Prisjakt

AmaerildeRimfrost

Medlem sen 2016-11-28
4
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Sportfiskegiganten
Usel
(12)
Dålig
3 år sedan
Snål rabatt och virrigt med kvittot då det fanns två fel som nästan jämnade ut sig. Så tror min lilla rabatt på sex kronor blev ett påslag på runt en tia istället. Stort utbud och kunnig personal i grunden men vet i sjutton om jag handlar här igen. De har väl vad man behöver dock och jag surar väl kanske mest för hur man kan ge sex kronor i rabatt om man handlar för 1500 kronor. Bättre att de skiter i att ge någon rabatt alls då! Nej, dålig upplevelse totalt!
Rehaboteket
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 år sedan
Väldigt kunnig och hjälpsam personal vid telefonkontakt. Lade min beställning direkt efteråt och den är redan på gång att packas. Supergrymt att de har Budbee dessutom så att det är möjligt att kunna få varorna samma dag på vissa orter :) Viktigast är dock att de har personal som vet vad de snackar om och inte som många butiker generellt får läsa på produkten och bara svamlar runt!
Livekort.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 år sedan*
Köpte GTA V och det fungerade perfekt. Kod levererades direkt och med tanke på att det även var billigast här blir det så klart full poäng. Kan ju inte kräva mer precis :D
*Redigerades 4 år sedan
Huawei P9 Lite
Full Star 1
3.6
(11)
1 970 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan*
För 1990 kronor hos Telia så måste jag bara ge den här luren högsta betyg än så länge! Klart över förväntan faktiskt. Har inte hunnit gå igenom och använda den fullt ut men så här långt är jag klart mer än nöjd. Den verkar klara det mesta och är man ingen expert inom något område så slår den i taket överallt känns det som. Perfekta foton bl a - enligt mig!
*Redigerades 5 år sedan