Prisjakt

MrStalker

Medlem sen 2006-10-26
23
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Goobay USB A - USB A M-F 2.0 1,8m
Full Star 1
1.5
(1)
18 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Undermålig kvalitet och följer inte USB 2.0-specificationen. Kabeln buggar ur om den ligger nära en strömkabel, förmodligen pga dålig/avsaknad av skärmning.
*Redigerades ett år sedan
Deltaco 32,4Gbps DP8K DisplayPort - DisplayPort 2m
Full Star 1
2.7
(2)
136 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Funkar precis som den ska, man behöver inget trams som guldkontakter, silveryta på ledarna eller annat skit tillverkare gör för att lura kunden på pengar. Nephix har nog gjort något fel för kabeln är det inget fel på.
LTC LED-2208
Full Star 1
2
(1)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Ok för TV-sändningar, men för film är bildkvaliteten rent skräp; verkligen horribel färgåtergivning och kontrast; röda objekt sticker i ögonen och mörka scener ser förjävliga ut. Filmer i 2.35:1 strecks ut till 16:9 vilket gör att allt ser långsmalt ut, går ej att ändra. Allvarligt? Har man ingen kvalitetskontroll alls?
Bikester
Utmärkt
(500+)
OK
3 år sedan
Tydlig hemsida, bra priser, + för studentrabatt. Men, om man lovar att skicka varorna samma dag om man beställer innan 16:00 så ska man fasiken hålla det, det duger inte att komma med "OBS: På grund av mycket höga orderintag kan frakten på dina föremål försenas något" EFTER ordern redan är lagd. Antingen tar man bort löftet om att skicka samma dag eller så lägger man en notis i kassan om detta, inte i orderbekräftelsen. Bättring!
Sunnerberg Teknik
OK
(102)
Bra
3 år sedan
Resonabelt snabb leveranstid, smidigt med Klarna. Nöjd med butiken, dock blev själva varan en besvikelse.
MyTrendyPhone
Bra
(495)
Dålig
7 år sedan*
Beställde ett telefonskal igår 15:50 och enligt informationen på deras sida ska alla ordar lagda innan 16:00 skickas samma dag, vilket inte stämde då paketet skickades dagen efter. Dåligt att göra löften man inte håller, därav det låga betyget.
*Redigerades 7 år sedan
Conrad.se
Dålig
(500+)
Bra
8 år sedan*
De var billigast, men tråkigt med så lång leveranstid.
*Redigerades 8 år sedan
Logitech Wireless Touch Keyboard K400 (Nordisk)
Full Star 1
4.1
(110)
433 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Man får vad man betalar för, eller vad brukar man säga? Som tidigare nämnts säljs numera enbart K400R där funktionstangenterna är utbytta mot mediatangenter (man måste trycka på Fn-tangenten för att aktivera de vanliga F1-12-tangenterna). Korkat kan tyckas men jag stör mig inte speciellt mycket på det då jag inte använder funktionstangenterna så ofta. Dessutom är det ganska smidigt att kunna kontrollera Spotify med mediaknapparna. Känslan i tangentbordet är bra om ändock ganska plastig, men det är som sagt ett billigt tangentbord. Det största problemet med tangentbordet som jag stör mig väldigt mycket på är den usla trådlösa mottagningen. Jag sitter 3 meter från datorn med endast en vitrindörr emellan, och om jag sitter i soffan och håller tangentbordet i knät så att soffbordet hamnar i linjen mellan tangentbordet datorn så är tangentbordet nästintill oanvändbart, musen går knappt att styra och textinmatning laggar som fasen. Om jag lägger tangentbordet på bordet så att den får fri sikt så fungerar det, så det är inget jag kanske gråter mig till sömns över men som sagt, väldigt störigt. Operativsystemet jag använt är Ubuntu. Man ska vara medveten om att en del nyare kernels har en bygg som gör tangentbordet oanvändbart (3.10-3.11-rc4). "Kul" grej är att killen som introducerade buggen jobbar på Logitech (kolla commit-loggarna). Whoops. Då det fungerar så fungerar det bra, mediatangenterna fungerar och scroll med två fingrar fungerar. För att kunna kontrollera Spotify med mediatangenterna måste man dock göra ett litet fulhack, men det har med Gnome/Unity att göra och är inte tangetbordets fel. + Priset + Integrerad platta + Mediatangenter - Plastig - Måste trycka på Fn för att använda F1-12. - Usel trådlös räckvidd/signalstyrka +/- Ostabilt stöd i Linux Överlag: Acceptabel, men inget att hurra över.
*Redigerades 8 år sedan
Need for Speed Most Wanted (2012) - Limited Edition (PC)
Full Star 1
2.7
(2)
1 737 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Det här är Burnout med licenserade bilar, inget mer. Detta är inte värdigt titeln Most Wanted.
*Redigerades 9 år sedan
Sida 1