Prisjakt

deenajs

Medlem sen 2006-11-22
13
Bidrag
1
Hjälpsamröster
The Rock Hemmabio
Utmärkt
(22)
Utmärkt
5 år sedan*
Bemötandet och servicen här slår allt jag tidigare varit med om. Har köpt all min hemmabioutrustning här. De kopplar upp olika alternativ i sitt demorum sen kan man sitta där i lugn och ro detaljstudera svärta från projektor eller ljudnyanser från högtalare / receivers. Bara en sån sak som när jag skulle köpa teve för några år sen så gick jag ner och pratade med Marcus och Stefan igen, förklarade mina behov och prisklass. De visste direkt vilken teve jag skulle köpa för att få mest för mina pengar. "-Kan jag få titta på den då?" "-Nej, den säljer inte vi tyvärr" Då vet man att man genuint ärliga råd!
*Redigerades 5 år sedan
My Baby
Usel
(4)
Utmärkt
8 år sedan*
Beställde en Stokke-stol. Lade beställningen efter lunch på torsdagen och hämtade ut paketet på närmsta DHL Service Point fredag förmiddag. Vansinnigt snabbt och bra! Även väldigt snabb respons på e-mail. Rekommenderas varmt.
*Redigerades 8 år sedan
DiscAtOnce
Utmärkt
(465)
Utmärkt
10 år sedan*
Snabbt, smidigt och billigt, det enda som går att önska utöver är fri frakt :)
*Redigerades 10 år sedan
DJ Hero (inkl. Turntable) (PS3)
Full Star 1
2.6
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
11 år sedan*
Instämmer helt med föregående talare. Grymt bra mixar! Bara att feta på stereon (och subben) och DJ:a iväg.
*Redigerades 11 år sedan
Sony Ericsson MW600
Full Star 1
3.8
(175)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
11 år sedan*
Fantastiskt headset. Jag uppskattar verkligen hur lätt jag kan växla mellan olika enheter så att jag tex smidigt kan flytta över musikuppspelningen från telefonen till datorn när jag kommer till jobbet men fortfarande ha samtalsdelen kopplad till telefonen. Krispigt och välåtergivet ljud. För alla basnarkomaner rekommenderar jag att byta öronsnäckorna mot de från Sony Ericsson HPM-70 som går att köpa för en 50-lapp. Väldigt nöjd med batteritiden också jämfört med andra bt-headsets jag haft.
*Redigerades 11 år sedan
FotoKungen
Utmärkt
(297)
Utmärkt
12 år sedan*
Beställde natten till måndagen och hade objektivet på kameran tisdag kl 15. Hade sen lite frågor till butiken och bemöttes av underbart hjälpsam personal. Solklar tia!
*Redigerades 12 år sedan
Loopin' Louie
Full Star 1
3.8
(1)
224 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
12 år sedan*
Perfekt förfestspel där förloraren ska ta en shot. Innan varje spel ska alla deltagare göra high 5 och utbrista "Looping Louie!" Om någon då glömt att ta upp sina sänkta poletter från föregående spel måste han/hon börja spelet med det antal som finns kvar. Förloraren i varje spel får också välja om han/hon vill byta plats med valfri spelare. Efter några rundor är man rejält uppe i gasen och stämningen är på topp :)
*Redigerades 12 år sedan
Sida 1