Prisjakt

Joelbit

Medlem sen 2006-12-01
6
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Gigaset C620
Full Star 1
4.7
(3)
J
Joelbit
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Mycket bra bakåtkombabilitet med äldre basstationer. Använder den till min S685ip vilket är en mycket mer avancerad basstation och den stöder allt utom egna ringsignaler och Bluetooth. Minus för de klena batterierna på 1200mAh, normala AA- batteriet ligger idag på det dubbla och mer.

HeadBlade HeadLube Moisture Lotion SPF30 150ml
Full Star 1
5
(1)
189 kr
J
Joelbit
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Använt denna i många år nu och är fortfarande lika nöjd. Den perfekta resepartnern om du har rakat huvud och utsätter dig för extrema uv-nivåer. 5000 möh eller Afrikas savanner, alltid bekväm.

Sony Ericsson HBH-DS205
Full Star 1
4
(17)
J
Joelbit
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 16 år sedan

Se min recension i forumtråden. Mvh. Joel

Tara Labs Spectrum 2a 2RCA - 2RCA 1m
Full Star 1
3.5
(2)
J
Joelbit
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 17 år sedan

Ta inte illa upp nu, men det här är ett utmärkt exempel på när folk inte tänker på hur de disponerar pengar vid köp av hifi. Före man börjar köpa kabel i de prisklasser du gör (TL Spectrum 2a t.ex., utmärkt kabel iofs har lite av dess föregångare Prism55 instalerad någonstans) ska man tänka på akustiken i rummet. Ditt rum är dessvärre ett av de värst tänkabara cenariorna, du kommer få reflektioner och stående vågor över allt. I ditt fall skulle jag först fundrat över en alternativ placering av allt. Sedan skulle jag hängt upp tyg på väggarna, gärna 5-10 cm från väggen. Plus för mattan på golvet men gärna lite större. Högtalarna skulle jag flyttat lite längre åt sidorna och sedan vinkla lätt innåt för att minska reflextionerna från väggarna. Det jag vill ha sagt är att alldeles för många köper t.ex. kablar för tusentals kronor när en flytt av soffa en halv meter och lite större area av gardiner skulle innebära mer för ljudbilden än om ni uppgraderade från en microstereo till en anläggning från Linn. Rumsakustik är mer än halva ljudet, fundera på det.