Prisjakt

japp

Medlem sen 2006-10-25
36
Bidrag
19
Hjälpsamröster
Compu-mail.se
OK
(93)
j
japp
36 omdömen
Usel10 månader sedan

Priser stämmer inte för fem öre! Känns inte som ett seriöst företag!

Proshop
Utmärkt
(500+)
j
japp
36 omdömen
BraRedigerades 10 månader sedan

Mycket bra service och trevlig personal! Jag reagerade också på att det stod att varorna fanns när jag gjorde min beställning, men på deras central lager finns varorna, så därför stämmer inte riktigt uppgifterna på att varorna finns inne vid beställningstillfället. Det borde man upplysa om på deras hemsida. Leveransen kom fram som den skulle. Jag tycker att Prisjakt skulle plocka bort företagen som lägger sig lägst på priset, men sedan tar hutlösa fraktpriser !

Kronans Apotek
Bra
(500+)
j
japp
36 omdömen
UtmärktRedigerades 2 år sedan

+ Lätt att finna dom produkter som man söker efter! + Lätt att beställa! + Bra betalnings alternativ! + Bra erbjudanden. + Många frakt alternativ! + Samt Fri frakt!

CDON
Bra
(500+)
j
japp
36 omdömen
BraRedigerades 2 år sedan

+ Fungerade bra den här gången, men sidan har blivit för plottrig! - Tar längre tid att beställa, än det gjorde tidigare! - Det tråkigaste är att CDON har växt för mycket, så att man inte är rädd längre om den enskilde kunden! - Inte bra med dessa stora plattformar!

Kopplat
Utmärkt
(500+)
j
japp
36 omdömen
UtmärktRedigerades 2 år sedan

+ Snabb leverans och mycket trevlig personal! + Kan rekommenderas! MVH K

Meds
Bra
(500+)
j
japp
36 omdömen
OKRedigerades 2 år sedan

+ Lätt att beställa! + Ofta bra priser på olika produkter! + Bra fraktalternativ! + Bra betalningsalternativ! - För att man inte svarar i telefon när man ringer! - För att chatten tar lång tid på sig! - Är inte intresserad av att hjälpa mig, när dom hade fel på en receptfri produkt, som dom hade gjort till att man behövde ett recept för att kunna beställa! ( Gäller Strepsils )

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
j
japp
36 omdömen
Bra2 år sedan

+ Köpte ett headset och beställningen gick lätt som vanligt! + Fri Frakt! - Lång leveranstid när dom skickar brev med B post! ( Tog 1 vecka )

Centurion Air Fryer XL 7,2L
Full Star 1
4.7
(3)
j
japp
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
2 år sedan

Hade en mindre modell tidigare, men bytte upp mig till en större. Fungerar klockrent! Pommes blir bäst om man skakar om dom någon gång! Panerad Fisk blir krispig och god, även här blir den krispigast om du vänder på den efter halva tiden. För ett pris på 799:- på Ica Maxi kan man inte klaga. Finns ju även grupper som skriver om sina upplevelser med sina Air fryer. Som är mycket lärorika! Kan rekommenderas.

Apotea
Utmärkt
(500+)
j
japp
36 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Lätt att finna det man söker efter!