Prisjakt

sirohlsson

Medlem sen 2016-12-01
4
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Sony HT-X8500
Full Star 1
3
(6)
2 946 kr
s
sirohlsson
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Kan över huvud taget inte hålla med Prisjakts "expert" här. Testade denna i två veckor innan det blev återköp(Den måste ju ändå få chansen att spela in sig). Att det skulle vara klart ljud är en överdrift! Ljudet är för det mesta oerhört platt och avsaknaden av mellanregister gör den nära på obrukbar större delen av tiden. I vissa scener i vissa filmer kunde man nästan häpna till av effekterna. Men om det en stund senare spelades en låt i samma film så undrade man om högtalaren var trasig. Att sen slå över från en effektfull film för att istället kolla på Anders knackar på, var mer eller mindre bara glömma. Trots olika ljudlägen som dialog eller musik så förblev ljudet just platt. Jag skulle inte rekommendera denna, ens till någon jag inte tycker om. 2 stjärnor för de där scenerna man näääästan, häpnade i.

Skullcandy Indy Wireless
Full Star 1
1.8
(6)
521 kr
s
sirohlsson
4 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Katastrof. Vänster lur slutade fungera efter 2 månaders användning. Reklamerade och fick nya. Efter 2 månaders användning slutade även vänster lur fungera på dessa. Det är rent av skräp.

Audio Pro Addon T10 MK II
Full Star 1
4.4
(14)
s
sirohlsson
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Full pott! Dynamiskt ljud genom hela registret. Fantastisk snygg. Det är otroligt att en sån här liten högtalare kan låta så mycket, så otroligt bra!

Bluesound Powernode 2
Full Star 1
5
(4)
s
sirohlsson
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Fantastisk förstärkare, med ett väldigt smidigt användargränssnitt. Var helt inne på att köpa en Heos Amp först, innan jag var inne hos Hifi-klubben och provade denna. Ångrar mig inte en sekund. Driver med enkelhet mina Dali 6006 golvare, utan att på nått sätt tappa effekt när man vrider på lite. Går dessutom programmera en vanlig IR-fjärrkontroll väldigt enkelt vilket betyder att man inte behöver använda appen så fort man ska höja/sänka, byta låt, pausa osv. till skillnad från Heos exempelvis.