen inte går att spela utan dem pga av värmen (kraschar vid högre värmen). Nu ligger värmen på 75-80 grader i stället. De fläktar jag satte in var ARCTIC COOLING F12 PWM 120MM som går att seriekoppla. Insugen är i fronten och från botten. Utsuget är från sidan (precis vid grafikkorten).
*Redigerades 10 år sedan
Samsung SyncMaster 2443BW
3.9
(35)
11 år sedan*
Fick varianten med 50 000:1 kontrast och jag är kanonnöjd med den. Kan hålla med om att det kan se lite illa ut om man tittar uppefrån eller nedifrån, men inte så farligt tycker jag. Lite bleeding också, men jag är inte så känslig. Vad man får för pengarna ger ett högt betyg från mig. Har sedan tidigare en Benq G2420HDBL som jag varit nöjd med. Men Samsung monitorn tycker jag är bättre. Mest för att den har upplösningen 1920x1200 vilket jag saknade på Benq skärmen.
*Redigerades 10 år sedan
Razer BlackWidow (Nordisk)
3.6
(9)
10 år sedan*
Säkert ett jättebra tangentbord för vissa, men passade inte mig alls. Pga av de extra macroknapparna hamnar jag konstant fel på tangenbordet. Sedan hade de inte heller behövt göra bokstäver och tecken på tangenbordet otydligare. Mekaniska ljudet från knapparna är också störande tycker jag. Blir att använda ett annat tangentbord för mig.
*Redigerades 10 år sedan
Garmin Forerunner 410 HRM
2.6
(3)
2 795 kr
10 år sedan*
Bytte upp mig från en FR110 till denna. Mycket för att jag ville ha möjligheten till intervaller. Med denna kan man via Garmin Training Center göra detaljerade träningspass vilket kommer underlätta träningen ute för mig. Möjligheten att lägga in GPS positioner i den är också trevlig eftersom jag geocachar en del och min iphone i alla lägen inte har lika detaljerad positionering. En annan sak som är en oerhörd förbättring med denna klocka är kopplingen mot satelliter, den tar typ 5 sekunder i stället för upp mot en minut som den gjorde med min FR110. Det enda negativa med klockan är väl priset, frågan är om den egentligen är prisvärd när du kan få en FR305 på 1390 kr på elgiganten. Men FR410 ser bra ut och kan också användas som vardagsklocka. Tillägg: Har nu använt denna i ett halvår och måste sänka mitt betyg lite. Även om den funkar bra på det den ska göra så håller styrningen av menyer på att driva mig galen. Blev lite bättre med 2.1 uppdateringen, men skulle föredragit knappar. Vill man lägga pengarna rekommenderar jag att man i stället köper FR610 där de verkar tagit bort den usla styrningen.
*Redigerades 10 år sedan
Apple iPad 2 32GB
4.5
(26)
3 090 kr
10 år sedan*
Har ingenting att klaga på när det gäller IPad 2. Snabb, stabil och smidig. Använt den i jobbet, barnen tittar på film på den och spelar spel. Alround pryl som är väl värld pengarna.
*Redigerades 10 år sedan
Sida 2