Prisjakt

ldv2001

Medlem sen 2006-11-14
21
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Webhallen
Utmärkt
(500+)
l
ldv2001
21 omdömen
Utmärktett år sedan

Vara i lager, bra pris, snabb handläggning och klarna, kan inte bli mycket bättre.

Autopartner RC
Utmärkt
(74)
l
ldv2001
21 omdömen
OKRedigerades 4 år sedan

Beställde en batteriladdare, fick snabbt besked om att dom tagit emot beställningen. Fick också info om att paketet hade registrerats elektroniskt hos Postnord. En dag senare så är det samma status hos Postnord. Fine tänkte jag, jag försöker ringa butiken. "Var god vänta, vi tar ditt samtal så fort som möjligt", efter 30 minuter så blir det upptagetton, är inne på mitt fjärde samtal och försöka få tag på dom. Jag har även mailat och frågat, inget svar so far. Nu fick jag precis en uppdatering på Postnord, nu är paketet i alla fall hos dom. Men trist att det inte går att få tag på butiken.

Ubiquiti Networks UniFi AP AC PRO
Full Star 1
4.5
(38)
1 690 kr
l
ldv2001
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Fungerar klockrent. Kör en controller på en virtuell maskin. Mycket trevligt med VLAN-stöd, kör ett management VLAN samt ett VLAN för varje SSID. Har än så länge bara en, men funderar på att utöka med flera. Som andra har påpekat så är det inte någon exotisk standard för POE, men inline adapter medföljer. Inte så snyggt, men den är ju i pannrummet.

Inet
Utmärkt
(500+)
l
ldv2001
21 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Bra website och snabb leverans.

Asus ROG Swift PG278QR Gaming QHD
Full Star 1
4.4
(11)
l
ldv2001
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Wow! Fick hem den idag. Vilken nice skärm! Det är min första skärm med G-Sync, vilken häftig upplevelse. Hittills har jag inte hittat någonting direkt negativt med den. Jag skall försöka att uppdatera omdömet efter ett tag.

Thrustmaster T-Flight Hotas X (PC/PS3)
Full Star 1
4.5
(13)
774 kr
l
ldv2001
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Jag köpte denna när jag började spela Elite: Dangerous. Det blev denna på grund av att jag inte hade så gott om pengar just då, och att jag hade sett positiva recensioner på YouTube. Det ångrar jag inte, den räcker gott till för mig. Möjligtvis att några fler knappar skulle ha varit önskvärt, men i övrigt så är den riktigt trevlig. Sladden mellan enheterna räcker precis så att dom kan stå på varsin sida om mitt Ducky Shine 4/Dell smart card reader keyboard. Kan starkt rekommendera som instegsmodell i H.O.T.A.S.-världen.

Bosch PLR 15
Full Star 1
4.4
(5)
l
ldv2001
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Köpte också på Clas för 399, den verkar helt okej än så länge, garanterat bättre än min gamla ultraljudsmätare som jag pensionerar nu. Lätt liten och smidig. Bra display och hold för ett värde, bra när man jämför olika mätpunkter på t.ex. väggar i sneda gamla hus :) Ett annat plus (enligt mig) är att den går på AAA-batterier.

Samsung Chromebook 303C12-H01SE
Full Star 1
4
(3)
l
ldv2001
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Blev först riktigt förtjust i den, men tyvärr så är den för klen. Jag kommer att lämna tillbaka den på öppet köp. Tyvärr så är det ju den enda chromebook som sälj i Sverige som har 3g-modem, så jag får vänta på att Samsung Series 5 550 med 3g kommer hit. Datorn i sig är riktigt nice, bra skärm, helt okej touchpad och trevligt macbook pro likt tangentbord.

Poly Voyager Legend Wireless Headset
Full Star 1
4.1
(48)
659 kr
l
ldv2001
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

Riktigt nöjd med detta. Mycket bra ljud, även till den man pratar med. Jag har inte hunnit sitta något supportpass ännu med detta, så vi får se om någon klagar på ljudet, skulle dock inte tro det efter mina egna tester. Har den kopplad mot både min privat- och jobb-mobil. + Ljudet. + Multi peering (Flera telefoner samtidigt mot headsetet). + Passformen, sitter som gjuten på örat. + Smarta funktioner, presentation av den som ringer, batteri-status samt info om vilka telefoner som är uppkopplade. + A2DP, har inte provat att lyssna på musik, men jag lyssnar mycket på P1 via Sveriges Radio Play, och för det är det utmärkt. - Ett litet minus för specialsladden. Fast den är bara runt 15 cm lång och är usb-kontakt, så du behöver inte ta med laddaren utan bara sladden. Går ner i fickan på skjortan utan problem. ± Funkar inte speciellt bra med Skype för Android, men enligt min erfarenhet så är det Skype som har problem med BT-headsets. Funkar klockrent med t.ex. Google Talk. Jag använder den mot en Samsung Galaxy Note II och en Google Galaxy Nexus. Funkar riktigt bra med båda dessa. Update: Precis lika nöjd efter två veckor.

m.nu
Utmärkt
(500+)
l
ldv2001
21 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Mycket snabb och bra leverans.