Kategorier
Prisjakt

nibben

Medlem sen 2006-12-23
53
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Nikon Coolshot 20 6x20
3.5
(1)
2 197 kr
5 år sedan*
Liten och smidig avståndsmätare. Var inte beredd att lägga så mycket pengar på en avståndsmätare och denna var en av de billigare. Den gör sitt jobb. En nackdelen är väl att den saknar stabilisator vilket gör det lite svårt att mäta avstånd på ca 200 m när det är t ex skog bakom. Men avsaknaden av stabilisator är ju det som gör den billigare. Har man lite tålamod är det inga problem att hitta flaggan. Rekommenderar denna varmt för er som vill ha ett billigare alternativ,
*Redigerades 5 år sedan
Samsung UE46F8005
4
(23)
7 år sedan*
Köpte denna för att komma åt alla appar som Samsung har i TVn. Har sagt upp mitt kabeltvabonnemang och kör ny följande streaming tjänster i stället: - HBO Nordic - Netflix - Magine (99 kr/månad för 40 kabelkanaler) - Plex (satt upp en egen Plex Media Server för att stream bl a SVTPlay och TV4Play) För detta funkar det klockrent och jag får HD-kvalitet även på TVn. Nu har jag funktioner direkt i TVn som är anpassat efter hur jag tittar på TV. Klart nöjd med detta köp.
*Redigerades 7 år sedan
Netgear ReadyNAS Ultra 4 RNDU4000
4.2
(9)
9 år sedan*
Haft denna i snart ett år och den har fungerat klockrent. Otroligt snabb, kommer upp i ca 70 Mb/sek när jag tankar till och från den. Är också tyst och tar inte mycket plats. Uppdatering: Nu har jag haft den i snart 2 år och den har bara tickat och gått felfritt under denna tid. Dock är jag på gång att byta ut diskarna mot 4x2TB (körde med 4x1TB från början). Skriver denna uppdatering mest för att ni inte ska göra samma misstag som jag gjorde. Mitt tips är att istället för att börja med att köpa 4 diskar, köp bara två stycken lite större och öka efterhand. Dvs börja med 2x2TB, då får ni 2TB utrymme att börja med. Behöver ni mer så är det bara att sätta i en 2TB till för att dubbla utrymmet. Kör X-Raid. De nya diskarna är WD RED 3.5" 2TB SOHO NAS SATA/600 64MB, har dock inte installerat dem än. Vad jag förstått tar det ca 12 timmar per disk att spegla upp dem och när alla är gjorda tar det ca 50 timmar att få tillgång till det extra utrymmet. Uppdatering 2: Installerade de nya diskarna för några månader sedan och kan meddela att tiderna jag läst om inte alls stämde. Tror det tog typ 1 timma per disk och NASen var aldrig otillgänglig. Bytte disk för disk och startade om den när alla var bytta och hade då fått tillgång till det nya utrymmet.
*Redigerades 8 år sedan
Garmin Forerunner 110 HRM (Herr)
3.7
(18)
1 895 kr
10 år sedan*
Smidig gps klocka som ger mig det jag behöver från ett träningspass. Fungerade också klockrent att tanka ur informationen ur klockan. Uppdatering: Har nu haft denna i snart 3 år och sänker betyget lite eftersom klämman, som man använder för att ansluta telefonen till datorn och för att ladda den, är lite halvbökig att få till. Hänt ett flertal gånger att man satt den på laddning, men man inte fått dit den riktigt och den inte blivit laddad.
*Redigerades 8 år sedan
MSI GT60 0NC-039NE
3.5
(1)
8 år sedan*
Var ute efter en ny bärbar som både skulle fungera i jobbet och som speldator. Att den även skulle vara bra som speldator begränsade utbudet rejält och i slutändan tittade jag på ASUS och MSI där MSI till slut den jag beslutade mig för. Mina krav var: - SSD (när man väl vant sig vid dessa går det inte ha en dator utan) - 1920x1080 upplösning (skulle helst velat ha 1920x1200, men finns inte för 15.6") - 15.6" (har haft 17" bärbara förut, men de är för otympliga för min smak) - Bra grafikkort Har nu använt datorn i ca 3 månader, både kopplad till extern skärm och som bärbar och har inte stött på några problem än. Klarar spel som Battlefield (klarar inte Ultra), World of Warcraft (max på alla grafik) och Minecraft utan problem. Skulle inte tveka att köpa en av dessa modeller igen.
*Redigerades 8 år sedan
Logitech G930
3.2
(82)
8 år sedan*
Köpte dessa för över 1 år sedan för 999 kr och har använt dem i stort sett dagligen sedan dess. Använder dem enbart för spel så mina betyg är baserade på detta, har knappt aldrig använt dem för att lyssna på musik. + Enkla att installera + Bra räckvidd (tappar kontakten efter ca 10 meter, vilket är när jag går till köket) + Sköna att ha på sig + Trådlösa + Bra batteritid + Lätta att ladda + Skönt ljud och lätt att justera volymen - 2-3 gånger har kontakten glappat från sändaren. Men räckt att flytta den lite så har den fått kontakt.
*Redigerades 8 år sedan
Logitech G400
4.2
(59)
1 438 kr
8 år sedan*
Har en sådan här mus till alla mina datorer (3 stycken) och har aldrig haft något strul med någon av dem. Ligger skönt i handen och man kommer lätt åt samtliga knappar. Har inget dåligt att säga om denna.
*Redigerades 8 år sedan
Apple TV (3rd Generation)
4
(231)
8 år sedan*
Köpte denna mest för titta på Netflix via den, använda Airplay för t ex SVT play och titta på youtube. Fungerar klockrent för detta. Dock tappar den några stjärnor för att det inte går att spela upp filmer via min NAS. Sitter och hoppas på att man ska lyckas jailbreaka denna också, men det ser inte ljust ut.
*Redigerades 8 år sedan
Asus EA-N66
3.8
(26)
769 kr
8 år sedan*
Använder denna som accesspunkt, hade en från Belkin innan som bara strulat. Otroligt enkel att installera, var bara att plugga in den i en dator först och ett webbgränssnitt öppnas automatiskt. Där väljer man sedan vad man ska ha den som och sedan uppdateras programvaran efter dina val (tog väl 2 min). Sedan pluggade jag in den i nätverket och det var bara och tuta och köra utan några problem. Räckvidden är också betydligt bättre än min förra AP.
*Redigerades 8 år sedan
Dell UltraSharp U2711
3.8
(47)
8 år sedan*
Använder skärmen enbart för spelande och är grymt nöjd. Har en 24" LCD skärm precis bredvid och färgerna och skärpan är enormt mycket bättre på denna. Jag har inte kalibrerat den överhuvudtaget och är nöjd med den som den är. Om det beror på att jag inte är så kräsen eller om jag hade tur är en annan fråga. Jag är hur som helst nöjd med denna och är klart värt priset.
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1