Kategorier
Prisjakt

nekton

Medlem sen 2006-10-28
22
Bidrag
4
Hjälpsamröster
JBL Tune 500BT
3
(5)
279 kr
3 månader sedan
Inte speciellt nöjd med dessa. Obekväma, de lyckas trycka både på ovansidan av huvudet såväl som över öronen. Därtill så är ljudet inget vidare och knappstyrningen känns ologisk. Kan kanske inte begära mycket mer för pengarna dock. Positivt är en stabil koppling via bluetooth. På alla andra punkter känns mina Jays X-Five för ett par hundralappar mer som ett mycket bättre köp.
Xiaomi Haylou Solar LS05
3.5
(2)
360 kr
5 månader sedan
Har haft klockan i två veckor och är överlag mycket nöjd. Fördelar: Prisvärd Snygg Bra kontakt via bluetooth Bra batteritid - bör bli ca 4 veckor mellan laddningarna Nackdelar: Notiserna visas upp på ett underligt sätt rent språkligt. Meningar bryts av mitt i etc. Presenterades bättre i Amazfit Bip t ex.
NetOnNet
Utmärkt
(500+)
Dålig
6 månader sedan
Tycker netonnet generellt sett är en bra butik. Dock så hade jag en dålig upplevelse vid mitt senaste köp i butik. Fick frågan om jag ville ta det på faktura, jag sa ok och i efterhand visade det sig att jag tydligen tackat ja till ett netonnet-kort med en stående kredit på 15 000 kr. Fick spendera en timme av min arbetstid i telefon med resurs bank för att säga upp skiten. Fick exakt samma fråga en vecka senare vid ett nytt köp, de behöver se över hur de presenterar sina betallösning på ett mer korrekt sätt.
Telia Webbutik
OK
(111)
Usel
10 månader sedan
Försökte beställa Telia Play, men efter tre dagar har jag fortfarande inte fått tillgång till deras app och har nu avbeställt. Konto skapas inte automatiskt utan måste göras med handpåläggning enligt Telia. Känns som att hoppa två decennier bakåt i tiden. Hopplöst uselt.
Fairphone 3
2.7
(5)
3 980 kr
10 månader sedan
Ville ge denna en chans som ny standardtelefon på jobbet, men den fallerar fullständigt. Återkommande problem med inget ljud vid telefonsamtal som det mest flagranta. De övriga bristerna kring långsam processor, svag batteritid och halvdan kamera hade man möjligtvis kunnat levt med för ett gott syfte. Men att den är helt oanvändbar som just telefon sänker den helt.
Tapethandeln.se
Bra
(3)
Utmärkt
ett år sedan
Varorna skickades dagen efter beställning. Perfekt 👍
Amazfit Bip
4
(14)
512 kr
3 år sedan
Skriver detta omdöme efter en vecka med klockan. Överlag otroligt nöjd, framförallt med batteritiden som är helt överlägsen konkurrenterna. Positivt + Batteritiden! Har efter en veckas användning med mycket pillande tappat ~20% i batteri. Äntligen en smartklocka som kan användas. + Snygg design, inget man behöver skämmas för + Smidig lösning med notiserna, samt att man själv kan justera exakt vilka appar man vill ha notiser om på klockan + De flesta funktionerna fungerar alldeles utmärkt Negativt - Sömnkartläggning känns lite tveksam. Klockan har framförallt svårt att skilja på stillaliggande vakenhet och sömn. - Kan ej hantera andra tecken än engelska alfabetet. Inga Å Ä Ö eller emojis syns vid notiser, utan visas endast som fyrkants-symboler på skärmen - Var tvungen att byta språk på mobilen till engelska för att kunna visa VEM som ringde och inte bara ATT det ringde
Yamaha YAS-107
3.4
(3)
2 358 kr
3 år sedan*
Väldigt fint ljud för priset (köpt för 2990:-). Surroundfunktionen gör ett bra jobb. Drar av en stjärna för endast en HDMI-ingång. Edit: Nere på sex stjärnor. Efter någon veckas test blir det till slut att lämna tillbaks denna. Kan helt enkelt inte konkurrera med en riktig surroundanläggning.
*Redigerades 3 år sedan
Jays a-Six Wireless
3.1
(40)
333 kr
3 år sedan
Överlag mycket nöjd med dessa. Den utlovade batteritiden stämmer bra och räcker därmed väldigt långt. Ljudet är godkänt, men inget att hurra över för min del. Detta är dock kopplat till vilka proppar jag väljer (det medföljer olika storlekar). Väljer jag ett par som sitter kvar i öronen tappar jag basen till viss del och väljer jag de som låter bäst så sitter de för löst, med konsekvensen att de lätt ramlar ur. Har man öron med rätt form, eller ger sig ut på jakt efter ersättningsproppar, så kan man säkert få det bästa av båda världar.
Lenovo P2 (4GB RAM) 32GB
4.3
(34)
4 år sedan*
Batteritid som ett monster. Väldigt nöjd.
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1