Prisjakt

japp

Medlem sen 2006-10-24
23
Bidrag
9
Hjälpsamröster
SPAX Profile
Dålig
(7)
Usel
8 dagar sedan
Varför plockar inte Prisjakt bort dessa bluff företag som tar 225:- i frakt!?
Kopplat
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
en månad sedan
Snabb leverans och mycket trevlig personal! Kan rekommenderas! MVH K
CDON
Bra
(500+)
Bra
ett år sedan*
Fungerade bra den här gången, men sidan har blivit för plottrig! Tar längre tid att beställa, än det gjorde tidigare! Det tråkigaste är att CDON har växt för mycket, så att man inte är rädd längre om den enskilde kunden! Inte bra med dessa stora plattformar!
*Redigerades ett år sedan
Apotea
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
ett år sedan*
Lätt att finna det man söker efter!
*Redigerades ett år sedan
Städshop
Dålig
(46)
Usel
2 år sedan
Abena Group Handdesinfektion 600ml På Prisjakt så är priset 33:- men går man till Städshops hemsida så kostar den dels 79:- och du är dessutom tvungen att beställa en låda som innehåller 12 st flaskor! Företaget känns inte speciellt seriöst! Vore bra om Prisjakt tog bort dessa skojar företag!
Billigteknik
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 år sedan
Supersnabb leverans och lätt att beställa! Fick paketet redan dagen efter beställningen!
Arsa Data
OK
(73)
Utmärkt
3 år sedan
Att man har en mycket trevlig och tillmötesgående kundtjänst, som gör allt för att kunna hjälpa till! Att man har en mycket trevlig och tillmötesgående support på dator avdelningen, som gör allt för att man ska hitta en lösning och det utan att man har beställt någonting! Skönt med företag som har fraktfritt och inte lägger till fantasi summor i frakt som många företag gör när dom lägget ut ett lågt pris!
Philips Series 6000 S6620
Full Star 1
3.5
(10)
1 272 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Philips S6620 Rakapparat. Har du öm hy så köp inte denna rakapparat, blev röd som en tomat på hela halsen, samt att jag fick sår på halsen! Om du ej har en ömtålig hy, så det en helt okej rakapparat! + För Philips Kundtjänst, alltid ett trevligt bemötande! - - - - - För att Philips inte tål när man skriver negativt om deras produkter, för då godkänner man inte inläggen!
*Redigerades 3 år sedan
Clas Ohlson
OK
(383)
Usel
3 år sedan
På prisjakt så står det att; It Luggage Euston Ultra Light Trolley Duffle Bag är prissänkt till 200:- Men går man på länken till eran hemsida så kostar den 399:- På prisjakt så står det att priset är uppdaterat 12.34 Inte första gången som det skiljer på priset hos Prisjakt och er.
Apotea
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 år sedan
Lätt och smidigt att beställa! Snabb leverans! Bra betalnings möjligheter! Kan varmt rekommenderas!
Sida 1