Prisjakt

Ankstek

Medlem sen 2016-11-26
3
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Widforss
Utmärkt
(500+)
A
Ankstek
3 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Väldigt imponerad! Vi har skaffat valp och det regnade hela dagen igår och ska göra det idag också. Har inte haft ägt ett par gummistövlar sen mina gamla gick sönder och har inte riktigt vart ute i lera och regn på det sättet. Bestämde mig för att köpa gummistövlar igår vid 18-tiden och idag 11:30 så har jag dem i handen. Bra priser och gratis leverans till dörren, vad mer kan man önska sig?

Macforum
A
Ankstek
3 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Köpte Philips Hue tillbehör här på Black Friday 2019, paket var i min brevlåda på måndagen efter! Snyggare emballage än andra leverantörer också (inte för att det är jätteviktigt men det bidrar till helhetskänslan). Bra pris och snabb frakt, what's not to like? :)

Iiglo DW102 Vit
Full Star 1
2.5
(2)
A
Ankstek
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Först och främst, det här är verkligen en bra diskmaskin. Den var temporärt sänkt i pris när jag köpte den så gav 1770 + frakt för den. Den levererades direkt hem till dörren då den är för stor/tung att hämta ut på postombud så det var behändigt. Maskinen fungerar bra men några av våra tallrikar är för stora för att stå rakt upp annars får det mesta vad gäller bunkar/glas och koppar plats. Det som ger den 3 stjärnor mindre är att support av denna produkt är nästan obefintlig utöver det som krävs enligt konsumentlagen dessvärre. Komplett som agerar kundsupport för Iiglo har ingen möjlighet att skicka reservdelar till den. Handtaget till vår bestickkorg var trasig vid leverans men det upptäcktes inte förrän den redan var installerad. I vår studentlägenhet så får man inte installera diskmaskin själv utan vi behöver beställa en hantverkare som byter blandare osv för att få den på plats för ett pris av 1500kr. Komplett erbjöd sig att ta tillbaka den trasiga och skicka en ny men då skulle vi alltså behöva betala ytterligare 3000kr i monteringskostnader, även om Komplett erbjöd sig att stå för fraktkostnad. Men oavsett så känns det fruktansvärt osmidigt att behöva skicka tillbaka hela maskinen för att få en bestickkorg utbytt. Så vi får helt enkelt bara limma korgen och leva med det.