Prisjakt

nekton

Medlem sen 2006-10-28
25
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Babyland
Utmärkt
(500+)
n
nekton
25 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Beställde lördag förmiddag och fick leverans med bud samma kväll. Gratis. Helt otroligt bra.

Bubblebum Booster Seat
Full Star 1
1
(1)
386 kr
n
nekton
25 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Höll i en månad, sen gav ventilen upp på båda kuddarna vi köpt. Nu håller de luft i nån timme innan de är helt platta. Köp inte.

JBL Tune 500BT Wireless On-ear Headset
Full Star 1
3
(6)
490 kr
n
nekton
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Inte speciellt nöjd med dessa. Obekväma, de lyckas trycka både på ovansidan av huvudet såväl som över öronen. Därtill så är ljudet inget vidare och knappstyrningen känns ologisk. Kan kanske inte begära mycket mer för pengarna dock. Positivt är en stabil koppling via bluetooth. På alla andra punkter känns mina Jays X-Five för ett par hundralappar mer som ett mycket bättre köp.

Xiaomi Haylou Solar LS05
Full Star 1
3
(3)
549 kr
n
nekton
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Har haft klockan i två veckor och är överlag mycket nöjd. Fördelar: Prisvärd Snygg Bra kontakt via bluetooth Bra batteritid - bör bli ca 4 veckor mellan laddningarna Nackdelar: Notiserna visas upp på ett underligt sätt rent språkligt. Meningar bryts av mitt i etc. Presenterades bättre i Amazfit Bip t ex.

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
n
nekton
25 omdömen
Dålig3 år sedan

Tycker netonnet generellt sett är en bra butik. Dock så hade jag en dålig upplevelse vid mitt senaste köp i butik. Fick frågan om jag ville ta det på faktura, jag sa ok och i efterhand visade det sig att jag tydligen tackat ja till ett netonnet-kort med en stående kredit på 15 000 kr. Fick spendera en timme av min arbetstid i telefon med resurs bank för att säga upp skiten. Fick exakt samma fråga en vecka senare vid ett nytt köp, de behöver se över hur de presenterar sina betallösning på ett mer korrekt sätt.

Telia Webbutik
Dålig
(122)
n
nekton
25 omdömen
Usel3 år sedan

Försökte beställa Telia Play, men efter tre dagar har jag fortfarande inte fått tillgång till deras app och har nu avbeställt. Konto skapas inte automatiskt utan måste göras med handpåläggning enligt Telia. Känns som att hoppa två decennier bakåt i tiden. Hopplöst uselt.

Fairphone 3 Dual SIM 4GB RAM 64GB
Full Star 1
2.8
(5)
n
nekton
25 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Ville ge denna en chans som ny standardtelefon på jobbet, men den fallerar fullständigt. Återkommande problem med inget ljud vid telefonsamtal som det mest flagranta. De övriga bristerna kring långsam processor, svag batteritid och halvdan kamera hade man möjligtvis kunnat levt med för ett gott syfte. Men att den är helt oanvändbar som just telefon sänker den helt.

Tapethandeln.se
n
nekton
25 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Varorna skickades dagen efter beställning. Perfekt 👍

Amazfit Bip
Full Star 1
4.2
(14)
374 kr
n
nekton
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan

Skriver detta omdöme efter en vecka med klockan. Överlag otroligt nöjd, framförallt med batteritiden som är helt överlägsen konkurrenterna. Positivt + Batteritiden! Har efter en veckas användning med mycket pillande tappat ~20% i batteri. Äntligen en smartklocka som kan användas. + Snygg design, inget man behöver skämmas för + Smidig lösning med notiserna, samt att man själv kan justera exakt vilka appar man vill ha notiser om på klockan + De flesta funktionerna fungerar alldeles utmärkt Negativt - Sömnkartläggning känns lite tveksam. Klockan har framförallt svårt att skilja på stillaliggande vakenhet och sömn. - Kan ej hantera andra tecken än engelska alfabetet. Inga Å Ä Ö eller emojis syns vid notiser, utan visas endast som fyrkants-symboler på skärmen - Var tvungen att byta språk på mobilen till engelska för att kunna visa VEM som ringde och inte bara ATT det ringde

Yamaha YAS-107
Full Star 1
3.7
(3)
2 990 kr
n
nekton
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Väldigt fint ljud för priset (köpt för 2990:-). Surroundfunktionen gör ett bra jobb. Drar av en stjärna för endast en HDMI-ingång. Edit: Nere på sex stjärnor. Efter någon veckas test blir det till slut att lämna tillbaks denna. Kan helt enkelt inte konkurrera med en riktig surroundanläggning.