rasmus0419

Medlem sen 2017-01-01
9
Bidrag
60
Hjälpsamröster
Samsung Galaxy Note 10 Plus SM-N975F/DS 256GB
4.2
(9)
7 999 kr
ett år sedan
Riktigt fin lur! Har använt Note-serien tidigare och har alltid varit nöjd, men nu verkar det hända saker. Är nöjd med telefonen i helhet. Flera användbara funktioner, grym prestanda och kamera och batteriet håller lätt en hel dag för mig. Och skulle inte batteriet räcka, så går det otroligt snabbt att ladda:) Vissa funktioner är mindre användbara enligt mig, men de finns där om vill använda dessa. Bra ljud då det finns två högtalare (en nere och en uppe). Använder inte, och har inte gjort på 2 år, hörlursjacket så för mig är det inga problem att det är borta. Rekommenderar starkt!
Samsung Galaxy Buds SM-R170
3.9
(77)
857 kr
2 år sedan*
Perf! Dessa har allt som den äldre versionen saknar. Grymt ljud, enkla att koppla och touchen funkar klockrent. De sitter skönt och ramlar inte ur. Perfekt med trådlös laddning också, och tillsammans med galaxy s10+!
*Redigerades ett år sedan
Samsung Galaxy S10 Plus SM-G975F 128GB
4
(40)
6 590 kr
2 år sedan
Wow! Måste säga att jag är bra imponerad! En telefon som har allt och lite till. Grym kamera, snabb, riktigt fin skärm och batteriet är utan dess like. Tyckte min Note 9 var en beast men den har tar priset i hästvägar! + kameran är som tidigare sagt grym. Riktigt fina bilder med både fram och bakre kameran. Älskar wide-vinkelkameran! + prestandan går inte att klaga på. Hittills har jag inte haft problem nånting. Otroligt snabb. + in screen fingerprint sensor funkar som förväntat. Inga problem om man är smutsig eller blöt om fingrarna + designen är enastående. "Hakan" är fortarande där men har personligen inga problem med det. Var skeptisk angående kamera-ön, men den smälter in ganska bra och är sällan i vägen. + bra högtalare. + mycket snabbare och stabilare bluetooth och mobilnät. +power share för att dela batteri till alla iphone-vänner ;) jokes aside, perfekt till galaxy buds och galaxy watch. -det enda jag kan komma på just nu är fingeravtryckläsaren i displayen. Den funkar perfekt och misslyckas sällan med att läsa av. Det gäller bara att träffa den lilla ytan, som är ganska lätt att missa tyvärr. Slutsatsen är: väldigt fin telefon med prestanda så det räcker och blir över. Blev chockad över hur pass bra batteritiden är. Jag personligen gillar kamerorna, men är o andra sidan van vid samsungs kamera så vet inte bättre än så. Power Share är innovativt och kul. Hur nöjd som helst!
Samsung Galaxy Watch 46mm LTE
3
(21)
2 990 kr
2 år sedan
Har haft klockan i ungefär en månad, och måste säga att jag generellt sett är väldigt nöjd. Men det finns faktorer som drar ner betyget. Klockan ser och känns premium, och är väldigt enkel att använda. Tizen är stabilt, men tycker personligen att programvaran skulle behöva utvecklas och uppdateras lite för bättre och enklare användning. Använder klockan dagligen till skola och gym och den klarar lätt 3 dagar, beroende på vad man har för inställningar. Den känner automatiskt av när du tränar och rör på dig, och man får ett hyfsat korrekt resultat. Samsung pay är fantastiskt, men tyvärr saknar Galaxy Watch MST och kan därför endast användas på nyare betalstationer. Spotify är grymt, men katastrofalt på samma gång. Det funkar när du väl får igång det, men krånglar då o då. Absolut en fantastisk Smartwatch, men förväntar man sig något revolutionerande så förstår jag att man blir lite besviken. +riktigt fin klocka + bra batteritid, får 3-4 dagar på en laddning +lätt att navigera med knappar och ringen +LTE (operatörer stödjer inte esim än dock) +bra för träning, men inte perfekt +samsung pay (NFC) +spotify (stödjer offline) +vattentät -klockan stödjer inte MST, som s3 -spotify funkar, men behöver en rejäl uppdatering -Tizen kunde varit bättre -få användbara appar Mycket av det negativa går dock att lösa med uppdateringar från samsung, och tizen har trotsallt blivit mycket bättre genom tiderna.
Samsung Galaxy Note 9 SM-N960F/DS 128GB
4.3
(17)
6 890 kr
2 år sedan
Bytte upp från Note 8 då jag har Telenor change. Inga extrema förändringar, men helt klart en bättre presterande telefon! Ett måste för multitaskaren och för den med behov av höga specifikationer och prestanda. +otroligt bra kamera, både framtill och baktill +batteritiden är bättre +ljudet har förbättrats avsevärt +snabbare än föregångaren +riktigt fin display för film m.m +multitaska har aldrig varit enklare +och pennan såklart. Bluetooth tillför mycket till ett redan bra "tillbehör". Supersmart! +samsung pay funkar utmärkt -om det inte vore för Android, hade både batteritiden och hastigheten kunnat vara bättre. -långsamma android-uppdateringar.
God of War (PS4)
4.8
(46)
148 kr
3 år sedan*
Galet fint spel! Helt klart värt väntan o pengarna!
*Redigerades 3 år sedan
Nespresso Expert&Milk C85/D85
4.1
(6)
2 490 kr
3 år sedan*
Supernöjd! Väldigt gott kaffe och fantastiskt med Appen.
*Redigerades 3 år sedan
Samsung QLED QE55Q8C
3.8
(1)
29 990 kr
3 år sedan*
Köptes hos Dustin under black friday, med snabb leverans på 2 dagar (fick TVn på måndagen efter). Använder mest TVn för tv-spel och streamingtjänster, vilket den funkar perfekt för. +snygg design, lika snygg av som på +netflix, HBO, Youtube, spotify m.m +lätt att koppla till mobilen (samsung) +otrolig bild och bra ljud +smart med connect boxen -man måste sitta centrerad framför TVn för att få bästa möjliga bild och färgåtergivningen. Inget jag haft problem med iallafall.
*Redigerades 3 år sedan
Samsung Galaxy Note 8 SM-N950F/DS 64GB
4
(35)
3 799 kr
3 år sedan*
Aldrig varit nöjdare!
*Redigerades 3 år sedan